Aš savo žvaigždėto dangaus taip ir nebuvau nei karto apsirengus. Dabar gal jau net nebetilpčiau
Liniuka, kodėl?
Nežinau
Kuriuos ten siūlus Brunello Cucinelli mezga? Turiu momeny firma. Nes tas modelis jo yra.
Faktas, kad blizgis gal ne kasdienai, nebent kokiam pusiau griežtam ofisui. Bet vistiek baisiai gražu
Šiaip turiu identiškos spalvos viskozės ir dar su elastanu. Reiktų kažkuo jį praskiest, nes kitaip elastanas per daug sutraukia. Nu ir žvynukų tos spalvos. Bet šansų ne itin.
Nu arba vat investuot į kašmyrą su šilku
Sako, naujaką reik sutikt su tokios spalvos rūbais
Liniuka, nu rimtai... gražus gi tas dangus
Atsimenat tokio tipo tik pilką (ar rudą) ir ilgesnę suknelę prieš daug metų? Sektos pradžioj daug kas mezgėsi.
Sukasi ratu....:
Screenshot_20221130-152533_Facebook.jpg 135,07KB
0 Parsiųsta kartų
Pagal nuotrauką tai ta suknia vis dar iš tų laikų Tik moterytė seną nuotrauką iš pinteresto išsitraukė.
Nu aš tai gal nemezgiau tokios arba nepamenu
Buvo ilgesnės tokios,ne tokios mini.
Mezgė lyg ingriduška, Capri ir Lusasita

Oooommm, kažkoks virusas žarnyno eina. Kolegės negaluoja. Dabar Viliaus auklėtojas paskambino, kad paleidžia jį namo, nes bloga. Vyrui teks rūpintis, nes po pietų važiuoju pas mamą- sveikint su gimtadieniu ir į koncertą bilietus turim.
Aha aš turėjau eit manikiūro tai parašė kad turbūt maistu apsinuodyjo. Negalės priimt. Iš kart apie virusą pagalvojau kai žmogus su trim vaikais tai yr pasirinkimas iš kur pasigaut
Esu ir aš mezgus violetinę tik kaip sarafaną trumom rankovėm. Bet tada dar buvo laikai, kai megzdavau iš turkiškų siūlų, tai neilgai aš ją nešiojau...