Anoj šaly.
Kaip suprantu, tavo klausimai labiau rodo tavo pasipiktinimą ir nepasitenkinimą, ir konkrečių atsakymų nereikalauja. T
Anądien einu šaligatviu, anoj šaly. Ant plytelių baltais dažais keli antikariniai šūkiai.. nu kažkaip net teigiama mintis atsiranda, vat kovoja žmonės, kaip sugalvoja. Nuo
Ar aš turėčiau kažkaip protestuoti, demonstruoti savo tiesą? Turbūt šiuo momentu ir šioj situacijoj-ne. Aš gal kokiais kitais būdais pakovosiu. Nors man akcija susimesti kokiam tai ginklui irgi toks prieštaringas reikalas. Keikiu tuos, kurie žudo ir čia pat apsisukus perku žudymo įrankį....
Tu teisingai supratai, atskymo visai nereikėjo
. Ale ar Katukas nutylės, paskui vos neprisikalbėjai iki neteisingo supratimo
.
Aš tai irgi tos savo tiesos nedemonstruoju niekam, bet turiu ją. Nors primityvi ji turbūt, nežinant visų paveikslo detalių. Visgi nuomonė susiformuoja, pasidomint, ką kiti protingi žmonės galvoja. Tai vat yra protingų žmonių, kurie mano, kad pacifizmas šioje situacijoje nelabai vietoje. Ir, deja, tiems pacanams paveiki tik tokia pati ginklo kalba gali būti. Tai ir pirkau tų ginklų... Nors nebūtinai man visa vieša pionieriška retorika patinka, ypač siuntimai visų paskui karo laivą. Ten tam buvo laikas ir vieta, o daugeliu kitų populiarių atvejų - primityvu ir supaprastinta.
Ir girdžiu svetimą skausmą važiuodama taxi, dažnai. Galvoju, vinegreto situacija "laiko filtrą" , nes reaguoti į visokius kovidus ir karus neturiu vidinių resursų.
Nu labai išgirdau kažkodėl šitą frazę - svetimas skausmas, važiuojant taxi... neblogai mes dar gyvenam, oi neblogai. Ir taip, vidinės dramos išorines perspjauna, nors geriau nebūtų jokių...
Aš tai visai netrokštu diskutuot tomis politizuotomis temomis. Mane tik liūdina ir šiek tiek erzina tai, jog bet koks RU paminėjimas sukelia neigiamų emocijų bangą konkretaus žmogaus atžvilgiu.
Bet tu čia netaikai mums? Nes aš tai čia nepastebėjau tokių apraiškų tavo atžvilgiu. Ir kas per tundros žmonės tavo rate taip gali reaguoti? nebent atsitiktiniai...
2 val meet'ą turėjau online. Dabar verdu antrą puodą bulvių nuo ryto ir antrą partiją kiaušinių (4)
. Rytinės bulvės ir kiaušiniai buvo baltai mišrainei, yra 2 gerbėjai pas mus jos, pamalonint užsimaniau. Bet kiaušinius suvalgė ryte grįžęs jaunuolis, visus
. O bulvių, jau luptų, dar reikia pietums ir, jeigu liks, žemaičių blynams. Vakar dariau, prasikeikiau, bandysiu kitaip daryt, gal pavyks. Nes mėsos virtos prisimaliau, kur dabar ją kišt...
Gal kuri daro žemaičių blynus? Bulves geriau karštas ar šaltas sumalt/sutrint? Vakar karštas sutryniau, tokia lipni košė gavosi, paskui jau niekas nepadėjo, lipo ir lipo, užkniso juodai, padariau kam po 1, kam po 2, o kam ir 4 vnt vakarienei ir likusią masę iššveičiau ir keikiausi viso proceso metu
.
Dar vienas retorinis klausimas
. Kodėl, kai imi miegoti megzdamas, vietoj gerų akių norisi megzti iššvirkščias? Ir atvirkščiai
. Vakar tai jau realiai užmigau su viskuo...
Ai, mano gydymasis suveikė, jaučiuosi gerai, tik krenkščiu ir nosis truputį paburkus.