Kai pinigai keitesi
Ai, tai aš Klngrd buvau eilinį kartą. Dėl to nesudalyvavau
Vadinasi atspėjau, kad prieš 8 metus.
O prieš 7 m. - kugelio balius buvo pas mane.
Ką dabar planuojam? 😁
Eh norėjau kaip geriau, o gavos kas gavos..
Katuk, nepergyvenk, įkelsi į rankdarbių priemonių skyrelį, tik aišku didesne kaina ir išlėks vėju ;)
Visai mielai ir į Kauną atlėkčiau su faina kompanija pasibūt . Kada - nežinau. Sausio 1 d. neskamba, kaip labai reali, žinant man aptingimą po visų švenčių
. Kokia 7 - daug realiau. Arba išvis - vasarį, gi turėdavom ar tik ne tą mėnesį cepelinų balių
. Labai faina būna prasiskaidrint tą pilką drėgną šaltą kasdienybę
.
Waidaw - viskas gerai. Taigi pati norėjau - ir nusipirkau. O Katuko iki galo neišgirdau . Net nesupratau, kad ji pati juos visgi naudoja
. Nes atrodė kaip nuliovi
.
O mano apsipirkimų istorijos savotiškos. Tiksliau, galva biškį paveda... Žinau, kad visko prisipirkau, laukiu nesulaukiu. Keičiami batai nuo gruodžio 1 išsiųsti kažkur blaškosi, sekimo nėra, sunerimau, net į aptarnavimo skyrių paskambinau, OK, gausiu. Tiksliau, dukra. Tada lyg HM kažką pirkau, pamenu tik megztinį dukrai, bet tikrai turėjo būti kažko daugiau. Faktą kaip jai rodžiau pamenu. Na, ir buvau įsitikinus, kad nupirkau. Bet nerandu nei laiškuose, nei užsakymuose... jau banke net nebežiūrėjau, panašu, kad be reikalo laukiu . Dar tas žalias golfas iš akių neišeina, kaip aš jį ant savęs įsivaizdavau
. Tai dabar neturiu kuo apsirengt
, nusimegzt savo svajonių žalio nebespėsiu šventėms...
Restar, su užsakymais man panašiai turbūt pirmą kart tiek visko pripirkau, su grąžinimais. Tai dabar toks jausmas, kad esu kažką pamiršus. Vis tikrinu ir tikrinu, laiškus, sąskaitas, nepamenu, ir iš kokios kortelės mokėjau, tai išrašus tikrinu visų, nes grąžinimai kai kurių platformų užtrunka ir po kelias savaites.. o dar visokie kiti reikaliukai, dukra seneliams kalendorių gamina, tai fotkių ieškom, o ji kai užverčia klausimais, nebeatsirenku, dar ir tos pokalbių sistemos lūžinėja, matyt per VPN ne visos žinutės sukrenta.. tai jeigu kokiai berašančiai sektantei fotkių šeimyninių atsiųsiu, tai nenustebkit
Bet iš tikro, tokie faini jausmai besikuičiant po foto senas... fotkės pas mus vieno pedanto iniciatyva yra sukrautos saugykloj, surūšiuotos pagal metus/datas/įvykius... tai kai atsiverti kokius 2009 metus, net ašarą išspaudžia ten užfiksuotos emocijos...
Aš tai nieko nežadu su visokiais pasimatymais/kugeliais/cepelinais... su mano gyvenimu per kelias neaiškias vietas nieko negali planuot
Aga, čia jau apie naujus metus planuotume kugelį. Sausį ar vasarį.
Šnd kolegė ir verkė, ir juokėsi gavus foto albumą dovanų nuo skyriaus. Geras foto atrinkau
Restar, kas ten per golfas toks?
Kaip suprantu, prekė tik internetu parduodama?
Ar patikrinai dar kartą? Gal jau atsirado? Nes po tų išpardavimų dienų, būna, kad grąžina, ar rezervacijas atšaukia ir atsiranda.
Kažkada neseniai net pritūpiau, kai gyvai šitam masmarkete užčiuopiau gryno kašmyro megztuką. Nu nu, galvoju, nuo kada jie tokia prabangybe prekiauja. Bet buvo vienintelis, tai manau, kad internetu pirkta prekė grąžinta į parduotuvę. Aišku, kaina tokia ne visai būdinga tai pardei, o ir dydis ne mano buvo, bet vistiek biškį nustebino.
Nu elementarus golfas. Neturiu jokio. O noriu. ir žalios spalvos tokios kažko noriu. Dabar rodo, kad yra. Bet ir kai anąsyk pirkau buvo - o realiai ne. Ir paprašiau, kad man praneštų, kai bus. Pranešt nepranešė. Tai nežinau, ar darsyk bandyt susimokėt, ar ne... https://www.reserved.com/lt/lt/premium-klasikinio-kirpimo-merinosu-vilnos-golfas-0526r-77x?utm_source=system&utm_medium=email&utm_campaign=reserved_order_sent_modified_lt&utm_term=20221208&utm_content=product_list_name
Į prekybcentrį kokį didesnį manęs dabar surištos nenuvežtum . Aš e-pirkimų maniakė
. Neišėjus iš namų.
Nu tai jei labai nori, tai ir bandyk dar kartą. Gi nebus didelio vargo.
Pabandžiau, bet... Cirkai . Paskambinau pagalbai ir sakau, kad jau turbūt nebemoku apsipirkt internetu, nes neaišku, ar sumokėjau, ar ne. Kaip paaiškino berniukas - "dabar visi bankai streikuoja". Tai gerai, kad pasiskambinau, nes jau 2 kartus sumokėta, o man nei banke nerodo, nei prie užsakymo, ten kažkaip tie langai sumirksi keistai, ne taip kaip visada. Tai grąžinti turėtų už antrą golfą
.
Nu vistiek gi nebuvo didelio vargo😀