Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu aš atsivešiu visas vien dėl to, kad nerodyti gaminiai :D bet vieną tai planuoju supakuot :D  o paskui jau kaip gausis, ne pirmą kart vyks visokios ten mezginių dalybos :P​ 

Atsakyti

Biškį kliaudelė įvyko :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 15 lapkričio 2022 - 14:12

Nu aš tai netlabai turiu kuo dalintis, nebent siūlais, bet tam reikėtų rimtą reviziją padaryt, o laiko tam nerasta.  O mezginius nepamenu, kuriuos jau rodžiau, nieko nelabai spėjau numegzt :). Nebent 1 megztinis nerodytas. Ir kepurės. Ir kojinės kokios.

Limit, tu patyrus kepurių mezgėja, gerai pataikai ir fantazijos turi, tai neabejoju, kad bus OK. 

Atsakyti

Labas rytas,

Pas mus jau pirmos snaigės žemę pašventino :)

Šiandien supratau, kad niekas taip greit manęs nepabudina iš miegų, kaip darbinis stresas dėl problemų su projektais :D Rytinis skambutis ir miegų nebėr :D 

Atsakyti
QUOTE(Restar @ 2022 11 14, 10:27)
<p>Katukas, Liniuka, Qqute, JurgitaK, Restar, Limit, Kerpena, Gadget?

Naujas sąrašas:
Niuma,
Vincis,
Katukas,
Liniuka,
Qqute,
JurgitaK,
Restar,
Limit,
Kerpena,
gal Lietutis dienai prisijungs.

DAR YRA VIENA VIETA NAKVYNEI, jei kas norit paskutinės minutės pasiūlymu pasinaudoti wub.gif
Atsakyti

Žiūrėdama foto kažkada, prisiminiau, kad Egloshkė pernai buvo ♥. Šiemet turbūt nepakalbinom, jeigu čia neužeina...

Vilniečių nebuvėlių galėtų irgi šiaip užsukt - Nitė, pvz, kad ir 3 valandoms :), nes pasižiūrėjau, kad netoli nuo Vilniaus. Gal ir neverta kooperuotis, tik tiek, kad linksmiau :).  

Bet kuriuo atveju, jeigu kas norėtų su manim važiuoti - šaukit :). 31 km nuo manęs.

Atsakyti
Egloškė pakalbinta, nes pernai su manim važiavo. Nevažiuos šįmet.
Atsakyti

Restar, aš norėsiu kartu važiuoti.

Atsakyti

Matau, niuma jau pakoregavo sąrašą.

Mano gyvenimas gerėja, bet lėčiau, nei kaupiasi nuovargis. Vis tik maratoną gyvenu treti metai. Ir šiuo metu esu nekompaniška. Liksiu namuose su visom kepurėm.

Nebūdingai sau esu ant nedidelio optimizmo padalos. Šopingo mygtukas visai atspaustas, net siūlams.

Atsakyti

O, Gadget.... nu gaila. Dėl nuovargio suprantu, dėl optimizmo-nu gal būtų koks centimetras prisidėjęs po raganiško kubilo....tiesiog siunčiu glėbiuką palaikymo :4u:​ 

Atsakyti

Kas mėgsta baloon sweater, tai va dar įdomesnis variantas.

https://www.instagra...id=YmMyMTA2M2Y=

Atsakyti

Liniuka, šitas fainas. Aš foto anksčiau išsisaugojus, o video nebuvau mačius.

Atsakyti