Oi negaliu.
Taip vaizdžiai įsivaizdavau suvažuojančias su lempomis ir prailgintuvais...
Kažkoks kosulys paėmė. Gal neįsismarkaus labai .
Labas, aš tai vakar iki 1 damušinėjau 4tą. Jausmas, kad kuo toliau, tuo blogesnės. Bet išskalbus gal ir nieko. Tikrai ne kiekvienai, bet vieną žmogų labai su ja įsivaizduoju. Turiu mintį dar vieną numegzt, nors jau truputį bloga nuo tų kepurių. Bet siūlas jai pirktas, modelis išgrynintas, reik pasistengt.
O tada jau norėsiu megzt kojines. Ir vyrui plonas pirštuotas pirštines. Nes su žieminėm išėjo. Kada eilė megztiniams ateis, nežinau... Nors prieš Kalėdas būtų gerai.
2 vaikai namie lieka su gerklėm... O aš irgi išeisiu į darbą ir ypatingesnius pietus.
jau kvėpuokit.
Kiekvienais metais prieš swapą tas pats- nuo džiugių nuotaikų iki sau streso varymo.
Kas blogiausia gali atsitikt? - išvažiuosim su savo kepurėm namo.
Kas bus realiai- daug kvykavimo, džiaugsmo, juoko, kad pagaliau susitikom.
Net ir per purškalą orą išėjau iki vaistinės (šnd nuotoliniu) - spaudimo aparatą pasiimt. Naujas žaislas.
Bet kadangi aną savaitę dar pirkau kvepalus ir kontūravimo pudras, tai negaliu sakyt, jog vaistinėlės dėžutė didesnė už kosmetinės 🤣 Nes tokiu atveju jau verdiktas- senatvė.
Kvėpuoju, kvėpuoju . ir dar mezginius planuoja. Ir netyčia radau tokių dar gražių kepurių, kurių jau nebespėsiu numegzti
.
Negali būti jokio išvažiavimo su savom, ne ta gi idėja . Aš tai tik rimtai neišrinksiu, kurią dovanot, teks pačiai gavėjai išsirinkti.
Ir gal žinot, kur gyvai Vilniuje bumbulų kailinių rasti? Mažu kokiai kepurei tiktų.
Kosmetikos aš dar spalį papirkau šiek tiek, ale visokių papildų irgi ir dar laukiu .
Šiandien kokie 3 siuntiniai jau laukia iš skirtingų paštomatų, 1 tai tušas, o kitų nelabai prisimenu... Peiliai tai tikrai ne, nes visus užsisakiau atsiimti.