Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aha, žiemos vaizdas už lango ir mane džiugina. Matau baisiausiai apsnigtą mašiną, gal reikėtų nusikasti dėl sportinio intereso, kad dienos šviesoj lauke pabūčiau. Bet ir džiaugiuosi kartu, kad taip retai reikia kur nors važiuoti pastaruoju metu. 

Paskutinis Limti sakinys irgi labai apie mane :). Bet kad dažniausiai tik psuryčius kas pagamina...

Vakar nemažą apsipirkimą dariau, nušvito protas dėl dovanų kai kam.  Tuo pačiu užmačiau ir dieviško žalumo golfą reserved iš merino.  Nusprendžiau save nudžiuginti. Aha, too good to be true  :B . Nors leido į krepšelį įsidėt ir susimokėt, šiandien kai pamačiau pinigų grąžinimą - papypsėjau tyliai. Nu ir tik mano dovanos sau nebuvo :). Galėjo kokių triusikų ar dukros džemperio nebūt :D.

Vyrui nusiunčiau nuorodą, ko norėčiau dovanų: https://mezgimozona....edine-naujiena/. Tai, spėkit, ar bent išvis kada tą messengerį pažiūrės, o jeigu pažiūrės, tai kol nueis, gali ir nebūt jau. Ai, nusipirksiu kada nors vėliau ir pati, gimtadienio proga, jeigu ką.

Sergančių daug, dėl to Centro poliklinikoje kaukės jau privalomos, Antakalnio dar buvo rekomenduojamos. Savigyda nebūtinai prie gero priveda, ale pačios didelės, žinot. Aš studijų metais kai turėjau užleistą abiejų pusių plaučių uždegimą, tai paskui kelis metus vis dusulį nemalonų turėjau.  Moralas: mylėkit save (ir vaikus), pasirūpinkit  :4u:​ .

Atsakyti

Restar, kokie gražūs modeliai toj knygoj! :bigsmile: 

Tik ant greičio neradau, kaip ją pirkt. Tik gyvai, pardėj? Kiek kaštuoja?

Vakar kaip tik vyras prašė, kad suorientuočiau, ką jis galėtų man padovanot. Nu ir kažkaip nieko nesugalvojau, ko negalėčiau nusipirkt pati, o ir jei pasakyčiaui š tų eilinių, tai kažkaip visai man nešventiška. Man reik siurprizo, kad nuoširdžiai pasidžiaugčiau. Net jei tai visiška nesąmonė.

Tai sugalvojau tik automobilinį siurbliuką :lol:  kurio pati nepirksiu, bet visai praverstų. Pernai gavau langų valytuvą Karcherio, sakyčiau labai gera dovana buvo :D  dukroms nusiunčiau tokių keistų norų... Laiminga knyga (nežinau, kam man jos reik, tiesiog labai užinfluencino :D ) ir nano šluosčių namams, irgi reklama suveikė, bo tos neįveikiamos dulkės mane neviltin varo.

Nu galiu dar to kašmyro su žyneliais nuorodą nusiųst :hihihi:  bet reiktų su detalėm, kiek ir kaip.

Atsakyti

Mes pernai gavom dovanų pasijodinėjimą žirgais. Tai spėkit.. nesugabėjom visus metus prisitaikyt nuvažiuot  :oh: 

Jei būtų tokia dovana "Ramybė", tai tokios ir norėčiau..

Paskambino didysis vaikas, kad keletą dienų jaučia saldų skonį burnoj. Aišku, prisigooglinau visokių diabetų, bet kad kitų jo požymių nėr. Nespėja nieko, valgo kartą/du per dieną, gal todėl  :unsure:  Būtų vietoj, tyrimus kokius suorganizuotume.

Vis dar ieškau naujos manikiūrininkės, kai maniškė iš Vilniaus išsikraustė. Galvojau, prie namų rasiu. Kai kurių kainos, tai nerealios Balsiuose  :blink: 36 Eur paprastas be jokių mandrybių. Net pradėjau galvot, kad gal jau laikas savo natūralią nagų spalvą pamatyti :D

Atsakyti

Kas ten norėjo kojininių virbalų tų trijų lanksčių?

Nupirkau! Vargani 2.5 euro....

