Aha, žiemos vaizdas už lango ir mane džiugina. Matau baisiausiai apsnigtą mašiną, gal reikėtų nusikasti dėl sportinio intereso, kad dienos šviesoj lauke pabūčiau. Bet ir džiaugiuosi kartu, kad taip retai reikia kur nors važiuoti pastaruoju metu.
Paskutinis Limti sakinys irgi labai apie mane . Bet kad dažniausiai tik psuryčius kas pagamina...
Vakar nemažą apsipirkimą dariau, nušvito protas dėl dovanų kai kam. Tuo pačiu užmačiau ir dieviško žalumo golfą reserved iš merino. Nusprendžiau save nudžiuginti. Aha, too good to be true . Nors leido į krepšelį įsidėt ir susimokėt, šiandien kai pamačiau pinigų grąžinimą - papypsėjau tyliai. Nu ir tik mano dovanos sau nebuvo
. Galėjo kokių triusikų ar dukros džemperio nebūt
.
Vyrui nusiunčiau nuorodą, ko norėčiau dovanų: https://mezgimozona....edine-naujiena/. Tai, spėkit, ar bent išvis kada tą messengerį pažiūrės, o jeigu pažiūrės, tai kol nueis, gali ir nebūt jau. Ai, nusipirksiu kada nors vėliau ir pati, gimtadienio proga, jeigu ką.
Sergančių daug, dėl to Centro poliklinikoje kaukės jau privalomos, Antakalnio dar buvo rekomenduojamos. Savigyda nebūtinai prie gero priveda, ale pačios didelės, žinot. Aš studijų metais kai turėjau užleistą abiejų pusių plaučių uždegimą, tai paskui kelis metus vis dusulį nemalonų turėjau. Moralas: mylėkit save (ir vaikus), pasirūpinkit .