Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mano siūlai dažniausiai rašo, kad po du kartus skalbti. Pirmą kartą neutraliu muilu, antrą kartą su silikoniniu minkštikliu (nežinau, kas tai).

Prisižadėjau rytdienai snaiges Emilio klasės papuošimam padaryt. Kacumota užrodė kaip erdvines dideles pagamint iš sumuštiniams skirtų maišelių. Įsirašiau į komitetą, kad suvaldyčiau pinigų rinkliavas, kurių nebūtina.  Iš 17 vaikų- 6 tėvai komitete :D Vis tiek trečias vaikas į tą pačią pradinę eina, tai nemažai bendros informacijos turiu. 

Vakar visą dieną skalbimais užsiėmus buvau. Šnd irgi dar liko. Tiesa, gaminau netikrą piemenų pyragą- ne su bulvių koše, bet su žalių bulvių griežinėliais, pakeptas faršas ir vėl bulvės. Mmmm kokio skanumo gavosi. Dar rauhinti agurkėliai. 

Atsakyti

Aš irgi vienus smirdančius turiu. Biškį nervina.

Pietums balandėlių apkepas.

Atsakyti

Kūrybinis bardakėlis:

Priedas  received_1273243220124323.jpeg   144,75KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  received_1290688465097717.jpeg   97,71KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Kokia faina snaigė :wub:

Mes su M šiandien irgi menais užsiiminėjom, liejom su tušu.

Priedas  Screenshot_20221204_180724.jpg   598,48KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Didelės jos :)

Prigaminau ir namams, ir darbui, ir mokyklai. 

Priedas  received_843018453794004.jpeg   175,5KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  received_540437691327161.jpeg   150,83KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

O kokios visos kūryboj :bigsmile: šauniai!

Aš tai tik eglę papuošiau, šio bei to pridėliojau, visko turiu nuo pernai, net nėr kur visko padėt. O ir išvis neaišku, ar kas bus namie per šventes :D 

Atsakyti

Labos,

mane net šiurpas nupurtė nuo tokių darbelių, sorry :). Labai laiminga, kad nereikia tuo užsiimti. Kol kas nei vieno švenčių  atributo namie neatsirado. Gal kitą savaitę. Jeigu sugebės jaunimas kalną kojinių iš kampo išrūšiuot. Kalnas auga, niekas piršto nejudina. Aš tai tikrai nieko nedarysiu tuo klausimu.

Mano "rankdarbiai" valgomi daugiausiai, neskaitant kojinių mezgimo. Pridariau korėjietiškų salotų iš 2 kg morkų, bus keletui dienų prie mėsytės, išviriau didelį puodą plovo, tai šiadien irgi bus ramu, vakar buvo šeimyninis+martelės bendras picos kepimas. Jau neužtenka 4 didelių skardų, 5 kepėm ir suvalgė...

Baigiau kojines vyro broliui, pradėjau anytai. (abiem mezgu naijai išmoką Velso kulną, talpus, įdomus: https://www.youtube.com/watch?v=qUZBkqz5Nkw&t=445s&ab_channel=NataliPurlstitch). Šaliaprisėdo vyresnėlė. Susimovus dvejas medvilnines kojines, sako, kad šalta. Klausiu, kokios spalvos kojines jai numegzt. Sako - bordo. O aš kaip tik tokias mezgu anytai, sakau, neužteks jai siūlo. O ji, pasirodo, net nematė, kokias aš mezgu :). Ai, sako, močiutei numegzk violetines, nes ji turi tokių rūbų :). Dukra, aišku, irgi turi megztas kojines, bet va guli tam kampe, niekas nepakelia...

Šiandien planuotas vizitas pas ginę TA, ryt nuskilo pas mamo pakliūti. Užsirašyti net vasariui nebuvo laiko, tai pastatę į eilę, jeigu netyčia laisvas atsilaisvintų. Tai ryt vietoj renginio...

Atsakyti

Man nuolatinis kojinių mezgimas daug didesnį šiurpą kelia negu snaigių karpymas :D Kiekvienam savo.

Dėl eglės niekaip neapsisprendžiu, kaip susiderins abu su katinu :D Labai jau smalus maniškis, tai bijau, kad norės su kiekvienu žaislu susipažint :D​ 

Atsakyti

Laba diena, 

Liniuka, kokie gražūs jūsų menai  :wub: 

Snaigių savu metu esu kalus prikarpius ir visai smagu buvo :D Dar yra gal net likę kalėdiniam maiše kelios.

Mūsų katinas yra visiškai abejingas eglutei. Nebent maisto katėms ten būtų pakabinta.

Kaip noriu miego paskutiniu metu, tai net smegenis spaudžia :rolleyes:  Praeitos savaitės vidury kaip užėjo, tai vis per pietus iki šiol nugriūt norisi. Visiškas energijos nebuvimas.... Kur dingo, neaišku.

Atsakyti

Man nuolatinis kojinių mezgimas daug didesnį šiurpą kelia negu snaigių karpymas :D Kiekvienam savo.

Tai būtent. Karpiau ir aš snaiges gyvenime. Ir net nykštukams ir visokiems kitokiems personažams apdarus siuvau. Kurpaites vėliau. Tiesiog pasidžiaugiau, kad man viso šito nebereikia. Tokia momento emocija buvo. O kojinių reikia, net labai. Galvoju, kad trijų porų man pačiai nebeužtenka, nuo ryto iki vakaro nešiojamų diena dienon. Teks ir save pamalonint. Bet suprantu, kad ne visiems. Kiekviena mano kojinių pora visiškai skirtinga, mokausi visokių naujovių, tai be atsipalaidavimo, dar ir bent šiokį tokį malonumą smegenims sukelia. Sunkiau suprasti, kai moterys primezga kalnus visiškai vienodų... Turiu omeny, iš vilnos. Aišku, jos greičiau mezgasi, tai gal malonumas iš greito rezultato ateina. 

Mūsų katinas apatinius žasliukas nukneckina karts nuo karto, tai jam specialiai nedūžtančių ten pakabinam - šiaudinių ar plastikinių :). Eglutės nėra nuvertęs, gana subtiliai pasižaidžia :), gal dėl to, kad solidus padaras. Na, bet ir žalioj jaunystėj nesiautėdavo.

Atsakyti

uf..3 kg kašmyro į mašiną sukišau :D tai dar gerai kad atsargų turiu, ilgam soti  :D​ 

Atsakyti

Kuo nusipelnė tavo auto tokios sumos?

Atsakyti