Aš tai išvysiu, jeigu kokių 26 metų kuris bus nesusipratęs pats išeit .
Pamezgiau kojinę, numečiau, nežinau, kokio dydžio megzt, neapsisprendžiu, kam bus. Nes siaurokos, raštas pridirbo. Pradėjau rankovę. Stipri abejonė, ar užteks moheros...
Kacumota, ar kur sarge įsidarbinai? . Juokas juokais - kokiam darbe čia išeina pamegzt? Raudonas pyniuotas tvidas skamba labai kalėdiškai ♥. Kokį tvidą turi? mačiau, narplioju.lt likę akcijinio būtent raudono. Aš irgi noriu raudono megztuko, bet negaliu pirkti, nes raudono siūlo turiu, jau ne vienu metus, jau ir moheros priedo nupirkta jam, belieka megzt. Buvo numatytas modeliui Dillon. Nežinau, ar dar to benoriu.
Aš gal šiandien leisiu sau pamegzti darbe, t.y. namie, nes norisi prigult po adijaliuku. Jeigu kur ir sušalau, tai namie . Ta proga prisisakiau vitamino c, gerųjų bakterijų, seleno, vitamino D - reikia save ir šeimyną pastiprinti.
Nu, tundra . Perskaičiau kaip 2 nelabai susijusius sakinius. Kad mezgi darbe, ir kadangi gerai sekasi, tai jau planuoji tą raudoną megztinį nusimegzti darbe
. Aš tai "megzdavau" prieš užmigdama, kai biškį nemiga kankindavo, bet dabar padedu galvą ir nieko nespėju net pagalvot. Būna, kad dar nenuėjus iki lovos su mezginiu užmiegu
, ale įnirtingai bandau pamegzti dar...
Galvoju, kad neįsisirgsiu. Laiku susivokiau, kad kažkas keisto vyksta, tai ir aviečių stiebų pasiviriau, ir ciberžolės įkaliau dar vakar, kartoju šiandien, dar tokio tepalo nosiai turiu antivirusinio. O dar kiek natūralaus vitamino c - svarainių sirupo, aktinidijų pilna namie. Biškį arklius pristabdysiu (buvo be galo intensyvios darbinės savaitės prieš tai) ir bus gerai. Megzt noriu, bet sėdžiu prie kompo .
Screenshot_2022-10-18-12-27-56-81_92460851df6f172a4592fca41cc2d2e6.jpg 742,49KB
1 Parsiųsta kartų
Galvoje mezgu šias. O namie laukia KEPURĖ. Gražus kablys ;)
Vakar sutaupiau 500 eur. Noriu 50 proc. gaut grynais.
Galima ir neribotai daugiau proc.
Kacumota, smagu tave skaityti! Esi labai įdomi. Gražiai rašai.