Sveikos,
nelabai žinau ką parašyt. Artėjančios kalėdos nedžiugina. Nes reikalauja daug lėkimo, tvarkymosi, gaminimo, kas mane vargina. Jau net nesusiskaičiuoju, kiek dar koncertų ir kitų atrakcijų bei dovanėlių pirkimų laukia. Čia kur "privaloma", kur nebuvo mano nuomonės klausta. Už 5, už 10, už 15-20 eur, kažkam savo rankų darbo padaryt reikia ir pan. Aišku, esu protinga, arklius pristabdysiu, kažkam kažką deleguosiu, susitvarkysiu, bet vis tiek tai iššūkis, nėra natūrali mano būsena. Kuri dabar sulėtėjus, noras tik palindėti kur su mėgstamais užsiėmimais. Su nostalgija prisimenu karantiną, kai niekur nebuvo galima važiuoti, su niekuo susitikti. Viskas buvo daug daug ramiau. Aišku, nepasiiilgau jo, kaip tokio. Į Poliklinikas lėkiau be kaukių, nesvarbu, kad vieną dieną į vieną, kitą dieną į kitą, kaukių namie pilna, bet smegenys išvis mėgina ištrinti tą laikotarpį ir pamiršti visas kaukes net kai jų realiai reikia.
Mezgimo fronte: kadangi negalėjau atsakyti dukrai bordo kojinių, tai močiutei teks megzti naujas, dar nesugalvojau, kokias. Megztinį kokį pradėsiu tik tada, kai atsipalaiduosiu ir neteks gyventi pagal kitų primestą grafiką. Gal tarp švenčių, gal išvis po jų. Visada būnu laimingiausia, kai ateina sausio 7 ir nieko su niekuo neprivalau sveikinti. Tada džiaugiuosi palaiminta kasdienybe
.
Šiadien likau namie viena, neskaitant katino. Nemeluosiu - palaima
, kai šitas nutinka ypač retai. Pasidariau šventę iš pat ryto - išsisiurbiau ir esu garantuota, kad taip išliks iki vakaro, kol kas nors nepradės grįžti namo
. Vyriausiasis išvis grįš tik penktadienį, nes iš panelės važiuoja į praktiką ir ten grįžti jam patogiau nei namo. kaip suprantu, kol kas patinka, sakė ir dirbti tokį darbą norėtų. Kuo labai džiaugiuosi ir bandau susivokti, kada ta laimė nušvis, nes praktika neapmokama. Pinigų reikia daugiau
.