Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuka, cic. Dar turim būt Jagodkos 😁

Nes ir taip baisu.

Ypač vyras įtartinai žiūri, kai vakare užsidedu akinius ir mezgu 🤣 pensininke dar nevadina. Bet aš su jais ir darbe būnu, tik jis tada nemato. 

Vakar kepiau šlauneles orkaitėj. Kiek liko- pusę susmulkinau gabaliukais į ryžius + morkas. Vaikams. Na ir mums kaip garnyrą, nes mažokai mėsos tarp ryžių. Kitą pakepiau su svogūnais ir pievagrybiais. Dar salotų pusę lėkštės. Gardu. 

Guliu ir galvoju- ar nusnaust, ar eit į lauką, kol šviesu dar kažkiek. 

Atsakyti

Galvoju Liniuka, galvoju.... užsirašiau ir pas ginekologę :D bet nu ar kas gali taip tiksliai pasakyt. Kiekvienai turbūt savi simptomai. 

Ai, ir dar nusipirkau nakvišų/agurklių aliejaus pagert. Kai tik pradėjau vartot, taip ir tie simptomai paaštrėjo :(​ 

Atsakyti

Pff geriau jau sakykit kad covidas arba skiepai kalti :D

Nieko nežinau apie jokias menopauzes :)

Atsakyti

Ai,Niuma, ne visai teisingai apie tas jagodkas. Šiaip posakis yra toks, kad 40ties metų bobos nėr, o vat 45 jau vėl uogelė :D  tai pas mane tas laikotarpis iki uogelės kažkoks ištęstas :hihihi:  sirpstu sirpstu ir neprisirpstu.

o ir dar gi viskas yr vėliau dabar, paaugliai iki 25, tai ir uogelės vėliau subręsta

Atsakyti

Katukai, posakį žinau 😉

Ir kažkaip ties 40 pasijaučiau labai sugriuvus (nes ir po trečio gimdymo visokie reikalai prisidėjo). Ta va dabar ir planuoju jau sužydėt 🤣 optimistė. 

Atsakyti

Vakar atvažiavau pas tėvus.  Šįryt irgi ne per anksčiausiai atsikėliau. Nuvažiavau į kapines, nes per vėlinių dienas nebuvau. Tada dar sugalvojau kaiman nuvažiuot, nes ten nebetoli. Tai va pusdienio ir nėra. Dabar papietavus sėdžiu ir galvoju, kiek čia tų darbų tėvų namuose nuveikti. Kai oras apniukęs, tai ir namai visai švarūs atrodo. Bet gal reikia susiimt.   👀

Jagodka nebebūsiu, bet menopauzė irgi dar neateina, nors jau vis galvoju, kad turėtų būt metas. O visokius negalavimus priskiriu storumui. Net pas gydytoją nuėjus, manau, pirmiausiai sakytų svorį numesk.

Gerklėje kažkoks keistai nemalonus jausmas, nesuprantu, ar čia ima koks virusas, ar kojs rėmuo nuo maisto.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 12 lapkričio 2022 - 13:58

Vakar kepiau šlauneles orkaitėj. Kiek liko- 

Vakar kepiau šlauneles su bulvėm orkaitėj, visą didelę skardą. Neliko nieko :).

Vyras padangas kieme pakeitė, aš sąžiningai dušą iššveičiau. Čia jau toks prieškalėdinis šveitimas :)

Neprašvinta šiandien visai...

Menopauzė gali būt. Aš laukiu tų karščio bangų, nepastovios nuotaikos, mm sutrikimų. Kol kas nėra. Bet labai sausėja oda, plaukai, kas, matyt, jau rodo estrogenų mažėjimą. Ar didelis nuovargis jos simptomas? Negooglinau dar, bet abejoju. Čia man labiau į autoimunines ligas neša. Na, dar covid simptomas, aišku :).

Iš savo sirgimų Laimu tai geriausiai pamenu, kaip nebegalėjau kojos ant kojos laikyt užsidėjus. Čia kai jau patempiau gerai. Na, ir dėmė. Kitus kartu užteko dėmės, kad maučiau pas gydytoją. Trečią kartą net tyrimo nebedarė.

Atsakyti

Jau pilnai iškristalizuota kepurė- dovana. Vienas žingsnis iki supakavimo. 

Liko sugalvot, ar yra koks mezginys, kurio nematę, kad turėčiau ką į pirtį atsivežt. Nes ko tai visai sulėtėję mezgimai. Tuoj pradėsiu į pirtis siūlus veztis, o ne mezginius 🤭

Atsakyti

Vakar kepiau blauzdeles orkaitėj :D 

Atsakyti

Pas mane irgi buvo blauzdelės, o ne šlaunelės 😁 Ir du ketvirčiai. Tai išvedžiau vidurkį.

Spintą tik dabar iki galo baigiau tvarkyt.

Prisėsiu pamegzt. 

Atsakyti

Lapkričio 12 d. Tetos sode dar pilna aviečių

attachicon.gifFDA6501C-03E6-4B92-85E8-CDD518857881.jpeg

Raugo vis dar turiu 😏

Mano aviečių pirkimą atšaukė, teks laukti. El.parduotuvėje tada leido pirkti, o paskui parašė ATSIPRAŠOME.

Atsakyti

Sveikos. Sakot blauzdelių, šlaunelių, ketvirčių diena buvo. Jungiuosi ir aššš. Kepėm

Atsakyti