Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Oi negaliu.

Taip vaizdžiai įsivaizdavau  suvažuojančias su lempomis ir prailgintuvais... :hihihi:

Kažkoks kosulys paėmė.  Gal neįsismarkaus labai .

Atsakyti

Aha, su šluotom ir katilais :D 

Kerpena, arbatos! Ir daug.

Atsakyti

Su akiniais ir virbalais :)

Atsakyti

:yahoo:  :nail: 

baigiau :)

mielai visai sau pasilikčiau jei niekam netiks :D

Atsakyti

Labas, aš tai vakar iki 1 damušinėjau 4tą. Jausmas, kad kuo toliau, tuo blogesnės. Bet išskalbus gal ir nieko. Tikrai ne kiekvienai, bet vieną žmogų labai su ja įsivaizduoju. Turiu mintį dar vieną numegzt, nors jau truputį bloga nuo tų kepurių. Bet siūlas jai pirktas, modelis išgrynintas, reik pasistengt.

O tada jau norėsiu megzt kojines. Ir vyrui plonas pirštuotas pirštines. Nes su žieminėm išėjo. Kada eilė megztiniams ateis, nežinau... Nors prieš Kalėdas būtų gerai.

2 vaikai namie lieka su gerklėm... O aš irgi išeisiu į darbą ir ypatingesnius pietus.

Atsakyti

Su tom kepurėm tai jo.... kuo toliau, tuo baisiau :D  iki tokio lygio, kad jau ir ta pirmąja pradedu abejot. Nu bet negi eisi pirkt :D 

Niūruma ir tamsuma, ech, tas lapkritis...

Atsakyti

:D  jau kvėpuokit.

Kiekvienais metais prieš swapą tas pats- nuo džiugių nuotaikų iki sau streso varymo. 

Kas blogiausia gali atsitikt? - išvažiuosim su savo kepurėm namo.

Kas bus realiai- daug kvykavimo, džiaugsmo, juoko, kad pagaliau susitikom.

Net ir per purškalą orą išėjau iki vaistinės (šnd nuotoliniu) - spaudimo aparatą pasiimt. Naujas žaislas. 

Bet kadangi aną savaitę dar pirkau kvepalus ir kontūravimo pudras, tai negaliu sakyt, jog vaistinėlės dėžutė didesnė už kosmetinės 🤣 Nes tokiu atveju jau verdiktas- senatvė. 

Atsakyti

Kvėpuoju, kvėpuoju :). ir dar mezginius planuoja. Ir netyčia radau tokių dar gražių kepurių, kurių jau nebespėsiu numegzti :D.

Negali būti jokio išvažiavimo su savom, ne ta gi idėja :). Aš tai tik rimtai neišrinksiu, kurią dovanot, teks pačiai gavėjai išsirinkti. 

Ir gal žinot, kur gyvai Vilniuje bumbulų kailinių rasti? Mažu kokiai kepurei tiktų.

Kosmetikos aš dar spalį papirkau šiek tiek, ale visokių papildų irgi ir dar laukiu :).

Šiandien kokie  3 siuntiniai jau laukia iš skirtingų paštomatų, 1 tai tušas, o kitų nelabai prisimenu... Peiliai tai tikrai ne, nes visus užsisakiau atsiimti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 15 lapkričio 2022 - 11:39

Man kiekvieną kart vartojant savo papildus toks juokas pro ašaras-plę, senatvė. Paskirsčiau dienos eigoj, etapais, kad neatrodytų saujom. Bet kai reik kelionėn susipakuot, tai šį kartą rūbų mažiau už papildų krepšelį :D 

Nu bent gerai, kad ne vaistai :hihihi:​ 

Atsakyti

Aš tai atsivešiu visas abi :D​ , ir jei mano burtas manys, kad ta nepadovanota jai labiau patinka, galės apsikeisti.

Atsakyti

Labas, 

Tai atsivežt tik vieną kepurę jau nebe lygis :D

Atsakyti

Aš vieną atsivešiu tąą kur dabar mezgiau. O vieną tiesiog taip. Seniau megztą vaikui, ale nenešiojo. Būč aš nešiojus bet man spalva laaabai netinka. Tai mažum kam tiks tiesiog taip ar vaikui kokiam

Atsakyti