Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš tai išvysiu, jeigu kokių 26 metų kuris bus nesusipratęs pats išeit :B .

Pamezgiau kojinę, numečiau, nežinau, kokio dydžio megzt, neapsisprendžiu, kam bus. Nes siaurokos, raštas pridirbo. Pradėjau rankovę. Stipri abejonė, ar užteks moheros...

Atsakyti

Nu!!! Tai užteko moherio ar ne????

Atsakyti

Nu kad nežinau. Megztinis padėtas, baigiau kojinę vakar, kiek liko laiko nuo kitų veiklų.

Bando kažkokia ligelė kabintis, temperatūra tokia kvaila 37,1 buvo, bet gal sukovosiu.

Atsakyti

Sveikos As daugiausia mezgu darbe. :rolleyes:  va dabar galvoje mezgu raudona pyniuoti is tvido.Kaledom.  O namie  tai kaip visada-speju paziuret kur guli

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kacumota: 18 spalio 2022 - 08:26

Kacumota, ar kur sarge įsidarbinai? :). Juokas juokais - kokiam darbe čia išeina pamegzt? Raudonas pyniuotas tvidas skamba labai kalėdiškai ♥. Kokį tvidą turi? mačiau, narplioju.lt likę akcijinio būtent raudono. Aš irgi noriu raudono megztuko, bet negaliu pirkti, nes raudono siūlo turiu, jau ne vienu metus, jau ir moheros priedo nupirkta jam, belieka megzt. Buvo numatytas modeliui Dillon. Nežinau, ar dar to benoriu.

Aš gal šiandien leisiu sau pamegzti darbe, t.y. namie, nes norisi prigult po adijaliuku. Jeigu kur ir sušalau, tai namie  :B . Ta proga prisisakiau vitamino c, gerųjų bakterijų, seleno, vitamino D - reikia save ir šeimyną pastiprinti.

Atsakyti

Aš galvoje tooookių gražių mezginių primezgu :D nesvarbu, darbe ar ne.

o realybėj tai vis nedrįstu eit skaičiuot dukros megztuką :rolleyes: dėl to mezgu kojinę :D 

Atsakyti

Restar sveikatos  :4u:​ 

Atsakyti

Restar, gi rašau " galvoje"  :D 

Praeita savaite mezgiau kažka juodo.

Ir dar gėris audio knygos.nepigus gėris.

Suklausiau po dukros Remarko " Trys draugai" .

Jinai tai skaityt turejo, bet...cia kiti teikalai.

Faktas, kad kūrinio žino ne tik pavadinimą.

Atsakyti

Nu, tundra :). Perskaičiau kaip 2 nelabai susijusius sakinius. Kad mezgi darbe, ir kadangi gerai sekasi, tai jau planuoji tą raudoną megztinį nusimegzti darbe :). Aš tai "megzdavau" prieš užmigdama, kai biškį nemiga kankindavo, bet dabar padedu galvą ir nieko nespėju net pagalvot. Būna, kad dar nenuėjus iki lovos su mezginiu užmiegu :), ale įnirtingai bandau pamegzti dar...

Galvoju, kad neįsisirgsiu. Laiku susivokiau, kad kažkas keisto vyksta, tai ir aviečių stiebų pasiviriau, ir ciberžolės įkaliau dar vakar, kartoju šiandien, dar tokio tepalo nosiai turiu antivirusinio. O dar kiek natūralaus vitamino c - svarainių sirupo, aktinidijų pilna namie. Biškį arklius pristabdysiu (buvo be galo intensyvios darbinės savaitės prieš tai) ir bus gerai. Megzt noriu, bet sėdžiu prie kompo :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 18 spalio 2022 - 10:50

Priedas  Screenshot_2022-10-18-12-27-56-81_92460851df6f172a4592fca41cc2d2e6.jpg   742,49KB   1 Parsiųsta kartų

Galvoje mezgu šias. O namie laukia KEPURĖ. Gražus kablys ;)

Vakar sutaupiau 500 eur. Noriu 50 proc.  gaut grynais.

Galima ir neribotai daugiau proc.

Kacumota, smagu tave skaityti! Esi labai įdomi. Gražiai rašai.

Atsakyti

Sveikos. Aš į Restar kompaniją, nuo ryto vaistinėj jau prie vitaminų lentynos tupėjau. 

Pavyko pabaigti mažės megztinį, numarginti kojines ir dar vienos į pabaigą, ryt baigsiu. Bus maža staigmena draugytei.

Atsakyti

Nužiūrėjau Kacumotos ir Liniukos mergeles ir megztukus, labai gražūs ir kruopštūs darbeliai!

Atsakyti