Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katukai nu bet apie tave tai net nepagalvojau kad taip asmeniškai priimsi. Tu nesi tos tautos atstovė nei tu ten finansuoji ką nei ką :)

O jei kas ką priekaištauja nu tai siųsk ten kur ir laivą :)

Su kojinėm panašu kad visai netyčia taip užviriau košę, kad sau megzt nėr kada

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Kacumota, o kitur nėr tvido? Ar čia babininis? 

Pradėjau dukrai galvajuostę pašiltintą. Mochera+alpaka. Svarbu violetinė, tai manau dėsis  :D 

Kalėdom šiemet kojines dovanosiu, kaip ir pernai  :D​  vaikam tik sigalvot liko ir tiek. 

Atsakyti

Nei te koks stebuklas nei ka o vat grazu. Priedas  received_6239476996068645.jpeg   76,55KB   0 Parsiųsta kartų https://siulupinkles...mezgimo-siulai/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kacumota: 19 spalio 2022 - 08:48

Gadget, draugę megztinyje  :P​ 

Atsakyti

Katuk, tu man esi labai neutralus informacijos langas, vot. Nes aišku gi, kad rusams drakonų galvos neužaugo, jie irgi geria kavą ir mezga, pvz.

Nurodinėti kitiems, ką jie, man gerbiamu manymu, turi daryti, nėra mano pirmas pasirinkimas. Like, totally. Nebent darbytėj ;) kur man už mano gerbiamą nuomonę gi susimoka.

Noriu išskirtinio saldumyno ir prie šiltos jūros. Galima ir nemegzt. Noooors.... Megzt fajniau.

Atsakyti

Sveikos. Vakar turėjau klientą, vyresnį vyrą, kuris labai nesmagiai jausdamasis paklausė ar moku, ir nustebo, kad aš atsakiau rusiškai. Ir puolė teisintis, kad yra rusas, gyvena dabar kelis metus Lietuvoje, ir yra prieš valdžios veiksmus, ir tokių yra tikrai nemažai. Tiesiog nepakanka. Ir jam patinka Lietuvoje, čia nesutiko labai daug kraštutinių pažiūrų turinčių lietuvių, kurie pultų ant jo vien dėl tautybės.ir tai yra gerai. Tuo tarpu, mačiau ukrainiečių, tikrai jaunų sveikų vyrų, kurie karo metu ramiai pirko prabangos prekes. Ir prašė nuolaidėlės vargšui ukrainiečiui, gi karas pas mus.....

O šiaip dirbu mirtinai nuobodų darbą ir noriu kavos.

Atsakyti

Priedas  Screenshot_2022-10-19-10-16-36-84_965bbf4d18d205f782c6b8409c5773a4.jpg   527,01KB   0 Parsiųsta kartų

Prašau. Late arba espressso, su naminiu tiramisu.

Atsakyti

"Noriu išskirtinio saldumyno ir prie šiltos jūros. Galima ir nemegzt. Noooors.... Megzt fajniau. "

Savaitgali buvo grizus mano anyta is Ispanijos Koks cia grozis ir gerumas ir laime.ir būtų ir būtų, nes ten tik plius trim ir saule ir akmenys.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kacumota: 19 spalio 2022 - 10:13

C.ha, c.ha, c.ha

Ne driežiukiškos noriu, o šiltos!

Atsakyti

Anoj šaly.

Kaip suprantu, tavo klausimai labiau rodo tavo pasipiktinimą ir nepasitenkinimą, ir konkrečių atsakymų nereikalauja. T

Anądien einu šaligatviu, anoj šaly. Ant plytelių baltais dažais keli antikariniai šūkiai.. nu kažkaip net teigiama mintis atsiranda, vat kovoja žmonės, kaip sugalvoja. Nuo

Ar aš turėčiau kažkaip protestuoti, demonstruoti savo tiesą? Turbūt šiuo momentu ir šioj situacijoj-ne. Aš gal kokiais kitais būdais pakovosiu. Nors man akcija susimesti kokiam tai ginklui irgi toks prieštaringas reikalas. Keikiu tuos, kurie žudo ir čia pat apsisukus perku žudymo įrankį....

Tu teisingai supratai, atskymo visai nereikėjo :). Ale ar Katukas nutylės, paskui vos neprisikalbėjai iki neteisingo supratimo :).

Aš tai irgi tos savo tiesos nedemonstruoju niekam, bet turiu ją. Nors primityvi ji turbūt, nežinant visų paveikslo detalių. Visgi nuomonė susiformuoja, pasidomint, ką kiti protingi žmonės galvoja. Tai vat yra protingų žmonių, kurie mano, kad pacifizmas šioje situacijoje nelabai vietoje. Ir, deja, tiems pacanams paveiki tik tokia pati ginklo kalba gali būti.  Tai ir pirkau tų ginklų... Nors nebūtinai man visa vieša pionieriška retorika patinka, ypač siuntimai visų paskui karo laivą. Ten tam buvo laikas ir vieta, o daugeliu kitų populiarių atvejų - primityvu ir supaprastinta.

Ir girdžiu svetimą skausmą važiuodama taxi, dažnai. Galvoju, vinegreto situacija "laiko filtrą" , nes  reaguoti į visokius kovidus ir karus neturiu vidinių resursų. 

Nu labai išgirdau kažkodėl šitą frazę - svetimas skausmas, važiuojant taxi... neblogai mes dar gyvenam, oi neblogai. Ir taip, vidinės dramos išorines perspjauna, nors geriau nebūtų jokių...

Aš tai visai netrokštu diskutuot tomis politizuotomis temomis. Mane tik liūdina ir šiek tiek erzina tai, jog bet koks RU paminėjimas sukelia neigiamų emocijų bangą konkretaus žmogaus atžvilgiu. 

Bet tu čia netaikai mums? Nes aš tai čia nepastebėjau tokių apraiškų tavo atžvilgiu. Ir kas per tundros žmonės tavo rate taip gali reaguoti? nebent atsitiktiniai...

2 val meet'ą turėjau online. Dabar verdu antrą puodą bulvių nuo ryto ir antrą partiją kiaušinių (4) :). Rytinės bulvės ir kiaušiniai buvo baltai mišrainei, yra 2 gerbėjai pas mus jos, pamalonint užsimaniau. Bet kiaušinius suvalgė ryte grįžęs jaunuolis, visus :). O bulvių, jau luptų, dar reikia pietums ir, jeigu liks, žemaičių blynams. Vakar dariau, prasikeikiau, bandysiu kitaip daryt, gal pavyks. Nes mėsos virtos prisimaliau, kur dabar ją kišt...

Gal kuri daro žemaičių blynus? Bulves geriau karštas ar šaltas sumalt/sutrint? Vakar karštas sutryniau, tokia lipni košė gavosi, paskui jau niekas nepadėjo, lipo ir lipo, užkniso juodai, padariau kam po 1, kam po 2, o kam ir 4 vnt vakarienei ir likusią masę iššveičiau ir keikiausi viso proceso metu  :B.

Dar vienas retorinis klausimas :D. Kodėl, kai imi miegoti megzdamas, vietoj gerų akių norisi megzti iššvirkščias? Ir atvirkščiai :D. Vakar tai jau realiai užmigau su viskuo...

Ai, mano gydymasis suveikė, jaučiuosi gerai, tik krenkščiu ir nosis truputį paburkus.

Atsakyti

Šaltas. Tai likučių patiekalas.

Atsakyti

Restar, man ir sumalus šaltas bulves, pernelyg lipni košė gaunasi, todėl ir negaminu jų....

Atsakyti