Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kiek aš esu susidūrusi tai tos tik pabaigusios ar tik pabaigę daug daugiau noro dirbt, padėt, mažiau pagadinti sistemos dar...

Atsakyti

Aš jau vis dažniau pastebiu, jog mane gydo vaikai :flirt2:  

Beje, man su dukrų dantų tiesinimu panašiai ir buvo, pradėjus LT, bandėm tęsti RU, po būklės pablogėjimo teko atsiprašyt senojo daktaro ir vėl viską pradėt iš naujo...bet čia ne jaunų daktarų problema o tiesiog skirtingų metodikų.

Kažkokia lieva diena. Pusę jos praleidau ieškodama savo siuvimo reikmenų. Dukra paprašė pakoreguot sijonuką. Nu ir plę, nepamenu kur viską "susitvarkiau" :oh:  iškuičiau po kelis kartus visus įmanomus kampus. Pailsėjau. Vėl kuičiau. Netikėtai atėjo nušvitimas :blink:  turiu tokį pufą-dėžutę. Ruošiausi jį kažkada išmest. Aha, akurat, jame. Matyt jau išsierzinus to ieškojimo, kol sutvarkiau tą sijoną, dar penkis kart susierzinau iki rankų drebėjimo. Sijoną sutvarkiau beveik puikiai. Bet nuotaika ir liko š..dina. Dar virtuvėj pasikuičiau atsakančiai.. bolonijos padažas, obuolių pyragas, bulvių košės likučio kepsneliai.. ai, dar skalbiankę išvaliau, radau filtriuke kažkokį keistą  skudurą pastrigusį, nesuprantu nei nuo ko jis,nei kaip ten atsidūrė... prisėdau dabar su Amarula :hihihi:  gal biškį atleidžia įtampa, galėčiau ir virbalus išsitraukt. Tik ten reiktų pasiskaičiuot, tai žiūrėsim, ar bus įkvėpimo

Atsakyti

Katukai, pilnaties baisumai išeina.

Man asmeniškai šita pilnatis ypatingai bjauri 🤐 į viską pajautrintai reaguoju. 

O dar Gytis šnd užsigastroliavo su draugais telefono garsą išjungęs, tai irgi iki ašarų nuo nervų, kai fantazija užnešė, nes jau sutemę buvo. Per auklėtoją klasioko mamos telefoną gavau. Bet ir pats paskui greitai atsirado. 

Atsakyti

Irgi daug gaminau!

Numezgiau DVI kepures.

Katuk  :4u:

O amarula taip alkaguolis?

Priedas  Screenshot_2022-10-16-00-04-50-53_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg   173,05KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Jo. Tas pirms. :B  :hihihi:​ 

Atsakyti

Na, tai ką mezgam nuo pat mielo ryto?

Atsakyti

Mezgiau pyragą ir nukaulintų slyvų kibirą į džiovyklę sukišau, nes vakar iš vyro kaimo dar 6 kibirai parkeliavo.

Vakar "mezgiau" kalną keptos šoninės ir 4+3+3+2+2 keptus kiaušinius pusryčiams, viriau avinžirnius, dariau humusą ir pripjausčiau bliūdą morkų šiaudelių (net konservatyvusis dičkis, sesės įkalbėtas, paragavo, o tada pasičiupo tą humusą :)), viriau puodą bulvių ( kadangi šįkart bulvės pirktos, tai mūsų mažesnio puodo norma, pasirodo, yra 3 kg), kepiau didelę skardą traškių vištienos juostelių, salotų bliūdą priruošiau. Vakarienei - visai vegetariškas patiekalas -ryžiai ir kreminis lęšių karis. Kaip kam trūko mėsos :). Tai va, tiek betrypiant namie ( tvarkymosi jau nedetalizuosii), nuėjau tik 1000 žingsnių. Tik laikrodis net porą kartų mano veiklą ėmė skaičiuoti kaip treniruotę :). Tai teko dar aplankyt jau betemstant Bernardinų sodą, Katedros aikštę, Prezidentūros kiemą, Stiklių gatvelę, Rotušės aikštę ir per Paupį paršiaušiau namo. 

Tai megzt pradėjau prieš 22 val, gult ėjau po pirmos. Ai, viską dariau viena, vyras išvažiavęs buvo, o vakai labai užimti kompuose ir telefonuose...

Atsakyti

Aš vakar irgi 3 kg bulvių pirkau. Bet per kartą nevirsiu. Kaip man patinka su lupena virtos bulvytės su žalumynais ir jogurtu, arba su silke, arba tiesiog su sviestu  :wub:  Dar penktadienį vienas šnekus vokietis papasakojo Silezijos bulvinius virtinukus su slyvom. Detaliai. Noriu pabandyt!

Restar istorijas skaitau kaip literatūrą ir vis laukiu atomazgos "ir palikau dvidešimtmetį badaut!".

Atsakyti

Man kaip nepusryčiavusiai tai labai skaniai Restar "mezginiai" susiskaitė. Einu kavytės :)

Kažko labai lėtos kojinės papuolė paskutiniu metu. Bet biškį kepurinu. Vis dar sau nes vis dar neturiu raudonos kepurės. Kažkas vieną turės jau arba gal ir turi ( krikštasūnis neapsisprendžia ar gera jam ar ne)

Atsakyti

Restar istorijas skaitau kaip literatūrą ir vis laukiu atomazgos "ir palikau dvidešimtmetį badaut!".

Tai 21metis ir liko badaut vakare :). Jam karyje trūko mėsos, sakė pats susiras ką valgyt "kažką lengvesnio". Nežinau, ką valgė be arbatos. Gal sumuštinius su dešra, kurio vyras parvežė:). Gerosios tetutės/ močiutės net pirktinės dešros įdeda mano "badaujančiai" gaujai. :B  .

Dar spėjau prasinešt pro Kalvarijų turgų, pirkau kuprinę į mokyklą, 3 golfus po uniformom, mėsos kelis kg, violetinį smailų kopūstą, prieskonių. Eisiu pirmąsyk daryt burokėlių korėjietiškai. Praeitą savaitę pirkau indelį už 5.70, tik parūko. Baisiai neapsimoka. Burokų daug parvažiavo, darysiu pati.

Dar yra mūsų sodo putinų vonelė...čia pasidalijus, kiek mums liko. Padėsiu nuskabyt, bet paliksiu vyrui tą trynimo procesą, nes man jis per lėtas, kantrybė nelaiko. Su medum neblogas vaistas žiemą.

Ar jaučiat, kiek laisvės turėsiu, kai bent dalis jaunimo išrūks iš namų? Jau kai bent 1 nebūna, atrodo - nėra ką veikt :). Nebus apie ką rašyt, ale bus kada gyvent :).

Atsakyti

Restar, po to bus anūkai :D

Atsakyti

Restar, po to bus anūkai :D

Muhaha, jurgitak, muhaha

Atsakyti