Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu tai reiks dar pasidairyt kokiam kalvarijų turguj. Einu kiekvieną savaitę maisto ten, praeinu ir pro skudurus, bet nepstebėjau tokių pirštinių. Bet gal reikia klaust.

Atsakyti

Mano labai panašios į šitas https://www.reserved...loves-8497o-09xTik pigiau pirkau :P​ Va prašau, ir vilnos yra https://www.reserved...vilna-8514o-09x Yra ir vyrams. Su vilna https://www.varle.lt...--16625440.html

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 14 gruodžio 2022 - 19:15

Sveikos. Aš veiksme. Kolegė išėjo- daug darbo. Kas antrą dieną sportai. O savaitgaliais šventės. Ir dar mezgu.  Trūksta vienos savaitės iki kalėdų 🤐 Jaučiuosi, kad veikiu daug, bet norisi dar daugiau. .

Šnd nuspalvino nagučius jau Kalėdiškai- raudonai su lengvu, neįkyriu žvilgėjimu. 

Atsakyti

Niuma, mano nagai irgi raudoni :P  Aš tradiciškai kai neapsisrendžiu, spalvinu skirtingom spalvom. Tai visi penki skirtingo raudonumo, du iš jų su blizgiais. Tais vidiniais. Nu kaip eglutės šviesikės :D tik kad ant švenčių bus biškiuką jau paaugę :rolleyes: 

O vandeninio triušio metams užrezervavau mėlynus :P​ 

Atsakyti

Priedas  Screenshot_20221214_212201_com.android.gallery3d.jpg   65,64KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Va. Nagai, baigtas mezginys ir naujo siūlai :D

Priedas  received_8242292635841054.jpeg   234,53KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

aš eisiu šeštadienį

irgi planuoju raudonuot

Atsakyti

Mano gal panaši į Katuko vidurinę:

Čia žvilgesys

Priedas  received_2104503366417300.jpeg   176,99KB   0 Parsiųsta kartų

O čia tikresnė spalva. Mažiau šilta ji.

Priedas  received_986617742727566.jpeg   150,03KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Nai, nai, kokios visos raudonnagės :). Pažiūrėjau ir pagalvojau, kad, kadangi tiek sutaupau, nieko nedarydama nagams, tai, matyt, drąsiai galiu pirkti daugiau siūlų :).Krepšys jau sudėtas, bet vakar lyg nusprendžiau, kad atidėsiu po naujų.  Nes parėjo sūnus pavalgyt ir jo buvimo metu nusprendėm, kad reikia jam naujų batų, tai spėjau ir nupirkt. Arba pasisėks arba ne. O išėjus, prisiminiau, kad trumpikių jam reik. Kol rinkau, tai "mažylis" dvimetrinis prisėdo ir jam prireikė :). Tai per vakarą virš 100 eur, tik švyst ir nėra. Man siūlams būtų mažiau reikėję :D.

Kaimynė kojines užsisakė gana skubiai. Norėjau būt gera, o dabar galvoju, nu kam man to reikėjo, galvojau savaitgalį megsiu, bet sekmadienį tai koncertas, tai sektaklis, o ir namie yra ką veikt. Gal kaip nors, svarbu, neužsiimt tokių, kur daug ardyt tenka. Vakar ardymą banalių kojinių vėl tęsiau... O kadangi yra kringeliukų ir tampriai mezgu, tai ardymas vyksta ne ištrukus virbalus, o po vieną akelę mezgu atgal :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 15 gruodžio 2022 - 09:44

Laba diena, 

Darbų milijonas, šeimyna iškritus, apie dovanas net galvot dar nepradėjau. Bus paskutinės sekundės sprendimas...

Kažin koks nerimas širdį spaudžia...

Nagai irgi raudonuoja. Nors ir tamsiau nei jūsų :D

Priedas  Nagai.jpg   174,83KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Aš tai galvoju iškrisiu ar ne, nes paskutinę savaitę vos ne kasdien po kontaktą su kovidu turėjau  :B​ 

Atsakyti

Kolegei irgi blogėja. Šnd virš 38. Testo nesidarė, sako, šiaip virusas. 

Šąla. O kt savaitę, mačiau, vėl lietų žada ir pliusą. 

Atsakyti