Tikrai kokia puiki diena šiandien Nusikasiau jurginus, vazonines gėles išroviau. Dar reikėtų krokus pasodinti 100 vnt. Gal po pietų susimotyvuosiu. Pietums šepardas.
pietums bandelė iš Lidlo, vakarienei žuvies konservai.
Va kaip reikia maitintis
Limit, sveika sugrįžus!
FB išmetė priminimą kaip tik kepurinį. Kažkada gūdžiais 2016m. šią dieną Restar snieguose su mano megzta kepure vaikštinėjo😁❄️ Šiandien atrodo neįtikėtinas kontrastas☀️
Jei mano orų programėlė nemeluoja, kaip tik kitą šeštadienį turėtume sulaukti❄️
Aš tai visai nelaukiu..
Pirčiai galėtų pasnigt tik ir psio, vėl vasara☀️😁

Kolegės išsimatavo. Iščiupinėjo. Ptiko.
Geriausias komentaras vienos:
-Nesimatuosiu, man kepurės netinka...
Pasimatavo:
-Man kepurės TINKA

Labas rytas,
Galvoju, kuo čia pozityviu pradėt . Fainas Niumos kolegės atradimas.
Mano 4ta kepurė gal nesėkmingiausia, ir procese ardau ardau, nes vis pritrūksta demėsingumo ir padarau bile ką, ir rezultatas abejotinas, nes modelis - ką aš žinau... ir siūlas buvo specialiai pirtas iš Wooly, nu bet... Jeigu pabaigsiu, atsivešiu, nu maža ką. Ai, bet su kiekvienu mezgimu vis koks naujas išmokimas, nauja patirtis. Teko išmokti gerąsias akis klasikiniu, ne bobutiniu būdu išmokt kabint, nes taip daug lengviau paskui sumezginėt, o šito gero ten sočiai.
Sunku patikėt, kad jau šią savaitę tinkamės, Niuma, tikiuosi, kad iškelsi vietą iš naujo, kur ten būsim. Na, ir vilnietėm išsiskaičiuot/susitart, kaip važiuojam.
Maistus beveik apgalvojau, pašteto skaniojo pasigaminau, šio bet to pirkau.
Aš vakar irgi kepurę megztelėjau, jau nekantru pabaigt ir pasimatuot. Gal man pačiai tokios reik
Nors pirma reiktu pabaigt sau pradėtą
Vakar pagaliau įsigaliojo draudimas tai pasivažinėjau. Biškį paklydau namo važiuodama
Šian darban su mašina atvažiavau. Nereik nei megzt nei valgyt, ot zabovos moteriškei
Aš bandysiu pati. Jei kas nebijot ir nežvengsit tai priimsiu
Aš va galvoju, ar labai brangiai atsieis ano pasivažinėjimas vakarykštis

Aga, va savaitgalį galvojau, kad reikia susirast susirašinėjimą ir pasiklaust, nuo kada galėsim rinktis į pirtį.
Vilnietės, susiskaičiuokit, kiek jūsų važiuos

Kitos irgi laukiamos, jei paskutinės minutės noras ištiks.
Papildyta:
Detalų adresą dar kartą įkėliau FB.
Atrašė:
Atvykimas 14.30
Išvykimas 12h
Katukas, Liniuka, Qqute, JurgitaK, Restar, Limit, Kerpena, Gadget?
QQutė šaunuolė, kad griebi jautį už ragų drąsiai . Bandysi dėl įgūdžių įgijimo? Nes šiaip nebūtina visoms atskirai važiuoti, visgi kuras brangus, o ir smagiau chebroj
. Mano mašina didelė (7 vietos), jeigu ką, dar tik nepaklausiau vyro planų, bet gal neturės jau jų, tikiuosi, jau sodą visą apgenėjo, nes pastoviai dingdavo iki tamsos savaitgaliais ir ne tik
.
Nu kaip naudojuosi- treniruojuosi labiau gal, darban autobusu pvz greičiau netgi. Nu bet reikia tai važiuoju. Negi dabar veltui tiek vargau o mašiną garaže paliksiu