Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

katuk, receptų svečio tai nežinau, nors dukra mano liepė mokytis :D Svečias indas, jaunuolis 30m., kuris galėtų virtuvėj gyvent, nors šiaip gyvenime IT ten kažkoks. Šeimyna kartais ugnim paspjaudo, bet prisitaikė jis prie mūsų skonio.

O aš pati tai greitų patiegalų mėgėja, kad tik nereiktų ilgai stovėt prie puodų ar kažkokiais ten burtais užsiimt ilgais. 

Dar atsiminiau, kodėl taip niekad tų žemaičių nebandžiau, nu nes vaikai Lidlo šaldytus žemaičius atradę, kaip labai skanius, tai kur ten konkuruosi.

Restar, klausei kaip susigrąžinau paskyrą. Tai kažkaip va vakar pavyko, nors bandžiau tai n kartų, tikrai žinojau savo slaptažodį, bet nepavykdavo. O vakar kažkokią skylė atsivėrė ir prasmukau, matyt :D

Atsakyti

aš žemaičius mėgstu, gamindavau, bet daugiau gerbėjų namie nebūdavo o ir man nuo to derinio rūgštys kyla tai negaminu ir nepasigendu

cepelinų irgi nesu didelė gerbėja, man kugelis ir bulviniai blynai šimtą kartų skaniau :)

nors esu kelis kart virus ir viskas ten gavosi

kažkada mėgau gamint dabar ne, dabar noriu kad greitai tik būtų :)

Atsakyti

katuk, receptų svečio tai nežinau, nors dukra mano liepė mokytis :D Svečias indas, jaunuolis 30m., kuris galėtų virtuvėj gyvent, nors šiaip gyvenime IT ten kažkoks. Šeimyna kartais ugnim paspjaudo, bet prisitaikė jis prie mūsų skonio.

Restar, klausei kaip susigrąžinau paskyrą. Tai kažkaip va vakar pavyko, nors bandžiau tai n kartų, tikrai žinojau savo slaptažodį, bet nepavykdavo. O vakar kažkokią skylė atsivėrė ir prasmukau, matyt :D

Geras, reiškia, atspėjau :). Tai įdomiai gyvenat, ir sąžiningi mainai - maisto gaminimas už nakvynę :). Skylė atsivėrė  :lol: .

Man tai vienam telefone užsivėrė įėjimas į Ravelry. Paprašiau primint slaptažodį - nu neprimena :). Buvo išsaugotas, kaip ir visur, ale va, užsidarė durelės ir nors tu ką. Per kompą ir kitą telefoną įeinu :D.

Qqute - nuo tų keiktų žemaičių man irgi lyg rūgštys kilo, o vakar - ne. Tai dabar vėl metus ar kelis jų negaminsiu, ir kavinėse nenorėsiu :). Greitus patiekalus ir aš mėgstu, bet ne visi greit išeina.Va, kaupiuosi čili sriubai ilgai... Nors, kai mėsą apkepa vyras, tai visai greit išeina. Man tų sudedamųjų dalių apkepimas, tai min 2 kg maltos mėsos, nedidelėmis dalimis, kad nepaleistų skysčio...

Atsakyti

O Indija :wub:  man patiktų. Kažkur turiu net knygą indiškų receptų :D 

Dar meksikeitiškų. Ir dar kažkokią :hmm: net nepamenu kokią. Ten tokia kaip ir serija a la žurnalų buvo... gal prieš 20 metų. Tik pas mus mėgėjų irgi nedaug, tai ir numetus kažkur.

Atsakyti

Restar aš čili pagal save gaminu, supaprastintai, apkepu visą mėsą iš kart, nu jei telpa į keptuvę, sumetu pomidorus savo sultyse su mėsa į puodą, patroškinu, suverčiu pupeles kol peršyla ir viskas :) smarkiai greitas patiekalas, o vaikas labai mėgsta :D

Atsakyti

Nu 2 kg faršo apkept yr ką veikt :oh: 

Bet žiūriu, kad ir kokius greitus patiekalus sugalvoju, vistiek tenka toj virtuvėj pastovėt. Kol viską nuplauni, supjaustai, apdoroji...

