Kerpena, tai ir aš 1 ar 2 kartus darius . Dar broliui su jo dukra gaminom. Tos galėčiau perklausti, bet nenorėjau skambinti, nes tada šnekos valandai, o aš labai valgyt norėjau
.
Vat lietinius kepa vyras pas mus. O įdarai 2: sūris su šlapdešre arba varškė su obuoliais, arba kartais vien obuoliai. Na, nekalbant apie tai, kad išvis valgytų tik su nutela, jeigu leistume. Bet tokiu atveju, kiek jų reikėtų... Norisi sykį pastovėjus prie viryklės bent 2-3 kartus galėti juos pašerti.
O kadangi gyvenu ne viena, tai tenka gamint, o ne kur nors vaikščiot. Be to, žinau, ką įdėjau. Senokai kur bebuvau, nežinau kainų, bet bijau, kad nepatiktų, kaip ir kainos parduotuvėse kad šovę... Vaikams į mokyklą savaitei minimum po 20 eurų reikia, būna ir daugiau.
Koldūnus anksčiau gamindavom su vyru. ir pirkdavom. Dabar man tai kažkoks nesusipratimas mėsa su tešla, tai jokio noro gamint. Kartais nuperku šaldytų, kad būtų extra atvejams šaldiklyje.
Qqute, žinau, ta tešla tobula. Bet nuo cukruotų uogų viskas varva, ypač, jeigu nori sąžiningai įdėti, tada ir prasideda problemos .