Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Uu, nu čia jau rimta bėda. Bet perkant internetu dažnai taip būna. Ir spalvos ir blizgumo nesimato...
Atsakyti

Katuk, negirdėjau, kad parduotuvėse vyriškų megztinių deficitas :hmm: 

Bemegzdama pirtines kepurės dar ir užsakymą gavau kepurei ir galvos juostai. Panašu, kad šiemet metų pabaiga vėl bus dedikuota kepurėms :D​ 

Atsakyti

:hihihi: kaip moteris turėtum žinot, kad būtent TO megztinio ir deficitas.

Nematau problemos. Siūlus perku legaliai, o megzt nereikia :flirt2: 

Ir aš mezgu kepurę :ax:  tik kol dydį pataikiau :karsta:  bet vėl nelabai įdomią. Tiesiog manau, kad norint bent minimaliai pataikyt daugumai, geriau jokių navarotų nedaryt

Atsakyti

Bet suprantu, kad daugumai čia tos kepurės tik dėl dovanojimo ir priėmimo džiaugsmo, niekas labai nežada nešiot, tai gal gali būt ir su navarotais. :)

Iš tiesų tai ir aš nežinau, kurią imt swapui iš turimų, ar dar kokią megzt. :hm:

Atsakyti

Kerpena, man atrodo, kad gali būt bet kokia, kokią tik sugalvoji ir kokią smagu megzt :mirksiukas:  man pvz smagu megzt paprastas ir galvot, kad kažkam net pataikysiu :rolleyes:  bet turiu ir navarotną variantą, tai jei bus nuotaika, gali ir ta kažkam atitekt :D 

Mažiau stresuot dėl tokios smulkmenos ir gražesnis gyvenimas bus :flirt2:​ 

Atsakyti

Nematau problemos. Siūlus perku legaliai, o megzt nereikia :flirt2:

Ir aš mezgu kepurę :ax:  tik kol dydį pataikiau :karsta:  bet vėl nelabai įdomią. Tiesiog manau, kad norint bent minimaliai pataikyt daugumai, geriau jokių navarotų nedaryt

Oi, negaliu  :lol:  :lol:  :lol: . Bet aš galvoju, kad mes ir šiaip taip darom, net be leidimo  :lol: .

Dydį pataikei KAM :D? nes kiek pamenu, tai ir galvų dydžių variacijų pas mus ne viena.

Aš tai galvoju, kad padarysiu taip - supakuosiu vieną kepurę, kaip man tuo metu į galvą šaus (vieną kol kas ir teturiu :lol: ) , o pasiimsiu visas. Taigi mergaitė galės pasikeisti į jai labiau patikusią ir viskas.

Bet Kerpenos mintis apie navarotus - patiko :). Patiko ir Katuko pozityvumas ir optimizmas, kad kažkas net pataikys :wub: . Ir aš taip norėčiau, ale vat su navarotais taigi būtų daug linksmiau fotkintis, kai pagalvoji :). Tik aš visada perdaug praktiška, nežinau, ar pavyks man navarotą kokį sugalvoti...

Atsakyti

Man tai dauguma navarotų tokie biškį bobiški gaunasi :rolleyes:  tai iš mano pusės geriau jaučiuos megzdama be jų. Bet. Nu galiu net nežinot, kaip AŠ pati su kitos sugalvotais navarotais gražiai atrodau :D 

Apie dydį. Pirma užsidėjau akių vaikiškai kepurei, paskui kažkieno sijonui :D  nu reik bent į ribas 50-60 cm pataikyt. nors manau, kad geriau biškį laisvesnė, nei aptiaškė. Ta kadangi mano galva prie didesnių, taikau sau :D​ 

Atsakyti

Taip, kai mezgi pirmą sykį, tai jo, kol atitaikai. Kai jau ne vieną mezgi iš panašaus storumo siūlų, tai lengviau. Aš panašaus storumo ir papirkau - 100 g -300-330 metrų. Man optimalus siūlas kepurei be navarotų :). tai nuo 120 iki 128 akių maždaug. Bet, aišku, dar mezgam nevienodu tankumu. Aš ir pati kartais neapsisprendžiu jau ketinu megzti laisviau, bet kai užspaudžiu, net dantys traška, o labiausiai kenčia pirštai ir petys...

Atsakyti

Tai žinau. Pirmą mezgiau iš plonesnių šiek tiek. Iš pirmo karto pataikiau.Tada dvi iš storesnių, bet skirtingi raštai, gavos skirtingo pločio. Dabartinė panašaus storumo į antras, ale bet vat akių skaičius neatitiko. Tada iš numegzto gabalėlio lyg pamatavau, kiek reikėtų akių. Aha, užmetu, pamezgu, ohoho kokio platumo :D . Nu kąžinau, kodėl taip nevienodai :D 

Atsakyti

Nai, nai, mano siunta Vilniuje kažkur važinėjasi, tikiuosi, kurjeriukas nepamirš jos įdėt :), noriu pačiupinėt ir ką nors naujo pradėt. Baigsiu šiandien 1 kojinę ir reiks vėl prie kepurių pult.

Atsakyti

Jau ir atvažiuot spėjo :), kol aš tymsinausi :).

Atsakyti

Nu tai ar gražūs :bigsmile: 

Pasijaučiau visiška pensininkė :oh:  prisirašiau pas krūvą daktarų, reabilitacijų. Dvi savaitės po pirties bus vien gydymo įstaigose :D​ 

Atsakyti