Paėmiau trejus :P  jei daugiau reiks, dar palikau kelis :rolleyes: 

Limit :4u:  matyt tikrai tas saldumas burnoj erzina. Bet gal tikrai tiesiog kokios virškinimo bėdelės. Man pvz po seniai seniai buvusio kovido vis dar jaučiamas keistasis geležies skonis vandeninių medžiagų, jau gerokai mažiau ir rečiau, tai tikiuosi kažkada dings visai

Dėl manikiūristės tai jau siūlėm pirty, dar gali toj programėlėj TreatWell paieškot. Nu arba variantas pačiai susipirkt priemones :D  mano dukros abi namuose tvarkosi. Ale bet aš tai jau be akių žmoniškų ir rankos abi kairios....

Atsakyti

Limit gali būt dėl to kad kartą per dieną valgo tikrai

man kartais būna net vanduo saldus jei nusprendžiu pasilaikyt :)

Atsakyti

Katuk, na, pati tik tą knygos reklamą pamačiau, išsigooglinau - gal apie  virš 40 eur kitur kainuoja, kiek čia - nežinau. Visai normali kaip dovana, o modeliai ir man gražūs, gal net dulkių nerinktų. O, kaip suprantu, ten ir pasiskaitymo įdomaus būtų apie mezgimą ♥.

Virbalų norėjau aš. Aišku, mano keliauja iš Aliexpress už brangiau :(, bet kas žino, ar dar atkeliaus, tai imčiau. Kokio storumo tu pirkai? ir aš, aišku, neieko ilgai nelaukus, visgi persilaužiau ir pradėjau megzti kojines ant valinių :)

Katuko dovanų norai - vis apie švarą :). Aš vyrui jau seilėjausi, kad yra tokio gražaus kašmyro, kurio aš labai nooooooooriu bet noriu, kad paprašytų manęs tos nuorodos :). Žinau, kad nesulauksiu to prašymo :). matyt, tiek man ir reikia. Tiksliau, sąžinė graužia dėl visų sandėliuojamų siūlų nesumegztų.

Limit - dėl vaiko  :4u:​ . Aišku, nenormali mityba tikrai prie gero neprives...

Atsakyti

2 nr.

Tai ko paskubėjai? Gi sakiau, luktelt, kol pasieksiu pardę gyvai

Atsakyti

Nebūčiau skubėjus - Waidaw kalta :D. Užrodė kažkokius Aliexpresse, net nebūčiau ieškojus. Pirkau 2,25, tai nr 2 - irgi pravers ūkyje, paimsiu, kaip ir žadėjau :). Aš nesupratau, ką ten tu sakei - sakei nėra, tai maža ką - gal ir nebus :). Tų virbalų pati nenaudoji ir kitiems nenorėjai atiduot :).

Atsakyti

Laba diena, nenaudoji :D  kai mezgu kojines, naudoju. Kad retai jas mezgu, čia kita tema. Gi sakiau, kad man patogu. Dėl to ir atiduot nenorėjau, neįsitikinus, jog gausiu tokius pat.

Žiūrėjau internete-nebuvo. Bet žinau, kad jų internetinėj toks bardakėlis biškį, ne viskas būna sukelta ir atnaujinta. Tai panašiai ir sakiau-kad reik papult gyvai ir pažiūrėt. Nu arba užvežė per tas kelias savaites.

Kažkas dar norėjo, ar man vaidenas :hmm:  reiks eit į kokią kojinių temą prastūminėt :D 

Atsakyti

As turiu addi berods.

Nepanenu ar patogus.speju , kad ne.Kitaip būtų kokios kojines.

O šitie kitokie kažkuo ?

Gavom krepšį vitaminų su linkėjimais is Ispanijos.Faina.

Pabandžiau meduolines eglutes.Pamačiau  ka reik kitaip daryt. Ir vistiek man skaniausias glajus su citrina-nors kazkiek ta salduma praskiedžia

Atsakyti

Katukai, jamsiu savo :) 

Uf. Darbinga diena buvo. Kolegės ryt paskutinė, yra ką perimt. Informacijos srautas. Na ir treniruotė nuo 18 val dar buvo

Atsakyti

Klausimas iškilo toks- prieš kiek metų per Naujus į Kauną suvažiavę buvot? Na, Sausio 1 :) Bandau atsimint, kurioj kavinėj susimatėm ir kažkaip per miglą. Bokšte prie Muzikinio? 

Atsakyti