Noriu megzti, bet nežinau kaip. Reikia būrelio pagalbos. Čia pagonas ar klasikinis reglanas?
D3B76DDF-3DF0-49B4-B897-D289500771E9.jpeg 335,21KB
0 Parsiųsta kartų
Noriu megzti, bet nežinau kaip. Reikia būrelio pagalbos. Čia pagonas ar klasikinis reglanas?
D3B76DDF-3DF0-49B4-B897-D289500771E9.jpeg 335,21KB
0 Parsiųsta kartų
Nu toks sakyčiau čiut modifikuotas reglanas.
Siūlas storas, pasididinus paveikslėlį gali akis suskaičiuot. Tai man rodos akių pridėjimo (ar sumezgimo, žiūrint iš kurios pusės mezgi) žingsnis nevienodas tiek rankovėse, tiek kūne.
Bet į pagoną gal nelabai panašus, ta antpetinė dalis būtų labiau matoma
Vat gal kažką tokio gal visai norėčiau, tik ne tokios niūrios spalvos
Screenshot_20221129_143237_Pinterest.jpg 351,46KB
0 Parsiųsta kartų
Dar va šitas, viens prie vieno biškį vilioja, mėlynos turiu, rudos irgi, tos ryžos ar raudonos reiktų paderinti
Screenshot_20221129_185917_Pinterest.jpg 493,03KB
0 Parsiųsta kartų
Nu ir šitas gražu matyt spalva ir miniblizgiukais. Bet šitam tai visiškai reiktų konkrečių siūlų.
Screenshot_20221129_190342_Pinterest.jpg 457,69KB
0 Parsiųsta kartų
Iš durnesnių, tai kada nors tokio norėčiau
Screenshot_20221129_190249_Pinterest.jpg 235,41KB
0 Parsiųsta kartų
Dar pora pyniuotų vilioja,bet tyngiu megzt
Tokią suknę nusimegzti, aš tai pusę metų, jei ne daugiau, užsiėmimą turėčiau. Bet gražu.
93EEDF73-ADAE-4696-8168-0C41A501BF14.png 56,52KB
0 Parsiųsta kartų
Katuk, tas mėlynas su blizgiuku labai simpatiškas.
Liniuka- bus matyt. Daug kalbėjom, ar tai įžanginė, ar jis savo laiką skirs, galiausiai, panašu, kad jo vedamų įžanginių laikas man netinka. Anksčiau būdavo 15, kolegės sakė. Dabar peržiūrėjau skelbimus, matau, kad šito klubo treneriai skelbiasi po 20.
Jurgitak, pažiūrėk pilkojo platinimas ne tik reglano linijoj, bet ir papildomos juostos rankovėse atsiranda. Čia mixas kažkoks.
Katukai, įdomūs variantai tas mėlynas su spalvom gražus. Su žvyneliais- spslva atimtina. Su raštu per rankoves- turiu tris skirtingus tamsisi mėlynus plonybinius siūlus. Dėsiu į vieną. Noriu puošnaus megztuko arba su kiauraraščiu per rankoves, arba per nugarą.
Katuk, gražūs tavo norai. Tik antras manęs tai neviliotų, būtent dėl kaklo, bet toks tavo. Man pirmas su trečiu pačiausi, aišku, gali būti be blizgučių arba su 3 kartus mažiau . O šiaip, tai smagu skaityt, kad turi kuo apsirengti. Grįžk į darbus
- tai neturėsi nei kuo apsirengti, nei kada megzti ir dings dabartinės problemos
.
Vakar pavariau vyrišką kojinę, bandysiu dar naują kulną. Ale jau tokį spalvų derinį pasirinkau, kad net negražu žiūrėt, jokios spalvų terapijos . Užtat bus praktiškos, planuoju vyro broliui. Tiksliau, tai neplanavau, bet reikėjo ką skubiai rast megzt per vebinarą, čiupau, kas pasipainiojo po ranka, o tada ir idėja kam atėjo
. Tai gal ir anytai pirmą sykį gyvenime numegsiu... Ji šiaip ir pati moka, bet storas, vilnones. Aš išeigines įtaisysiu
.
Aha, reiktų ofisiukan, tai būč nuoga basa
https://www.woolyyar...sequins-2mm-10/
Nu ir ko aš ten lindau
Dar nepirkau, medituoju. Nu nes nepigu. O tos ateinančios šventės plę, pinigus tirpdo ir taip.