Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

As irgi antaninius  dėjau.Neblogas.gal cukraus mazinciau.

Drauges mergaites  masinoj pradejo valgyt-namu nelauke.

Vaikai  pyragu kaip ir nevalgo.

Kada nors ko gero pasakys kaip vienas toks rimtas jaunuolis "žinot, mūsų buvo tokia vaikystė, kad mes jau nenorim pyragų"  :B​ 

Atsakyti

Labas rytas. Aš dar senuoju laiku gyvenu- per anksti keliuosi 😁 Nors po gimtadienių visada lengvai persiorientuodavau, kad galiu ilgiau pamiegot.

'Carnage' - dar vienas filmas, kurį rekuomenduočiau :) . Mes su rusų vertimu žiūrim. Jau kokį trečią kartą vakar. Superinė vaidyba. Nuo pat pradžių iki galo. Bet jį reik žiūrėt. Klausyt neužtenka, nes visas kaip spektaklis pastatytas. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 01 lapkričio 2022 - 08:04

Maratonas po kapines atlaikytas.

Laikas mane šitas žiauriai nervina. Vakare anksčiausiai miego noriu, o ryte 6 akys stačios.

Į kompaniją vakar kepiau obuolių pyragą, tik ne šitą, o Beatos su varške ir obuoliais.

Atsakyti

Mes ryt nusprendėm ant savų kapų važiuoti, šiandien nueisim ant Rasų turbūt. Kiek čia gyvenam - nesam buvę, o jau virš 20  metų... Vis į Antakalnio eidavom, į menininkų kalnelį...

Baigia virt cepelinai. Jau baigiu save prakeikt, geriau būčiau pamezgus :). O dar durną normą Fb nužiūrėjau, pagal jų bulvių kiekius išėjo 20, o aš iš to paties kiekio beveik 40  nemažų padariau, ir dar kukulių... Nervas ima - kur tiek dėt, norėjau ant 1 normalaus pavalgymo ir kelis pasišildyt pasidaryt. Tegu geriau jau būna skanūs, nes daugiau nedarysiu :).

Pagaliau pavyko, tikrai skanūs :).

Atsakyti

Net ir aš  atsibudau šiandien beveik valanda anksčiau nei buvau nusistačius žadintuvą. Kadangi po pasukimo, buvo pirmadienį nuotolinis, kai vėliau keliuosi, po to iš karto išeiginė, tai  dar miego deficito nespėjo atsirast. Nors aš šiaip mėgstu šitą pasukimą, pavasarinio  tai ne.

Aš tik vienos tetos kapą aplankiau šiandien, čia netoli Vilniaus . Truputį pasiklydau Lentvaryje prie suremontuotos pervažos. Dar niekad nebuvau važiavus, o jau buvo tamsu. Pas tėvus, kur netoli visi kapai, buvau savaitgalį, tai šitas dienas nebevažiavom.  Dar yra vienas dėdė palaidotos kitoje Vilniaus pusėje. Gal reiks rytoj nuvažiuot.

Atsakyti

Šiandien sąžiningai prasivaikščiojom - virš 13 km. Susimatėm su visais, kaip planavom. Apsiniaukę,bet oras superinis, šilta. Žmonių- kaip vasarą. Pilna mašinų ir vaikščiojančių. 

Atsakyti

Oras pasaka, kaip užsakytas kapų lankymui. Pagaliau pamatėm, kur Basanavičius, Čiurlionis, Sruoga, Mykolaitis-Putinas, Lelevelis, Riomeris ir daug kitų palaidota. Įspūdingos kapinės, daug egzistencinių minčių sukelia. Šiaip ne taip tuos 10000 pavyko surinkt ir tai tik dėl to, kad grįžom ne tiesiai, o per aplinkui. Bet sunkiai parsivilkau jau, kažkokia besveikatė tęsiasi. Sukirtau 2 dar karštus cepelinus. Eisiu pamegzt. Kepurė džiūsta, pradėjau kojinę. Nors kepurė gal nelabai swapinė - puikiai tinka man :).

Atsakyti

Aš tai baigiau ketvirtą kepurę, ir netgi galvoju, kad šita gal bus man. :rolleyes:

Atsakyti

Sveikos

https://g.co/kgs/R48NXg- apie šitą filmą rašiau aną dieną.

Kepurę mezgu antrą. Dydžiu ir spalviškai daugumai tiks labiau, nei pirmoji :) 

Atsakyti

Jo, pirtis nenumaldomai artėja :D 

Kepu medaus torto lakštus. Seniai noriu, o proga biškį nusimato :rolleyes:  bet tyliai, niekam nesigiriu, jei nesigaus, tai bus pirktinis :D  esu kažkada seniai kepusi, baisiai ilgai, prasikeikiau, nesigavo gerai, tai sakiau -niekada. Bet vat niekada nesakyk niekada :rolleyes: susiradau senoj lietuviškoj knygoj receptą, pasirodė ne toks ir sudėtingas, tai vat bandau.

ir pati save nusibaudžiau :B  lipau ant pusbario kėdės biškį lentynas pračekint ir jau lipant žemyn, kažkaip galva susisuko, netekau pusiausvyros ir nusidrėbiau ant plytelių.... jau kai supratau, kad nepavyks išsilaikyt, bandžiau greituoju būdu sugalvot mažiausiai skausmingą pozą, nes kritau nugara... ech mano uodegytė ir alkūnės... dar iš inercijos ir pakaušis biškiuką gavo... plę, nu. Reikėjo čia man prie visų negalėjimų ir šitų skausmų... tikiuosi, kad nebus kokių negerų pasekmių :B 

Noriu įsirausti į sofos kampuką ir pagailėt savęs :cry2:​ 

Atsakyti

Katuk  :4u: , skaudžiai skamba. Aš tai pagailėjau savęs, neišėjau šiandien vaikščioti. Burokus su vyru sutvarkėm, kokių 12 litrų obuolių sultyse užmarinuota, pusmaišis obuolių sutvarkyta į obuolienę. Dar pora parsivežėm iš kaimo.... Kapus aplankėm. Važiuodama pamezgiau kojinę. Ryte prieš važiuojant dar obuolių keksiukų pakepiau, kol visi miegojo...

Atsakyti

Och, Katuk. Užjaučiu. 

Kažkoks traumų laikas. Sesuo koją kryptelėjo, griuvo- raiščiai plyšo. Ryt į langetę 4 savaitėm. Panašus vaizdas, kaip buvo Viliui. Vešiu ramentus, kai grįšiu iš pajūrio.

O iš SM Cypuko medaus torto nekepi? Aš pagal ją darydavau. Gaudavosi gerai.

Šiandien viena pajūriu ir pušynu  5 km prasiėjau, vyras tingėjo. Atostogos yra gerai :) 

Atsakyti