Tai pirtį turbūt būt gerai ne daugiau kaip už 200 rasti?
Pirtis kartu su kepuriniu swapu ir pozavimu kubile

1.Gadget
2.Niuma
3.Katuks
4.Restar
5.Qqte
6.liniuk
7. Jurgitak
8. Limit
9. Kerpena
Vincis, Abelo, Lietutis- su klaustukais.
Lapkričio 19
Ai, visur kai jų man nereik, tai ir nefiksavau konkrečiai. Bet klasikinių juodų visokio plauko visada būna Aprangoj. Aišku, kainos dabar sukilę, palyginus su kokiais 3 metais atgal. Bet aš ilgai ir nešioju tas iš Aprangos. Visokie Reservedai man dažniausiai vienam sezonui, apsitrina, apsibumbuliuoja, praskysta, tai tenka išmesti
būdavo mano skonio ir modelių Orsay, bet plę, ją uždarė nu atidarė Villa, visai nieko ir ten, bet mažiau pasirinkimo. Dar kartais Lindex šio bei to būna, bet šįmet visai ne mano skonio.
Tai va taip va.
Paskutinį kart Reservede matavaus, bet dydžio nebuvo
Beje, kelnių irgi reiktų.... paradoksas toks, kad ofisinių juodų kiek nori, o vat tokių biškį laisvesnio elgesio-nieko gero. Arba labai jau spalvingos, arba tragiško fasono.
....laisvesnio elgesio kelnės
Man tai dzin tų bernų blauzdos . Nešalta jiems, nesuku galvos. Kai modelis patrumpintas, viskas OK, man gražu. O kai tiesiog normalaus modelio per trumpos, tai juokinga. Bet jeigu jiems gerai, koks man skirtumas. Užaugs kada nors ir supratimas, ne tik ūgis
. Aš laiminga, kad beveik nebereikia važiuoti kartu su jais apsipirkt. Pati tai netikėtai CUP'e, keistose parduotuvėse, kurių pavadinimų nepamenu, randu vis kažko sau. Tiksliau, įsiūlo, nes pardavėjos ten tokios uolios
. Bet praėjo konferencija, išsisukau su tuo, ką turiiu, ir vėl man nieko nereikia beveik. Megztiniaii nauji nesunešiojami oversize praverstų
.
Na, na, prašom papasakoti, kur ir kokias randi ant 190 ūgio
. Gal tiks ir ant 184
. Nes man su tuo ilgiu ne pyragai, kokias randu, tokias perku, jau koks tas lgis būna, toks. Bernai savarankiškai apsipirkinėdami per trumpų nusipirko ir akis drasko, kad jiems geros
.
Nu kur kur - visur Kai konkrečiai paklausi, tai nei vienos pardės neprisimenu. Bet logika pas juos geležinė - kuo didesnis dydis, tuo ilgesnės kelnės
Šiaip labai gaila, kad nebėra LT tos drabužių pardės, kur buvo Gedo pr., kur dabar Zara. Nu ***** ta atmintis baigia pribaigt
Ten pas juos viskas trijų ilgių būdavo.
Dėl pirties tai reiktų avansus rinkti, kad abejojančių atsakomybę paskatint