Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nusipirkt, dar nereiškia- eiti :) 

Bet kai buvau apsisprendus dėl TRX, tai vaikščiojau iki karantinų. Tikiuosi, kad ir dabar pavyks. Vilniuj irgi ta akcija yra- Gym+. Man ir nuo namų netoli. T.y., savaitgaliais irgi išsiruoščiau. 

Dėliojau pliusus, minusus. Anksčiau dažnai drausdavau sau dėl Emilio- dar per mažas palikinėt. Aišku, dažniausiai- tinginystė. Liniuka, tu buvai šį kartą irgi viena iš mano motyvatorių, nes atsiminiau, kad sportuodavai su treneriu. Ir labai rezultatyviai.  Ne kiekvieną kartą, bet planuoju kartą į mėnesį jo paslaugas išsipirkinėt sporto korekcijom.

Atsakyti

Nu ir man reik susimotyvuot. Apsileidus kad gėda. Nu gal po naujų metų  :hmm:​ 

Atsakyti

Labas dienas,

Sporto klubas labai gerai būtų prie namų. Sportui laiko randu, bet burnos vis tiek niekas neužsiuva  :essen: 

Vakar kepiau kugelį po ilgo laiko. Labai gerai suėjo, dar į darbą liko įsidėt.

Planuose šiandien tinginį pasigamint. Po pirties labai užsinorėjau, viską susipirkau, bet taip rankos dar nepriėjo gaminimui.

Vakar po ilgo, labai ilgo laiko nuvarėm pulo pažaist. Studijų laikais labai dažnai eidavom. Rankos gerokai pakreivėjo :D

MO man patinka. Kai sesė atvažiuoja, kartais apsilankom. Būna tikrai įdomių parodų.

Ir pagaliau šeštadienį anktyvą rytą nuo 7h mano vaikas išlaikė vairavimo egzaminą  :karsta:  Trečias kartas buvo sėkmingas :D

Atsakyti
Limit, ir pas mane vakar kugelis biggrin.gif

Sveikinimai tavo vyrukui. Jes smile.gif
Atsakyti

Ooo, tokiom oro sąlygom 7 ryto, nu pasiekimas vertas pagyros tikrai.

Kugelio norėčiau... bet kai vienas namuose, tai nebent koks blynas tik gaunasi

Atsakyti

Mes irgi vakar kugeliavom :)

Limit sveikinimai vaikui

Atsakyti

Limit, gero kelio vaikinui  :4u:  :4u:​ 

Kaip norėčiau kugelio. Bet neturiu nei kuo tarkuot, o ir vienai valgyt tektų ilgai :D 

Atsakyti

Mo man irgi patinka. Nors ir nedažnai lankomės. Bet  vien apskritai ta erdvė patinka. Šį kartą dukros norėjo, joms labai patiko. O meno būna įvairaus, nebūtinai viskas patinka, ar viską suprantu, bet aš žiūriu smalsiai, plačiai išplėtus akis, man įdomu, kaip žmonės tai sugalvoja, apie pačius menininkus įdomu su audiogidu paklausyti. Katuk - Mo puslapyje apie parodas dabar esančias :). Estetine prasme man optinio meno paroda labai patiko, o ta kita - pažintine. Ką kūrė panašiu metu mūsų menininkai ir esantys kitoje geležinės uždangos pusėje.

Pas mus vakar Kėdainių blynai buvo (bulviniai su mėsos įdaru).

Mano sportas tęsis iki Naujų, tada arba laukt kokių Velykų, kol tas pats projektas gaus finansavimą (gal) arba ko kito ieškot. Arba tingėt, kas labai tikėtina, bet labai negerai...

Šiuo metu esu stipriai sulėtėjus meška, galvojanti apie žiemos miegą :). Sunkiai išsijudinu. nepaisant to - naktinėju, kad tik ilgiau pamegzčiau ir pasidaro užburtas ratas...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 28 lapkričio 2022 - 16:46

Aš vieną kart Mo buvau. Fotografijos paroda buvo. Patiko. Net vaikui patiko :)

Atsakyti

Gavau siūliukus su angora. Baltus 😍 mėginukas džiūsta. Lyg pūkutį paleido. 

Net megztinio sau užsimaniau iš tokio siūlo :D dar pasvajosiu, nes su baltu galiu atrodyt 'meška šiaurėj' pagal savo dydį 😂 

Atsakyti

https://www.instagra...id=YmMyMTA2M2Y=

Dar eglučių:

Priedas  Screenshot_20221128-223353_Instagram.jpg   201,48KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Niuma, su angoriniu megztiniu ir dar baltu, ne tik tu, bet ir visi tavo kiti dėvimi rūbai pataps meškom :D​ 

Atsakyti