Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Qqutei tai nei pilka, nei ruda, matyt netiktų, o kitoms - raudonos ir geltonos :). Bet jo - gi sutarėm, kad kepurės gali būti ir tik papozavimui kubile, tai 100 balų už frazę, kad niekas nesutrukdys pasidžiaugti mainais  :4u: . Man tai nerimą kelia jūsų 2-3-4 vienetai jau numegzti, tai ir aš noriu dar bent porą nuvaryt. Dabar numegzta spalviškai gal tik man, dar turiu vieną siūlą, kur pirkau kartu su žalia dukrai - gal dar porai sektančių, tai reikia dar tos, kur neutrali būtų :). Ai, ir dar vieną mintį turiu, kur išvis nežinau, ar kam tiktų, bet norisi pabandyt numegzt, bet turbūt nebespėsiu :).

Liniuka, nebus trečias covidas? Nes kai simptomai iš niekur nieko, tai taip pasitaiko  :B . Nes sušalt realiai šiom dienom tikrai nelabai buvo kur.

Atsakyti

Neigiamas testas. 

Atsakyti

Gal ir ne ta liga, kas ten žino, nors su tais testais, gali tik trečioj dienoj parodyt arba persirgus.  Beje, neseniai kalbėjau su dukterėčia, tai tavo darbovietėje, nemenkas covido paplitimas, bent kai kuriuose skyriuose. Maniškė irgi atsirgo, nors testai neigiami, bet tų, su kuriais artimai prieš tai bendravo - teigiami...

Perku siūlų per nuotolį. Kokioms 4 kepurėms. Liks ir šeimai arba dovanoms :D.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 03 lapkričio 2022 - 11:05

Ruda tai man tinka

Pilka irgi jei tamsesnė. Va ryški mėlyna ne

Atsakyti

Ruda tai man tinka

Pilka irgi jei tamsesnė. Va ryški mėlyna ne

Gal ir tinka, bet kažkodėl apie rudą kepurę nesvajojai niekada dar :D.

Nu juokai čia. Tas neapibrėžtumas ir atpalaiduoja, ir įtempia, nu toks eksperimentas, pažiūrėsim, kas iš to išeis.

Atsakyti

Restar, patinka ar tinka :D  manyčiau, dar čia problema.

Nu kažin, ar tokia baisi gerklė yr kovido simptomas. Bet jo-testai tiksliausi būna kokioj trečioj dienoj.

Dukra viena neseniai sirgo kovidu, dirba naujam darbe. Sakė, jei gerai jautiesi, gali eit į darbą su kauke ir tiek. Ji sirgo lengvai, bet pora dienų vistiek namie pabuvo.

Atsakyti

Aš jau tiek prisiklausius, kokie skirtingi pas žmones covido simptomai būna, kad... Nenustebčiau dėl nieko. Liniukos gerklė nuo anginos gi operuota, pamenu, kaip sakė, kad nebebūna taip, kaip būdavo anksčiau. Aišku, dar būna ir tokių įdomesnių virusų, kai gerklę skauda, pvz. infekcinė mononukleozė.... ir tikrai dar ne vienas, kur nebūtina peršalti. Gali stresiuko užtekti, kad koks virusas prikibtų. Mes gi jų nematom, kur kokį paviršių palietėm, tada akis/nosį/burną, ir voila... faktas, kad reikia truputį pristabdyt ir ramiai pagulėt namie :).

Atsakyti

Katuk, skaudžiai susiskaitė... Aš, kai pernai buvau ant plikledžio su šunim išėjus.... Tai pasėdėjau valandą ant šaldytų morkų, labai padėjo nuo uodegos skausmo.

Restar, 03 Lap 2022 - 08:01, parašė: Jurgitak - bukle ir dar juoda - pagailėk savo akių... Buklė man ir taip pasitaiko ne taip užkabint, o ant juodo siūlo išvis neatrinkčiau, kur akis, kur kilpa... Dariau ryte mini mankštelę (man kaifas, kai ryte aš viena, o visi miega) ir staiga prisiminiau, kad man susitikimas gyvas šiandien, tik nepamenu, kelintą... Sėdau prie kompo ir baigėsi malonus rytas be rūpesčių... Kažin CUP dar yra siūlų parduotuvė? Poreikis gyvai kokį minkštą gražų kamuoliuką išsirinkt kepurei, būtų turbūt pigiau nei siųstis kažką, kad ir su nuolaida, bet tuo pačiu dar ko prigiebiant...
Mezgu pilkos bukle mėginuką. Aš irgi mankštelę dariau, ir vos vos tymsų nepratymsinau!!!! Cup'e buvau, labai ramiai galima lankytus, nieko pirktis nesinori
Atsakyti

Gal ir tinka, bet kažkodėl apie rudą kepurę nesvajojai niekada dar :D. Nu juokai čia. Tas neapibrėžtumas ir atpalaiduoja, ir įtempia, nu toks eksperimentas, pažiūrėsim, kas iš to išeis.
Ai o koks skirtumas

Aš tarkim ne visas savo svajones garsiai įvardinu. Manau kitos irgi dar nežino kad apie salotinę ryškybę ant galvos svajoja iš tikro.

Aš siūlus nupirkus bet megzt vis dar netraukia. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 03 lapkričio 2022 - 11:49

Liniuka sveikatos  :4u: 

Katuk už drėbimąsi  :4u: 

Aš praeitą savaitę aikštelėj prie mašinos plojausi ant šono aplink lakstydama  :D 

Galva nenukentėjo tik alkūnė ir klubas

Atsakyti

Juokingiausia tai būtų, jeigu čia būtų gripas. Nes pas mus darbe skiepijo nemokamai. Bet buvau nusiteikusi, kad nesiskiepysiu. Tada jau paskutinę dieną pradėjo kolegės pasakotis apie visokias komplikacijas, tada greitai užsirašiau, nes jau išvedė iš pusiausvyros :D  O tada žiūriu, kad esu apsirengus tokia suknele, kur reiktų iki triusikų išsirengt, kad iki rankos prieit :D Taip ir likau neskiepyta :D​ 

Atsakyti

Liniuka  :P​ parodyk suknelę 

Atsakyti