Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos, noriu pasitart mezgimo, tiksliau - siūlų pirkimo klausimu :). Turiu chalk (balkšva) spalvos Drops kid moheros, ir dabar medituoju, ar nusipirkti pridėjimui drops Lima tokios pat spalvos, ar derinti su dar pora plonų lengvesnių siūlų, igi tinkamos spalvos, kuriuos rūpi pačiupinėti š Mano siūlai. (Reklamos auka  :B ). Net su viskozės blizgiuku esu nužiūrėjus, bet jau metu juos lauk. Vientisas siūlas gal geriau, nei matkeliai, mazgų nebūtų, bet bent iš 3-ijų reikėtų narpliotis. O tos Lima seniai norėjau, esu tik kepures seniai mezgus, turėtų būti toks šiltas, patikimas siūlas, su svoriu. Modelis turbūt šitas: https://www.ravelry.com/patterns/library/sweater-no-11s. 

Kaina išeina panaši +-20 eur.

Atsakyti

O prie storo siūlo mohera nepaskęs? :hmm: 

Man sunku patart, kai moheros šiaip nelabai mėgstu :rolleyes:​ 

Atsakyti

Taigi ne apie moherą klausiau :D.  Puiku, kai ji paskęsta, ją naudoju pridėjimui dažnai.

Na, bet, teko pačiai priimt sprendimą  :B . Parodysiu rezultatą sausio mėnesį, va :).

Atsakyti

Bet Lima gi ir taip storokas siūlas? 4mm megzt man regis rekomenduoja... 

Pas mane irgi raudoni nagai :D bet jau reik atnaujinti, tai nežinau kokią išsirinksiu. Prieš tai raudonu nulakavo ir chameleono blizgiu užtepė, tai neįkyriai mėlynai - rožiniai blizgėjo.

Atsakyti

Vienos Limos nepakaks tam megztukui.  Spėjau pačiupt, po sporto jau neliko. Jeigu skaičiuot nagų tvarkymo kainom, tai atsipūtus galiu sau leist, tiek sutaupydama :).

Žalias golfas gyvai ne toks gražus... O ir L dydis mažas pagal mano įsivaizdavimą, Xl nebėr.  Nežinau, ar duot dukrai kuriai, biškį gal per brangus :), ar grąžint...

Atsakyti

Restar, va todėl ir nemėgstu pirkt internetu, nes kai nufotkina, tai ir visiškas skudurėlis gali atrodyti prabangiai, o kai gauni realų vaizdą...

Man panika, nes neturiu dovanos, nei idėjos savo paauglei. Mirk gyvenk reikia šį savaitgalį ištaisyt šitą reikalą. M serga gripu, tai turbūt tik laiko klausimas, kada ir mes iškrisim :B​ Tikiuosi ne ant švenčių...

Atsakyti

Plę, mano naminis vaikas irgi serga... sako, kad ne gripas, bet aš abejoju. Gerklė, aukšta tempa. Tipo, pakasė sniegą pusnuogė... su žmonės mažai bendravo. Nu bus matyt

Tai su visu tuo tooooks intensyvus savaitgalis :oh:  montavo baldus, kadangi nelabai buvo kam prižiūrėt, pasikviečiau vyro tėvus.. kelionė per snieguotą LT, sergantis vaikas, anytos pertvaryti namai :D  tvarkymas po baldų pastatymo, MB dantistas... nieko tokio ypatingo, nu bet kaaaaip pavargau :D  o dar ryt vėl parvairuot į pajūrį...

Tai bandysiu per šiandien kažkokių jėgų pasisemt, nors anyta dar neišvažiavo :D ir nori visur dalyvaut ir viiską kontroliuot

Restar, aš apie tai, kad Lima ir taip stora, ir tos moheros net nesimatys visumoj, ai ar verta ją gadint :D tik tu ir žinosi, kad jos pridėjai

P.s. baldais labai patenkinta. Matyt jau reik planuot sektos eksursiją į mano.miegamajį :D​ 

Atsakyti

Katuk, labai gražus tavo miegamasis, gali sekta ir užsilikt norėt :D​ 

Atsakyti

Tai pora gali ir pasilikt :D  nes turiu ir naują kambarį svečiams. Bet mainais reiktų neinau :hmm:  gal kokį sniegą nusikast :D​ 

Atsakyti

Katuk, laiką uždėjau sektos ekskursijai :), bet ne tavo abejonėms dėl moheros :). Ir man tokia keista ta abejonė, kad net neargumentuosiu :). Bo kas nemėgsta moheros - nesupras:).

Parsitempiau 4 maišus maisto namo. Eglutę šiandien vyras įpareigotas partempt. Ir dar daug reikalų, bet ne kaip pas Katuką :), baldų ir uošvių nebus :). Tai net pamegzt planuoju, nes reikia skubėt su kaimynės užsakytom kojinėm. Tiksliau, tai labai Occitane rankų kremo reikia, o ana neleido nusipirkt man, iš rankų išlupo - sakė, gausiu, kai kojines numegsiu. Tai ir skubu :).

Šeimai dovanas turiu, su kolegėm eisim pietaut be dovanų, puikumėlis, liko dovana klasiokui, chorui, broliui ( jam kokių sūrių gal pačiupsiu arba duonos iškepsiu ir pašteto pagaminsiu). Vyro šeimai kažko simboliškai turiu, dar ko iškepsiu skanaus. 

Atsakyti

Man šį mėnesį du šokai- nuo paskolos palūkanų ir nuo bendų mokesčių už abu butus.

Kvėpuoju. 

Aš su dviem maišais iš Lidlo grįžau. Mandarinam, obuoliams nuolaidos.

Aš skubu kolegei antrą kepurę megzt ir panašu, kad pirmą reiks patrumpint, nes po skslbimo lyg padidėjo. Norėčiau per savaitgalį užbaigt. Dar ryt į laidotuves trumpam. 

Per triukšmus visi vyrai iškeliavo ant kalnų 🤐 Vaikai NEI VIENAS  nenorėjo. Išjungėm internetą ir išgrūdom. Paskutinę (ir vienintelę) vyrui dovaną supakavau. Visom kitom vyrs pasirūpino. 

Katukai, į svečius norėčiau kada nors 🥰

Nusimato dar koncertų šiais metais. Laukiu. Į Prūsaitį su kolegom- darbas finansuoja 1 bendrą grupės veiklą per metus. 

Į Jankauskaitę per Kalėdas dviese pailsėt. 

Atsakyti

Pas mus vakar per kalėdinį vakarėlį Jarutis ir Gabrielė Vilkickytė koncertavo. Abu patiko.

Atsakyti