Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ai, nežinia, kaip su tais anūkais bus. Jei ir bus, tai vis nekasdien.

Atsakyti

Nu tikrai, dar iki anūkų gal biškį kokie metai kiti bus ir laisvumo :mirksiukas: 

Aš tai tik baronkos sukiojimu šiandien užsiėmus :rolleyes: ir dar liežuviu maliau. Nes vėl vežiausi kolegę, tai tos kalbos nesibaigia :D 

Kol kas nieko rimto nemezgu. Vakar kojinę pradėjau Su tais lanksčiais virbalais, trim. Nu gal visai ir patogu, kai išmokau laikyt :rolleyes:​ 

Atsakyti

Anūkams tik 9 mėnesių reikia. :D Šiandien nėra, o jau po kelių mėn. žiū jau namuose ir kokia marti ar žentas atsiranda. Dabar kai už nuomą kostmosą mokėti reikia, neišvarysi vaikų iš namų.

Atsakyti

Dabartinė martelė su butu  :B .Aš jau tikrai nesiūlysiu niekam kartu gyvent  :B . Nėra jokių sąlygų. Mano anyta biškį stebėjosi, kam mes nuomojamės, kai jos 1 kambarys laisvas. Na, bet ačiū  :B . Užtat ir geri santykiai, kad kartu negyvenom.

Mezgu kojinę smagiai, tik abejoju, ar tilps klientės koja :B​ .

Atsakyti

Mano vienos dukros neprikalbinsi niekaip namo grįžt :D  nors kambarių laisvų ne vienas. 

Jurgitak, turėjau momeny, kad net tiems 9  mėnesiams pas Restar ankstoka :mirksiukas:  nes marti tai kažin ar labai pas anytą veršis su anūku. O vat dukra daugiau tikimybės. Nu bet gal dar ne tas amžius.

Atsakyti

Anūkų temos :D Aš tai jokias būdais nenoriu, kad ką nors parsivestų gyvent :B Mano namai mano tvirtovė :D 

Ir svečiuose pavargstu, kaip gera namo grįžt :wub:​ Visi mes tokie naminiai.

Atsakyti

Pasirodo iškrausčius vieną kambarį, kiti kambariai pavirsta sandėliais :wacko:

O jau kaip neturėjau jėgų tam kraustymui. Tų vidinių. Tiesiog turėjau varyti save su botagu. Jei reikėtų iš vis kur nors kraustytis, atrodo neištverčiau.

Gyvenimas painus, nepakleliamas dalykas....

Atsakyti

Aš kažkada sakiau, kad tikrai netekėsiu 18kos ir nebūsiu buhalterė. Daugiau taip kategoriškai, kaip Liniuka, nieko neteigiu. :D

Aš irgi už, kad vaikai gyventų atskirai, bet o jei nėra materialinių galimybių. Ką tada? Mokėti už jų buto nuomą ar priimti pas save?

Atsakyti

Aš iš tėvų namų išsikrausčiau 18-os. Manau, ir laiku, ir gerai.

Bet... Savo vaiko neišvarysiu. Ar jai tai yra mažiau namai nei man?

Atsakyti

Vilius sakė, 18os m. iš namų niekur nežada eit 😁

Manęs ir tėvai nesuprato, kam man vienai po studijų reik atskiro buto, nors vienam mieste beveik 4 m gyvenom, kai grįžau atlikt praktikos, o įsidarbinau ten pat. 

Su anūkais aš pas anytą verždavausi, ne pas mamą. Dėl daug priežasčių iš visų pusių. Tik Emilis mano mamos 'vaikas'. 

Turbūt kepurę pasiliksiu sau :) Swapinė, galvoju, bus kita spalva. 

Atsakyti

Katuk, tu geografiškai kur? Ten, kur nėra apribojimų alkoholio pirkimo laikui?

Jurgitak, prajuokinai ;)Tas niekada nesakyk niekada, ar ne?

Atsakyti

Ar aš sakiau, kad išvarysiu vaiką? Tegul gyvena kiek tik nori. Bet jei jau šeima, tai tik atskirai. Geriau duosiu pinigų :)​ 

Atsakyti