eavalynes psl užlužo. Buvo ten fainus Riekerio batus išsirinkęs, bet natūroj kitus nusipirko.
Tokia darbinga savaitė, net nebuvo laiko pirčiai ruoštis, meniu dėliotis Svarbu kepurė numegzta. Nesu dėl jos tvirtai patenkinta, aš nešiočiau tokią, bet ji ne iš tų universalių kad visiems patiktų. Bet gal tokių ir nėra
Šiandien mažiau darbo, bet daugiau įdomesnės veiklos. Klausiau D.Pūro paskaitą apie paauglius, labai patiko. Vakare R.Šerpyčio kardiologo paskaita apie ŠĶL prevenciją. Patinka man, kad mano darbas visokių tokių dalykų parūpina.
Liniuka, apie tokias paskaitas mano dukterėčia nepasakoja, neaktualu jai, matyt, dar tokios temos . Bet vis tiek patenkinta darbu, nes ir jaunimui yra patrauklių galimybių.
Mano kepurės skirtingos visos. Manau, kad viena universaliausia būtų, tik ne spalva, kurios man gaila atiduot, na, bet ai, nusimegsiu sau kitą, jeigu norėsiu. Bet kadangi daug liks, tai bet kurią galėsiu nešiot .
Ojej, jau ryt pirtis, aš buvau apgalvojus ir beveik pamiršus jau . Norėjau obuolių pyragą išsikept. Ar bus dar valgančių, ar visos dietininkės?
Kerpena, paskambinsiu tau, pasitarsim. Dar Limit reikės prigriebti.
Aš visgi pirksiu naujus batus vaikui, iš weekendshoes, neužlūžęs, bet irgi labai gera kaina, -30 proc..
Aš manau, reikia gamint ir vežtis tą, ką valgytum pati. O ten žiūrėk, pavyzdys ir užkrės
dIetintis nesiruošiu, bet vis dar esu čiūdikas, nevartojantis gyvuliukų
paskutiniai kepurės reikalai atlikti, gėrimai supirkti, eisiu paruoštukų daryt
Ai, kepurę dar vieną vakar išploviau. Kol mezgiau, pobaisė atrodė, išskalbus visai neko,bet vistiek manau, kad pirmoji yra geriausias variantas. Aš nešiočiau
Labas ryyyytas.
Išaušo išaušo.
Ta linksma gaida kraunuosi tašes 🥰
Screenshot_20221118-164306_Instagram.jpg 173,22KB
0 Parsiųsta kartų
NUOS TA BU
NE RE A LU
PA SA KIŠ KA
FAN TAS TIŠ KA...
ir dar daug kitų žodžių tam mūsų bendrumui, draugystei nusakyti 🥰
O 15tų metų pirtį atsiminsiu tikrai 😂
Viską vainikavo policijos reidas netoli namų ir prasipūtimas 😲 . Turint galvoj, kad kol visos pusryčiavo, aš (atsigulus prieš 4 val ir prabudus- 8 val.) bandžiau susitart su savo skrandžiu ir galva 🤐 Iki kauno parvairavo Vincis. Kaip Kacumota sako- pagirios ne liga, o bausmė 🥴
Einu į lovytę dar pasapnuosiu mezginius, raštus ir kašmyrus.
Aš tai esu visiškai be žado ir sunkiai sugalvoju ką pasakyt
Man smarkiai pasisekė gyvenime, sutikti tokią kompaniją. Ir net jei kartais "paimi" santykių pauzę, susitikimas po to būna dar geresnis
Gal truputį esam išsikvėpę per tuos 15a metų, nebesiekiam niekaip nustebinti, bet užtat visiškai atsipalaidavę ir jaučiamės kaip šeimoj, tik dar geriau
Ir net jei neįvyksta kažkokia emocinga atrakcija, adrenalinas gali pasivyti jus vėliau (grįžtate drebančiomis rankomis vistiek
Ir kai nemoki fotkinti selfių, plę, nesivešk selfio lazdos bo paliksi ją
p.s. kitais metais (ok ok, sakykim-į kitą pirtį) atsivešiu vėl tuos pačius mezginius
P. p.s. kaip už parą trunkančią terapiją, kaina visai nedidelė
Ačiū jums visoms