Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ramintas, tikiuosi, kad ir tu savo parodysi, ką numezgei :).

Atsakyti

Pas mus antra diena vyksta kažkokie elektros remonto darbai, todėl nuo 9 iki 18 išjungtas elektros tiekimas. O dievai.... atrodo, kad visas gyvenimas stovi vietoj :D  gerai, kad viryklė bent dujinė, nors vistiek automatinis degiklis neveikia, teko ieškot degtukų. Vandens spaudimo nėr, telefono bateriją taupau (bo nes kažkas powerbanką paliko kituos namuos :B ... megzt nuobodu be fono, o ir šiaip tokia spengianti tyla baugina... pora valandų prasivaikštau, bet gi ne 8...

Atsakyti

Kurioj čia šaly, Katuk, savoj ar svetimoj?

Visam šitam kontekste man net įsivaizduot baisu, ką tie brudai daro UA, būtent infrastuktūros objektus atakuodami prieš žiemą... Ko tiem niekšam pritrūko savoj šaly, kad negali kitiems leist normaliai gyvent...

Powerbanko aš išvis neturiu, 1 namuose, pas vaiką yra. Niekada man dar labai neprisireikė, jeigu ką - važiuodama mašinoj kažkiek pasikraunu. Yač, kai 2 telefonus naudoju, tai ir interneto, ir baterijų pakanka :).

Atsakyti

Anoj šaly.

Kaip suprantu, tavo klausimai labiau rodo tavo pasipiktinimą ir nepasitenkinimą, ir konkrečių atsakymų nereikalauja. Tokia jau ta karinė strategija, klasikinė sakyčiau, kai tauta, praradusi viską, klaupiasi prieš tą, kuris atėmė, kuris parodė, kad yra galingesnis. Ir jei gerai po istoriją pasiknaisiojus, tai turbūt ir tarp LT valdovų rastum tokių, kurie svetimas žemes savinosi ne pačiais humaniškiausiais metodais. Ir tarp prancūzų, vokiečių, italų, net konservatyviųjų anglų. Amerikoj išvis, kur yra tikrieji čiabuviai..

Baisu, kai tai vyksta tokiu laikmečiu, kai atrodo turime visas įmanomas priemones susitarti be jėgos demonstravimo. Bet, deja, turime ir visokias baisiai pažengusias priemones tai jėgai parodyt.

Anądien einu šaligatviu, anoj šaly. Ant plytelių baltais dažais keli antikariniai šūkiai.. nu kažkaip net teigiama mintis atsiranda, vat kovoja žmonės, kaip sugalvoja. Nuo mobilizacijos slepiasi-gal nėra taip blogai. Gal net ir kažkada bus geriau. Nepraraskim vilties.

Ar aš turėčiau kažkaip protestuoti, demonstruoti savo tiesą? Turbūt šiuo momentu ir šioj situacijoj-ne. Aš gal kokiais kitais būdais pakovosiu. Nors man akcija susimesti kokiam tai ginklui irgi toks prieštaringas reikalas. Keikiu tuos, kurie žudo ir čia pat apsisukus perku žudymo įrankį....

Atsakyti

Katuk, priemonių turėjimas - tai nebūtinai jų naudojimas. Kalbu iš vinegretinės patirties.

Atsakyti

Ta prasme, turi, kad galėtum pagrasint panaudojimu esant reikalui?  Irgi kalbu iš patirties, visuotinai žinomos.

Atsakyti

Žudymo įrankių nepirkau ir nepirksiu. 

Pyniuoju. Ne kepurę. Ai laiko dar sooooočiai.

Atsakyti

Ne, aš apie "visas įmanomas priemones susitarti be jėgos demonstravimo"...

Atsakyti

o tartis apie ką čia kas ruošiasi?

tariamas kai civilizacija kažkokia ir kai yra dėl ko, nu pvz kaip pigiau obuoli nusipirkt, kaip gyvent toliau

o kai ateina tau ir snukin atsiprašant duoda tai čia tartis apie kažką reikia?su kuo?

Atsakyti

Nu vat man pasiūlo tartis su vinegretu, ir nepasididžiuot.

Atsakyti

Konfliktas prasidėjo ne dabar.  Ne prieš metus ir ne prieš du. Nieks nesidomėjo, dėl ko. 

Mes ir dabar žinom tik tiek, kiek mums parodo. Ir faktas, kad net ne realiu laiku. 

Ir net kai tau snukin duoda neaišku už ką, konfliktas jau yra. Kokias turimas priemones panaudosi jam išspręst? Duosi atgal? Pasikviesi chebrą tau padėt? Atsuksi kitą žandą? Eisi su juo kartu kitiems snukių daužyt? Nuo tavo sprendimo priklauso pvz dar kelių tau artimų asmenų likimas...

Čia pas mus išvis diskusija apie nieką. 

Ne, aš neginu, neteisinu, nepalaikau, neremiu, jei kažkam pasirodė. Tiek, kiek tai suprantu.

Atsakyti

Katuk jei  ateis pas mane namo tartis nu be snukin davimo pasiūysiu eit namo ir ten tartis su savim jei ką. 

Ir tikrai jau nesitarsiu kaip gražiai mano butą pasidalint, net jei gražiuju tarsis

O jei snukin mėgins duot mažių mažiausiai tikėsiuosi kad kaimynai padės, bairaktarą nupirks ar dujinį pistoletą bent. Koks gali būt tarimasis jei man nereiikia nieko svečiuose?

Atsakyti