Restar tiesiog bandau kiek imanoma daugiau važinėt. Taip dėl įgūdžių.
Tai šitą labai suprantu, tikrai reikia tų įgūdžių. Mane tai gyvenimas privertė, pati savo noru gal nebūčiau greit įsidrąsinus, nes išsilaikius nevairavau - lauktis pradėjau, o su Žiguliu koks varavimas, patikėkit, baisu... tai išdrįsau tik kai Passatą nusipirkom ir reikėjo į darbą grįžt, o darbo dalis - daug komandiruočių (projektų monitoringas) po visą Lietuvą... O dabar kitam etape - stengiuosi kuo daugiau vaikščiot - ir dėl savęs, na, ir kuro susitaupo kažkiek.
Plę, rašiau ir ištryniau
Qqte-įgūdžių įgijimo noras labai sveikintinas.
Mano paėmimo į pirtį lokacija nepatogi, nes pačiai nusigaut iki kažkokio įsėdimo taško vistiek su auto, iki manęs kažkam važiuot nu irgi gaunas į šoną. O aš baisiai mėgstu pati vadovaut savo kelionėm taigi, aš su sava. Kažką ką galiu prigriebt-Liniuka, Jurgitak, Gadget, nu ir Qqtė, jei apsigalvotų. Restar tik kitam miesto gale, Kerpena toliau, ,o Limit išvis nežinau kurioj pusėj
nu ir vietos tiek nėr mano "triušiuke"
dabar dar ne LT, bet ketvirtadienį planas grįžti ir per penktadienį kažką valgomo pasiruošt.
Niuma, kokie ten virtuviniai rakandai yra? Indai-lėkštės, stiklinės? arbatinis?
Kepurės bent viena bus
Siūlome pasimėgauti pirties, esančios pačioje sodyboje, malonumais. Turime visa reikalinga technika ir įrankiais aprūpintą virtuvę, dušą bei tualetą.
Kviečia šventėm, gimtadieniams, sodyba atoki, iš foto spėju, kad sodybos visi indai.
Kažkaip netikėtai greit jau atėjo ta pirtis. Kepurę tai šeštą pas tėvus pradėjau, bet nemanau, kad iki pirties spėsiu užbaigt. Tai gali būti, kad ir visai nebaigsiu.
Noro neturiu niekam. Norisi tik gulti miegoti. Net ta proga pietų miego numigau. Bet nuotaika nepagerėjo. Antra savaitė neprisiverčiu salione daiktus į naujas spintas sudėlioti. Vyras knygas (kurios didžiąją dalį daiktų sudarė) sudėliojo. Liko mano medžiagų atsargos, kažkiek rūbų ir dar visokių smulkmenų. Jau kelintą kartą medžiagas pasidėlioju, pabandau nuspręsti ką galėčiau išmesti, bet vėl sukišu į maišus. Grindyys irgi baisios, nes vis sakau, susidėsiu daiktus, tada išsisiurbsiu, tai taip ir stovi viskas.
Labiausiai neturiu minčių kokio maisto į pirtį vežtis.
O tada dar reikia kepurę išrinkti kurią dovanoti.
Važiuoti galiu ir aš su mašina, jei reikėtų, bet jei kas veža, geriau prisijungsiu prie ekipažo.
Ar iš manęs kam nors raugo reikės?
Kerpena - aš tai apie tavo duoną svajoju .
Galiu ir aš vežt šįkart, tiek kitų geru naudojusis .
Maisto tai aš taip galvoju, kas tau skanu ir tinka, tą ir vežies. Ypač kai ko nors nevartoji
Aš turbūt savo atidirbtą suktinuką su lašiša, vat salotikių kažkas nori paragaut dar gal tų su tunu pasigamysiu, tada svarstau kažką saldesnio,bet kol kas nelabai žinau.
Iš esmės, pvz Birštone, ir pirktiniai gaminiai puikiai suėjo tikrai nėra čia kuo jau stebinti.
Ai! Atsivešiu suluguni sūrio ir figų džemo. Labai geras derinys
Faktas, kad maisto niekada nepritrūko . Aš kažkada esu vežusi tik kažką pirktinio. Ir jau tiek vienos kitas pažįstam, kad stebinti ar pasirodyti nebėra nei reikalo, nei noro.
Jeigu važiuosiu su savo mašina, tai reikia nepamiršti įsidėti toršerą į bagažinę, bus daug komfortiškiau megzti. Turim bent kokius 3 namie, 1 vyro išgelbėtas nuo konteinerio .
Įsidėk ŠIANDIEN 😍
Oi, ne . Mano didelėj bagažinėj visaip kaip vartalosis savaitę. Dabar jaučiu, kad mano sulčių butelys ten ridinėjasi ir erzina
.
O, stalinių lempų aš ir turiu visokių. Kelias tokias prisegamas. Tai gal rasčiau kur prisegt, svarbu lizdų būtų
Geras point'as - prailgintuvo dar reik .