atsimenu , kad Ingridushka tikrai mezge. Bet kad as turbut tikrai nemezgiau tokio ... nu nepamenu. Sau tai 100 % nemezgiau, bet kad ir klientems gal nea
Pas mus darbe tai labai daug anginom sergančių.
Aš tai apsimetu, kad grūdinuosi. Santarų baseine. Plę, rašo, kad 32 laipsniai vandens temperatūra, bet taip šalta ten. Kojas galima nušalt. Į užsiėmimo pabaigą, pasimankštinus, jau visaj ir šilta, bet tas momentas pradžioj, tai brrr. O paskui toks ne visai išdžiūvęs ir laukan...
Nai nai, nauji akiniai. Varau pasiimt
Pas mus darbe tai labai daug anginom sergančių.
Mano dukterėčia tame tarpe. Įdomu, kas ten pas jus įsisuko.
Patinka tie maži mezginiai. Šiandien vienu prisėdimu per porą valandų galvos juostą numezgiau. Ir ne kaip kokioms kojinėms antros nereikia
Man irgi patinka tie, kur antros nereikia . Dėl to visai patiko kepures megzti.
Ar nešiojate dabar kepures? (nebūtinai gautas dovanų ) Aš tai džiaugiuosi ir kasdien nešioju, nes žvarboka kažkaip, kai pripratau, tai plika galva niekur nebenoriu eiti
.
Kadangi šiuo metu šiaip ore vaikštau nedaug, tai kepurės nesidedu. Bet mano abiejų striukų kapišonai yr nerealaus gerumo. Viską taip gerai pridangsto, bet neprispaudžia.
Pernai kepurę nešiojau. Kai šiaip eini pasivaikščiot, tai reikia, nebe jaunystė jau tai manau ir šiuo sezonu panešiosiu.
Liniuka, kas tą juostą nešios?
Ar jau puošiat egles? Namus? Advento kalendorius vartojat? Kalėdinį meniu darot?
Man šįmet nusimato priestalės pagausėjimas tai reik kažkaip nepasišiukšlint
Vakar visą dieną klausiau priekaištų iš vyriausių kūdykių, kad nykštukai neatnešė advento kalendoriaus pilnamečiams vaikams. Nejaugi kai mums bus 70, o joms 50 irgi reikės šokoladukų kalendoriaus?
Katuk, kolegė nešios. Jau antra
Kaledoms dar nesiruošiu. Išskyrus, kad vieną dovaną jau turiu.
Kepurę nešioju.
Kai grįžau po darbo, radau papuoštą eglutę ,(nors tradicišksi turėjo rytoj- po Gyčio gimtadienio).
Vaikai gavo po 2 advemto kalendorius per gimtadienius. Gruodžio nesulaukė 🤐
Buvau asmeninėj treniruotėj... tai ar tokiam amžiuj voliotis su jaunais vyrais ant kilimų 🤣🤣 ryt vėl nepalipsiu
Aš nieko nesiruošiu dar. Suku galvą apie dovanas, bet nieko neišsuku. Turiu gimtadieniui vieną dovaną, broliui dvyniui. Bernai, net nepilnametis, kalendorių atsisakė, mergos - nori, net beveik 16metė. Ta ir pilnametė gal dar norės . Man tai įdomiausia, kai suaugę žmonės patys sau nusiperka. Tai čia dar nieko. Bet kai atsisėda ir per vieną dieną suvalgo... jau čia man nesuprast
. Nes galima tiesiog šokolado nusipirkt - ir skaniau, ir pigiau, ir idėjos nesugadini.
Manęs dar laukia koncertas, susitikimai su mokytojais ir tėvų susirinkimas šiandien. Spėju, kad įvyks tik paskutinis, nes kadangi pana gros paskutinė, tai be šansų į susirinkimą būtų spėt. Tai vyrą koncerto klausyt komandiruosiu. O su mokytojais... kadangi čiurlionkė nesugeba normaliai suorganizuoti, tai eilėse prie kabinetų nestovėsiu. ir ką jau ten sužinosiu - jeigu ko nemoka, tai ir nemokės, jeigu moka - ko ten eiti, o jeigu mokytojai atsiprašant, tai bijau, kad vaikui gyvenimą sugadinsiu, pasakydama savo nuomonę apie juos .