Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Jo,Vilmak, tu teisi,  buvo kalba apie kodus. Matyt mano kodas buvo prie rimtesnių. Kodas buvo histologiniam tyrime nurodytas. Nesu tikra, ar yra skirtumas, koks navikas-gerybinis ar piktybinis. 

Atsakyti

Pagalbojau, kad Qqte išskalbė 3 kg kašmyro. :D

Atsakyti

joo kas kam :D

apie darbelius

kažkada nemažai prisidarbeliavau, mums net paskaitos būdavo

paskui dar mokytoja dailės ir darbų metus dirbau, turejau tokią knygute tai buvau išmokus gražias pūkuotas snaiges-sukarpai popierių juostelėm, tada vienoj pusej ikerpi kaip kutus tokius, susuki ir gaunasi viena šakelė, kokios 6 tokias padarai, sujungi labai gražios gaunasi

origamio bele kiek visokių darbų esu pridarius ir vaikus mokiau, net konkursą buvom surengę kas išlankstys kuo mažesnį drakoną ar gervę dabar jau nepamenu :)

dabar tai kojines megzt net vienodas man idomiau :D

Atsakyti

Jau 3 kartus bandžiau itališku būdu surinkusi akis pradėti kašmyrinį nuo apačios. Nuuu 440 akių. Ir vis kokioj antroj 2X2 eilutėj pametu akis, dėl ko reikia vis pradėti išnaujo. Gal tai ženklas, kad kito modelio reikia? :D

Atsakyti

ne, čia ženklas kad reikia kitu būdu akis rinkt :D arba pradėt nuo atvirų o paskui žemyn tą užbaigimą padaryt

Atsakyti

🤣🤣 qqte, matai, ksip neaiškiai kalbi kartais, pasirodo- interpretacijų kiek tik nori.

Aš, va Kacumotos dėka, kaip susitarę visi šiandien dizainerės pravardę priskyrė 🤭 darbe aikčiojo ir ėjo 'recepto' klaust kiti kabinetai.

Klasę puošėm pagal mano rekomendacijas- 7 mamos, o manęs klausė ar palikt, ar nuimt, ką kur dėt. Gerai, kad visos savarankiškos, bet kelios mano idėjos visai pravertė ir tikrai gražiai papuošėm. 🥰 rytoj vaikams bus siurprizas.

Einu megzt. Kepurę :) 

Atsakyti

Jurgitak, bandyk susidėliot žymeklius kas kažkiek akių, pvz, kas 100, ar mažesniais, kas 40. kartais padeda nepamest žingsniuko :mirksiukas: 

Atsakyti

Va kaip būna, kai rašau per du kartus- vieno sakinio stilistiką susidėliokit, kaip norit 🤐 vienaip pradėjau, kitaip baigiau.

Šnd tinginystė- gavo viči pakeptų koldūnų su vištiena, bet kadangi du vaikai išbrokijo, tai teko dar varškėčių iškept greituoju būdu. Su obuoliene- liuks. Gerai, kad mama to gėrio daug davus: obuolienės; slyvienės ir mixo. 

Atsakyti

restar,   matyt paveluotai jau... dukrai  tada kiausides uzdegimas buvo, o ar  koks gydymas buvo,  jau tikrai  nepamenu, pati tada   blogiausioj savo busenoj buvau ... bet su tom kiausidem vaikas  vargsta...  pora  operaciju cistu  turejo, dabar  stebi istisai... ir anuku  va neturiu  :( kolkas ...

katuk,  zinau  viena  gera onkodermatologa,- plastika   vyrui  sitie  spuogu  keliai  praeiti siais metais.  Tik kai ant  nosies, tai reikejo plastines operacijos,  o  laukt  ilgai, o   pleciasi ir  gali  i aki pereit... teko  daryt  privaciai ... rrrrrrr, bet  ka padarysi , nes gali but ir pervelu ..

Atsakyti

Sveikos. Gyvenu veiksme šią savaitę. Darbe viena kolegė išeina, periminėju daug darbų iš jos. Dar Emilis 4 ryto kosėdamas atėjo. Gydysiu namie likusią savaitę.

Vakar sporto salėj su treneriu jau normalioj treniruotėj buvau. Žagtelėjau nuo kainų, bet tikrai patenkinta ir priežiūra, ir kaip dėlioja planą, atsižvelgia į rankos traumą, bet tinginiaut neleidžia. Sutarėm 10 treniruočių, nes taip pigiau, o tai viena asmeninė- 30 eur. O jei 10, tada po 25 eur.  Susiderinau, kad dalim mokėsiu, nes tik ano mėn skolas atsiskaičiau ir vėl alga baigiasi. Tiek kad šitas planas bus kokiem 7 mėn, nes skirtingas treniruotes sudės per savaitę. 

Atsakyti

Treneriukai tai šiais laikais išnaglėję, jau net už tokias kainas asmeninių treniruočių nenori imt. Jau geriau jiems mažos grupės, tada sumoj dar daugiau už valandą gaunasi :B Norėčiau ir aš tiek uždirbt :B 

Dvi dienos audito :wacko:​ 

Atsakyti

Tai aš tą įmoka ir skaičiuojuosi, kaip investiciją į ateitį. Kadangi sporto inventorius toks, kad priėjus pati net nežinočiau nuo ko pradėt, tai be trenerio prapultis. Eičiau tik į grupines turbūt. O dabar galėsiu mixuot- pvz, dvi arba trys salėj, viena- grupinė per savaitę. Pati nustebau, kad joga visai patiko, kaip ir 'staklės'. Prieš pora metų buvau sporto klube nemokamoj treniruotėj, tai po jos 3 dienas net laiptais į antrą aukštą neužlipau normaliai. Sakiau, gyvenime į klubą neisiu, ne man. O šiandien visiškai gera savijauta. Jaučiu, kad vakar sportavau, bet skausmų nėra. 

Atsakyti