Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katukai, bet tai reikėjo tau eit trečią kartą, kai išlipdamos paskutinės merginos atrado, kur šviesa ir burbuliukai įsijungia 🤣🤣

Dar svarstėm jei užsakinėt vėl be pirties ir kubilo- finansuose daugiau kas tilptų ir net pamegzt spėtume. Gal. 

Bet- vis tiek faina ta atrakcija per šaltį normaliai karštam kubile sėdėt. 

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Smagu skaityt įspūdžius. O kepures kada rodysitės? Smalsu gi  :D​ 

Atsakyti
Sveikos,
Įkėliau į FB nuorodą. Ten ir foto, ir filmuota. Turėtumėt viską matyti.
Atsakyti

Sveikos,

aš tai tarsi kovos laukas - nematomos jėgos kaunasi viduje - susirgsiu ar ne. Sąmoningai padedu geriesiems kovotojams - česnaku, ciberžole, imbieru, arbata, vit C ir D, dar ten kažko maktelėjau... Tai negaliu sakyti, kad sveika, bet ir neįsisergu. Atsisakiau šiandien treniruotės, patausosiu kūno jėgas nesusirgimui, nes ryt renginys. 

Pirty biškį pritrūko laiko megzimui, grįžus baigiau kojinę, pavariau kitą, o dar pilna galva norų - ir kojinių, ir megztinių... Šiandien impulsyviai vieno aprašymą nusipirkau, nors realiai gal ir nelabai reikėjo, ale gi akcija :D. Ir žinau, kad tikrai megsiu, nes toks universalus. 

Svajoju apie kokią savaitgalio išvyką su sektantėm - nors į Rygą, nors ta kelionė tai labai pavojinga :D, arba kokį Dubrovniką, Paryžių ir pan. :).

Atsakyti

Laba, 

Rusnė mano sirgo sirgo, dar ne visai pasveikus į mokyklą jau išėjo po gerų poros savaičių, tai vakar brolis šildymą vidinį užsikūrė...

Jau nepamenu, kada tas sirgo, prieš kokius 7-8 metus. Matyt, vaikšto čia stiprus virusas, gerklės dega.

Pirtis buvo nuostabi!!! Tikrai bendrystė ta mūsų tai kažkas tokio  :wub:  :wub:  :wub:  Labai labai džiaugiuosi būdama to dalimi, nors ir mezgesiai paskutiniu  metu tik labai fragmentiniai. Džiaugiuosi, kad bent kažkiek kūrybos kepurės mezgimas įnešė :wub:  Ačiū Liniukai už idėją ir kad pasiryžau :D

Restar, ačiū už raugą ir receptą! Sveik  :4u:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 21 lapkričio 2022 - 12:37

Na, kažkaip neblogai šiuo metu, suvalgiau net nepastebėjus visą bliūdą džiovintų obuolių vietoj pietų :D. Reikia arbatos pasidaryt. Manau, kad neįsisirgsiu.

Atsakyti
Restar, galėjai džiovintų obuolių arbatos pasidaryt- gerai prie kosulių, peršalimų irgi.
Atsakyti

Nežinojau :).  Dabar namie, tai imbiero su citrina ir medum prisidariau stiklainiuką.

Atsakyti

Vakar man kažkokia netikėta mintis šovė, kad reikia mums į Sakartvelą. Neklauskit kodėl. Tiesiog reikia.

Atsakyti

Nu, devūška, ten pamegzt tai tikrai nesigaus :D 

Aš vakar grįžau ir biškį nesupratau, ar balso stygas prarėkiau, ar kažkoks š ten kabinasi. Tai arbatų arbatų, visokių ten žolių, medaus, citrinos, nu gal ir nieko, lyg ir ramu šiandien, tai gal vistik stygos neatlaikė

Šiandien jau pasireabilitavau, visai smagiai, tada sugalvojau, kad man reik kažko Oze :D , eina sau, laikas kažkur dingo nepastebimai. Ir alkana kaip vilkas einu savo suktinių valgyt :D 

Beje, Restar, nebuvo kada ten tiek ėst, bet tavo džiovinti obuoliukai labai skanūs!

Atsakyti

oi, reikia, reikia ! Myliu Sakartvelą  :wub:  :wub:

Atsakyti

Katuk, net nemačiau, ar kas ragavo.  Bado tikrai nebuvo, bet pagalvojau pasiimdama - maža ką, o jeigu ko pritrūksim :). Būtum sakius, kad patiko - būčiau atidavus lauktuvių, nepatogu buvo siūlyt. Dabar pati suėdžiau. Dar prisidžiovinsim, nes turim tą fainą aparačiuką, kur obuolius nulupa ir supjausto, tik rankenėlę reikia sukti, ir nemenką džiovyklę.

Į keliones tai ne pamegzt važiuojama :D. Nebent vakare kur prisitaikius, jeigu negriūni iš nuovargio. Arba lėktuve :).

Atsakyti