Gal kas į Kauną savaitgalį?
Kodas stringa, bet bilietų,sako , dar yra
Tik spėjau pagalvot apie savo siūlų siuntinį, įlindau DPD sekimą pažiūrėt ir SMS tuo pat metu atėjo . Telepatija su siuntiniu suveikė, ne tik su gyvu žmogum . Kaip vakar su Gadget. Ji bukvaliai mintimis privertė mane pakeisti pasivaikščiojimo kryptį, tik tada susiskambinom, kad aš einu ten, kur ji kaip tik yra .
Iš anksto sorry už mano entuziastingas žinutes apie vaikščiojimą , kol man užteks ūpo tai daryti . Kai tingėsiu - jau tylėsiu .
Nežinau, ko laukiau, neužsisakydama Nidos receptų knygos. Ai, vėliau gal, galvojau. Tai tik paskelbė apiie apgadintas knygas, iškart gailestingoji samarietė manyje pabudo, ir jau turėsiu tą knygą, netobulą, bet su autorės parašu .
Mergina biškį ne tokius siūlus įsivaizdavo, bet sakė, kad tiks. Nu kur jau jai dėtis...
Restar, tu šaunuolė dėl sporto ir dėl vaikščiojimo.
Ir dėl to, kad parašai...
Šiandien gatvėje mačiau merginą, ant kuprinės pasikabinusią tris dideles, panašias į lapės uodegas. Visos trys buvo skirtingų atspalvių.
Aš vieną nešiojausi juodą su bordiniu galu uodegą, iš Vincio pirktą. O gal visa bordinė 🤔 kažkur dar turiu.
Kepiau slyvų niujorko pyragą. (Pirmą kartą). Emilis sakė: biskį neskanu, bet skanu ir nuėjo pakartot. Slyvos rugščios.
Ten tai tokios natūralių spalvų buvo, kaip tikrai būtų kokių gyvūnėlių uodegos.
Pas mus tas Niujorko pyragas dažnai kepamas, visi mėgsta Ir dabar turiu
Reikia ir man kepti. Nebuvo jis man kažkoks ypatingas. Kol nepavaišino draugė, naudojusi kaimiškus kiaušinius ir dar dalį migdolų miltų. Buvo dieviškas. bandysiu atkartot .
Pas mane nebėra reik minimum iš dviejų porcijų kept.
Emilio dar viena išmintis: aš tas rūgščias vyšnias išsiimsiu. Kiti vaikai be perspėjimo, žiūriu lėkštėse palikę 😁 taip, kad ramia sažine galiu tik keksą kept. Mažiau darbo bus.
Aš tai visur dedu daug ar obuolių, ar slyvų. Maniškiai mėgsta. Galima šiek tiek pavolioti cukruje prieš dedant į tešlą, jegu rūgštu. Bet mūsų geros slyvos, subalansuoto senovinio skonio. Vengerkės.
Aš Niujorko pyragą su savo pakeitimais kepu. Dedu perpus obuolių ir slyvų, ir tikrai gerokai daugiau jų, nei kad recepte, dedu rudą cukrų. Obuolius ir slyvas pasmulkinu ir įmaišau į tešlą, o ne sudėlioju ant viršaus. Labai liuks. Tikrai einamas sezono metu.