Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

🥰

Priedas  Screenshot_20221103-143817_Gallery.jpg   76,5KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Restar, o Šiltas siūlas? Arba Mano siūlai? Ten fainų variantų reklamuoja. 

Atsakyti

Ai o koks skirtumas

Aš tarkim ne visas savo svajones garsiai įvardinu. Manau kitos irgi dar nežino kad apie salotinę ryškybę ant galvos svajoja iš tikro.

Aš siūlus nupirkus bet megzt vis dar netraukia. :)

Aha, ar kada sakiau, kad svajoju apie ryškią ciklameninę apsmukusią kepurę? Aha, nesakiau :). Bent pasimatuot, jeigu kas kam numegztų :). Pati neradau tokio siūlo (nelabai ir ieškojau), tiksliau, nekrito į akis. Gal Wooly tik reklamose, bet ten nesiknisau detaliai, nes pražūtis ten įlindus...

Atsakyti

Restar, o Šiltas siūlas? Arba Mano siūlai? Ten fainų variantų reklamuoja. 

Tai jau pirkau, išsiuntė, ryt/poryt gausiu. Mano siūlai vėliau išsiųstų, nes atostogauja. Nenusimezga man kepurė per 1-2 dienas, deja... Internetu galiu pirkt iš bet kur, norėjau gyvai, ale jeigu nėra ten nieko gero, tai nėr.

Atsakyti

Restar galvoja, kad mes ištisai marširuojam po siūlų pardes :D  ir tiki mumis net nepatikrinus

Megzk iš to, ką turi, iš likučių ir nesuk galvos. Ne konkursas čia koks :rolleyes:​ 

Atsakyti

Nu tai net kokios 3 pramarširavot pro ten, kur aš 100 metų nebuvus ir beveik niekada nieko nepirkus :) ir pasakėt, kad nieko nėra, tai ir tikiu :).

Alga parėjo šiandien, tai ko nepasidžiaugt naujais siūlais po 100 g :). 4 spalvų :). Tai aišku, kad ne konkursas, bet vienu ypu primegsiu kepurių ir bus ramu kurį laiką. Neatiduosiu gi sektai gi visų. Man labai sunku mažiems mezginiams prisiversti. Kai jau tai padarau, tada visai smagu, ir dydžius lengviau pataikyt, kai ne po 1 per metus numezgi :).

Atsakyti

Kokią fainą mezgėją radau: https://www.ravelry....projects/migdal, kažkas palaikino vieną iš jos dizainų, kaip suprantu, ji viską pati kuria, tik aprašymų nėra. Bet be galo tvarkingi, stilingi mezginiai ir nemažai man patinkančių.

Atsakyti

Restar-gražūs mezginiai savo spalvomis, turbūt tame ir išskirtinumas. Esu išsisaugojus keletą derinukų kitose platformose, pintereste gal, atpažinau.  O konstrukcijos tai panašu, kad klasikinės, nesudėtingos.

Bagiau kojines. Kaži, grįžt prie dukros megztinio :hmm:  ar suerzinot su tom kepurėm, gal dar kokį variantą nurakaliot..

Beje, vyro megztinio siūlai vėl neįtiko :D  šįkart per daug žvilga (merinas su šilku). Nu ir pat kaltas :B 

Atsakyti

Pareinu namo. Siūlų nepirkau, nors turiu sektantės užduotį paglostyti kašmyro ir jako mišinį.

Katuk, tavo vyras išrankistas. Rodei ritę ar skalbtą mėginuką? Pastarasis bus mažiau žvilgus.

Atsakyti

Rodžiau visais rakursais. Ritę išpakavau prie jo. Tada pamezgiau mėginį. Lempos šviesoj, dienos šviesoj. Išskalbiau. Vėl dienos šviesa, nakties šviesa. Kažkuriuo momentu buvo žybtelėjus viltis, bet paskui buvo galutinis verdiktas-ne.

Mano akim skalbtas mėginys dienos šviesoj būt visai artimas variantas ieškomam, bet klientas visada teisus :D​ 

Atsakyti

Reikia imti klientą kartu pirkti siūlų

Atsakyti

Šitie buvo pirkti suderinus su klientu internetu.

Na, nuomonė dar gali pasikeist. Gal. Kol eilė ateis :D​ 

Atsakyti