Restar nugi kai kardiganas naminis tai aišku burbuliuojasi
kepurė turėtų normaliai elgtis
Aš irgi š kepures numezgiau, ne tik Restar. Kadangi dėl kosulio leido dirbt iš namų, tai šiek tiek laiko susitaupė, ilgiau pamegzt galėjau.
Ar nebijosit, jei kiek kostinti astvažiuosiu? Šiandien pasidariau covid testą, tai neigiamas. Bus jau beveik savaitė nuo pradžios praėjus, tai gal jau neukrečiama.
Šįryt iš lovos išvertė paštomato žinutė. Dar buvau atidėjus žadintuvo skambėjimą, bet pamačius žinutę kėliaus ir ėjau siuntos prieš darbą pasiimt (su siūlais ). Bet tai koks greitis. Vakar apie pietus pirkau. O šįryt iš pat ryto jau gavau. Pagalvojau, kad gal siuntėja iki mano paštomato atvežė, nes Vilnuje yra gyvų parduotuvių. Bet patikrinau siuntos istoriją - iš Šiaulių atkeliavo.
O koks oras puikus lauke. Tik su kedais nelabai tinkamas vaikščiot. Aulinių batų dar nebuvau išsitraukus.
Dar pagalvojau, kad niekam nepakeliui pro mane, tai gal man važiuoti su mašina? Galėčiau pvz. Restar paimt ar dar ką nors.
Šiandien duoną kepsiu. Tai sakykit ar iš manęs kam nors raugo reikia?
Kaip ir žadėjau paimt . Šiandien kepsiu.
Kepurių metas atėjo . (6ta džiūsta). Ir lakstysim basos per sniegą
.
Kam vakar, kam šįryt suradau žieminius batus. 1 koja jau neauga - laimė didžiausia, kitai dar rudenį nupirkom aulinukus, kai koncertinių batelių ieškojom, drebėjau dėl didžiapėdžio, ar beįtilps. Nes jo 46 dydžio Kuoma gerokai didinti buvo, tai vyliausi, kad tilps. Tilpo, išėjo, bet visai ne per dideli, lyg spaudžia, bet tik šoną, bus naktįverdiktas, nes dar grįš vėlai, Maisto banko paramos koncerte savanoriaus. Jeigu ką - šiandien pirkdama naujus galiu 20 eur sutaupyt...