Greičiausia turbūt bomžpakio makaronai gaminami :hihihi:​ 

Atsakyti

joo, tiem nieko nedarau-vaikis pats pasidaro :D dar greitai grikių moka išsivirt..

apie greitus patiekalus bekalbant nu taip noriu šiupininės sriubos, teks pasiterliot

Atsakyti

Mano požiūris remiasi mano įžvalgomis. Taip, jas darau ir remdamasi ne tik pastarosios savaitės įvykiais.

Supaprastinti visada galima, ir aš girdžiu ir paniekos, ir pasididžiavimo mišinį to supaprastinimo išraiškoje.

Sukritikuoti galima bet ką, ypač - atmetant kito požiūrį kaip nejūtūbės nuorodą.

Atsakyti

Restar aš čili pagal save gaminu, supaprastintai, apkepu visą mėsą iš kart, nu jei telpa į keptuvę, sumetu pomidorus savo sultyse su mėsa į puodą, patroškinu, suverčiu pupeles kol peršyla ir viskas :) smarkiai greitas patiekalas, o vaikas labai mėgsta :D

Tai kiek jums dviem tereikia :). Aš jau kai prisiruošiu, tai noriu bent dviem kartams x6 ėdriems asmenims, kad būtų. Ir pridedu ir morkų, ir saliero, svogūno apkepto, čili, prieskonių visokių ten, paskui valandą troškinu. Man patinka turintingas skonis, pagal Beatą gale dedu dar kakavos. Taip, aš mėgstu skaniai pavalgyt  :B . Taip, man skaniai pagamina tik gana brangūs restoranai, į kuriuos už savo pinigus neleidžiu sau nueit. (Kai tikrai norėsiu - leisiu.) Arba aš pati :), vyras, anyta, jos giminės ♥.

Bendraujant virtualiai visko gali "išgirst", net kas nepasakyta. Kadangi nenoriu konflikto, tai nebedetalizuosiu, ką girdžiu aš. Bet jau ne pirmą kartą jaučiuosi mokoma lyg iš aukštesnės varpinės  :oh: . Būkim suaugę žmonės - likim tose skirtingose planetose ir toleruokim skirtumus, peace.  

Prašau, pasakykit man, jeigu dėl mano žodžių kuri pasijausit auklėjama  :4u: . Aš greit mokausi.

Atsakyti

O jes! Sukritikuot galima bet ką. Kito požiūrį ypač. 

Kas čia vyksta, ką? 

Atsakyti

Restar vienam :) aš pupelių nevalgau. Vaikui iš pusės kg mėsos kokiem trim kartam galima,nu ir 3 skardinių pupelių

Dėl restoranų tai aš pvz nesu valgius skanesnip kugelio arba bulvinių blynų negu pas mamą arba namie. Bet pas mamą  skaniau. Tai net nebandau tų patiekalų užsisakinėt. Jei noriu ir nesu pas mamą tenka gamintis pačiai. Nu gerai kad cepelinų nemėgstu  :D​ 

Atsakyti

Man irgi mano maistas skanus. Galėtų būti mažiau skanus, o tai visai nebesusitvarkau su pūkais :B Restoraninį irgi mėgstu, bet retokai einu, šeima mano nemėgėjai. Ir dažniausia po to pareiškia, kad aš skaniau pagaminu. Negaliu nesutikti :D 

Darbe nelabai skanu. Na bet ir kainuoja 1 eur :B Mano jauni kolegos džiaugiasi, kad skanu :D Nei vienas negamina, tai ir lūkesčiai maži.

Limit, oho koks egzotiškas svečias.  Iš kur gavot? :D Jei taip man reikėtų svetimą žmogų 3 savaites namuose ištvert....

Atsakyti