Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nusipirkau batus :B  neklauskit, kaip :D  matyt transo būsenoj, veikiama nuskausminamų (kurių negėriau :D ) o gal apšalusiom smegenim, sekmadienį beskrolindama telefone, kažkokią reklamą užmačiau, supratau, kad juose mane tenkina visiškai viskas, ir spalva ir padas, ir plotis, ir materiolas, gal kaina šiek tiek ne, bet ji visada netenkina :rolleyes: 

Ir šiandien jau gavau. Geri, patogūs, gal šiek tiek masyvoki, ale bet daba mada tokia :D ai, dar -5 eurus išsukau laimės rate

Va tokius https://www.agbatai....48#/33-dydis-36

Tai kaip ir pasiruošus ankstyvam rudeniui. Dar dairausi kerzų, bet jei nerasiu, gal senieji atlaikys. Šiek tiek pasitrynę vietom, bet dar be skylių...

Atsakyti

Nu tokie gundantys batai, tikrai. Aš netyčia irgi nusipirkau. Žalius. Masyvius. kaina dar labiau nedžiuginanti (gerokai...), bet aš kai negalu išvs rinktis nei kainos, nei modelių beveik, tai...  Nu tokie kaip čia pasakius man jie... Nėra patys patogiausi, ne ilgam vaikščiojimui, o šiaip ėjimui į žmones. 

Atsakyti

Kainytė :blink:  nors sudėtis tai net ne kašmyras, tik 70 vilnos 30 akrilo

Priedas  Screenshot_20220927-200235_Zalando.jpg   147,38KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  Screenshot_20220927-200250_Zalando.jpg   78,04KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Va, o aš Restar įkvėpta ėmiau nevidurkinti. Na ir kas, kad vakar mane nutiko 16.000! Šiandien irgi reikia pilnus 10.000 suvaikščioti!!! 

Suvaikščiojau 12.000.

Dar nemezgiau.

Niujorko pyrago nepažįstu.

Atsakyti

Katuko batai puikūs!

Atsakyti

200 už Luizą, 200 už Spagnolį ir 125 už megztinį. Elementarno :D 

Batų, kaip nekeista, nereikia :hmm: Reikia kelnių, bet per porą prasiėjimų per PC nieko neradau. 

Gavau vakar nakties mėlynumo kašmyro/merino siūlus :wub: Nuostabūs :wub:​ 

Atsakyti

Beje prinokę ir nerealiai saldūs mangai Rimi po 1,19. Bėkit :D​ 

Atsakyti

Kokie mangai, kai namie pilna slyvų, obuolių, šilauogių, dar vynuogių biškį ir kriaušių net... Beje, vasarą vienam recepte radau, kad Budos dubenėliui naudoti neprinokusį mangą - buvo super, tokia gaivi rūgštelė, labai patiko. Nes tie saldūs mangai tai tik varva per visur :).

Vakar pasivaikščiojau, slyvų dar kokio 1,5 kibiro sudorojau į džovyklę, vyras sūrio pavirė, tada pamezgiau iki užmigimo... Tai šiandien sau leidau tik 8 atsikelti.

Atsakyti

https://youtu.be/WDBfwsju7Rs

:D 

Beje, kelnių irgi reiktų.... paradoksas toks, kad ofisinių juodų kiek nori, o vat tokių biškį laisvesnio elgesio-nieko gero. Arba labai jau spalvingos, arba tragiško fasono.

Atsakyti

Aš tai noriu platesnių, bet arba visiški šarovarai, arba tiesios. O dar ilgis kai kurių maždaug ant 1,9 ūgio. Reiktų lenkti... 

Atsakyti
Katukai, o kur klasikinių juodų randi? biggrin.gif
Nors mūsų dydžiai ir figūros skiriasi, nes man tie 7/8 ilgiai jau pabodę. Realiai noriu paprastų juodų kelnių. Ir, aišku, pagal kainas aš pigesnėse apsipirkinėju. Reservede ir pan.

Vakar užvakar pramezgiau tuos kringelius, atrodo viskas gaunasi. Tik foto išsididinau, tai turbūt originale į kitą pusę suka akis nei aš, bet radau kitų išpildymų tokių pat kaip mano.
Atsakyti

Aš tai noriu platesnių, bet arba visiški šarovarai, arba tiesios. O dar ilgis kai kurių maždaug ant 1,9 ūgio. Reiktų lenkti... 

Na, na, prašom papasakoti, kur ir kokias randi ant 190 ūgio :). Gal tiks ir ant 184 :). Nes man su tuo ilgiu ne pyragai, kokias randu, tokias perku, jau koks tas lgis būna, toks. Bernai savarankiškai apsipirkinėdami per trumpų nusipirko ir akis drasko, kad jiems geros :).

Atsakyti