Jautienos kotletukai su bulvių/batatų piure ir salotomis.
Troškinti rauginti kopustai su dešrelėm ir virtom bulvem
Troškinti rauginti kopustai su dešrelėm ir virtom bulvem
Šitas numatytas rytdienai Mums.
Ką vaikams dar nežinau.
Troškinys su bulvių koše.
Šokoladiniai keksiukai
Šitas numatytas rytdienai
Mums.
Ką vaikams dar nežinau.
Mano vaikas noriai šitą valgo tai nors kur nereik atskirų patiekalų.
Bet pasiskaičius jumi vištą nusipirkau, reiks kept. Dabar dar sriubą agurkinę verdu. Vaikui bo aš perlinių nevalgau
Mano vaikai kiekvieną kartą laukia, kol tą smarvę iš virtuvės panaikinsim 🤣 aš čia apie troškintus raugintus kopūstus.
Sumuštinukai: juoda duona, silkė ir marinuotas agurkėlis- geras pakaitalas rūkytiems užkandukams. Ieškau alternatyvų.
Ką? Valgot? aš tai ne. vaikų namie nulis, tik viens vyras, tai kiek jam reik... valgėm likučius. Irgi su raugintais kopūstais. Mūsų atradimas salotikės-raugintas kopūstas, avokadas, džiovinti pomidorai aliejuje, svogūniukas. Prismulkinam, dar biškį aliejuko papildomai ir baisiai skanu. Valgėm su bulvių košike ir naturli kukuliais, šitie iš vakar dienos.
Ai, užsisakiau naujus akinius. Vėl biškiuką akys pasėdę, bet normos ribose. Kažkokios sau neįprastos formos rėmelius išsirinkau. Apvaliai kampuotus nu bet gražiai sau atrodžiau
ir progresinių kažkokia nauja technologija, su pamandrintu perėjimu. Biškį bijau, nes sako sunkoka priprast. Bet kai pripranti, tai daug patogiau už klasiką. Tik iki pirties dar negausiu pasimandrint..
Tiek žinių, visą dieną kažkur maliausi, dabar tašikes kraunu...
Katukai, naujoviškų salotų atsivežk į pirtį. Jei nesunku 😁
Jei tik gausiu skanių kopūstų. Kažkaip neužtinku gerų. Arba minkšti, arba nedarūgę. Nu ir avokadų reiktų panokint
Dar jei gausis su laiku, galvojau marinuotų moliūgų padaryt irgi skanu. Tik juos reik bent pora dienų palaikyt, kad būt norma. Tai vat jei per gastroles gausis, tai bandysiu.
dar jei į sumuštiakų temą, tai man baisiai skanu juoda duona, avokadas, pomidoras ir citrinpipiriai. Arba paskrudinta juoda duona, krienai ir sardinė, ta koncervuota
Nu ir legendiniai tuno sumuštiniai šitų gal irgi net pasidarysiu pirtin
Pirties laukiu 🍽🎁🧶♥️🥰
Labas rytas,
Grįžau, pirties laukiu, kepurė pradėta.
Bus paskutinės minutės motyvacija suveikt ką nors. Mintį turiu, gal nebus iškankinta 😁
Grįžus nusipirkau raugintų kopūstų 😅
Keliautoja . Šįryt net pagalvojau, ar besibastydama nepamiršai pirties
.
Pirkau raugintų kopūstų turguje ir dešrelių - sektos įtaka. Šiandien prabudau jau prieš 8, apsipirkau ir pan. Nuostabi diena . Vakare eisim į Skylės 30mečio koncertą, tai bandau bent dabar pamegzt.