Man iš angoros toks labai patinka. Tik dar neradau siūlų panašių. Ir ant stambesnių gražiai atrodo.
Screenshot_20221129-084627_Instagram.jpg 119,92KB
0 Parsiųsta kartų
Man iš angoros toks labai patinka. Tik dar neradau siūlų panašių. Ir ant stambesnių gražiai atrodo.
Screenshot_20221129-084627_Instagram.jpg 119,92KB
0 Parsiųsta kartų
Labas rytas, vakar baigiau naktinėdama žalia kojines, šiadien nebeturiu JOKIO mezginio. gal visgi kokį megztuką reikia pradėti tarpuose tarp kojinių ar pirštinių, ar kepurių .
Niuma, tavo kepurė irgi su angora: https://www.mezgimui...vilna-ang710903. Gal tu džiaukis, kad pūkelis mažas . Balta mohera ant juodų kelnių irgi prie gero nepriveda realybėje, galima tik foto pastovėt visus pūkus nusivalius
. Nors, aišku, ne visa mohera būna baisiai "pasileidus"
. O kai tamsesnė šalia tamsių rūbų, tai net nesimato, kad pūkuojasi.
Labai panašią sudėtį ir pirkau
Tik kitoj parduotuvėj. Viengubą mezgei ane?
Tas mano matytas megztukas tai berods iš dvigubos moheros buvo. Nes toks pūko vaizdas.
Viengubą, bet ten raštas toks, kur vienoj eilėj gerosios tik nukeliamos, tai realiai taip sudvigubėja raštas, atrodo gana storai.
Yra aprašymų nemažai, kur dvigubą moherą siūlo, bet nesiryžtu ir dėl to, kad tos moheros nemažai reikia, ir dėl pūkų kiekio, visą laiką kaip antrą siūlą kažką kitą imu. Nors dabar turiu tiek moheros pilkos, kad galėčiau vieną sykį ir 2 siūlus sudėti, skirtingų pilkumų, gal būtų įdomu, kas išeitų. Bet gal tiek to, nenoriu būti milžiniškas meškėnas...Nors mėginuke gal smalsu pabandyt būtų.
Man tai atrodo, kad visus gražiausius megztinius aš jau nusimezgiau nu taip niekas neužkabina, kad net neviltis ima. Net tie, kur kažkada norėjau, bet nenusimezgiau.
Dabartinio mezginio fronte-rankovės. Nu dar pabaigsiu kaklo atnarą šiandien. Tai kaip ir savaitei darbo. O toliau nežinau... gaila sunaudot geriausius siūlus kokiai nors eilinei nesąmonei.
Geriausi siūlai labiausiai tinka minimalistiniam megztiniui, tik kokios madingos formos (alaisvos, aišku ) su kokia 1 detale - ar rankovėm pūstesnėm, ar kaklu - stačiu, trikampiu ir pan. Nu kokiu skeltuku šonuose. Viskas
. Visa kita groja sudėtis, spalva ir nešiotojos šypsena
.
Aš tai turiu norimų megzti dar ne vieną. Dalį jau pamiršau, reikia prisimint ir eilę susidėt .
Laba,
Man tai iš prabangių siūlų paprasčiausi modeliai turbūt geriausi yra. Turiu tokių minčių megzti tiesiog paprastukus visiškus. Bet va, kada bus ta mintis įgyvendinta, tai nieks nežino
Labai noriu tų eglučių Bet būtų turbūt tik kitoms Kalėdoms
Arba dar kitoms
Taigi mezgu dabar kitam
Ir visai mielai vyrui numegzčiau, jei rasčiau tinkamus siūlus.
nes sau tai ir sakau, kad visus geriausius jau nusimezgiau kol kas nesunešiojau. Tai nebent tik dėl to, kad kita spalva, ar kokį kaklą kitokį. Nu bet taaaaip nuobodu gi.
Žodžiu-žinokit turiu ką apsirengt, nu