Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kai kūrėjams pritrūksta fantazijos :D  tai perkuriama ir filmai, ir serialai, ir dainos.

Gal metai kiti, kažkokia idėja kita, charakteriai, kas ten juos žino. Galų gale pigiau sukueti, nei nusipirkt, išverst ir įgarsinti sava kalba.

Rusų tikrai dešimtimis yra perkurta ypač serialų. Dabar kadangi su užsienio filmais jiems sunkoka, tai pagrinde korėjiečių transliuoja. Tai irgi ne vienas serialas ta pačia idėja...

Atsakyti

Amerikiečiai mėgsta savo publikai adaptuot filmus/serialus, nes geriau žino, kas pas juos bus žiūrima. Ir Katuko argumentai puikūs.

Kolegė (naujoji) susirgo, sakė, gana rimtai, jausmas kaip covid, prasidėjo nuo kosulio. pasidžiaugiau, kad nebuvom susitikę. 

Atsakyti

Mano viena kolegė susirgo kovidu. Jinai dar nebuvo sirgus ar bent jau nežinojo. Su keturiais skiepais. Krinta net stipriausi :D 

Atsakyti

Mano viena kolegė susirgo kovidu. Jinai dar nebuvo sirgus ar bent jau nežinojo. Su keturiais skiepais. Krinta net stipriausi :D 

Atsakyti

Katuk, ką nusprendei megzt? Ai, beje, tas serumas su vit C, pasirodo, man tinka. Nežinau, ar puikiai, ta prasme, ar yra koks poveikis didelis, bet ir nesitikiu tapti jauna :). Tepu beveik kasdien ir tikiu, kad veikia :). Neraudonuoja, neužsidega veidas.

Aš tai vakar kankinausi su kojine... Neprimatau, raštas susipainiojo, galvojau apsimest, kad viskas gerai, bet paaiškėjo, kad trumpesnis gavosi dėl praleistos eilutės, tai pabaigiau raportą, bet paskui vis tiek išardžiau ir permezgiau. Galiausiai pasiklydau tarp dviejų akių... Vieną reikia megzti gera, kitą - persukta gera. Neįmatau nieko, kol pati rašto pradžia, supratau, kad reikia eit miegoti. Kažką klausiau per youtube, nieko negirdėjau. Ot, talentas :D.

Vaikas vakar atsiuntė foto, kaip su panele šaką pasipuošė, faina. Sakiau, kad mus aplenkė, nes pas mus nei vieno kalėdinio atributo dar neatsirado. Matyt, savaitgalį jau teks susiimti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 14 gruodžio 2022 - 11:41

Vakar kimarinau prie mėginukų, bet be didelio entuziazmo. Šiandien ryte lyg suskaičiavau akis, jei nieks nepatrukdys, gal vakare bus liemenės pradžia..tokios žalio š spalvos :D kažkokį lyg raštą bandau įkomponuot. Įvairių stulpelių 2/1, 5/1.. dar lyg buvo mintis japoniškų pečių, ale bet pakuitus supratau, kad jokio noro kažkokiem sudėtingiem reikalam.

Ką tik atsikasiau mašiną :blink:  dirbau 1.5 valandos. Nu sluoksniuks gal 30 cm, o po juo dar ir ledo nemažas gabalas

Atsakyti

Šiandien lygioje vietoje, kur tikrai nepripustyta, pamatavau sniego storį. 37 cm :blink:​ 

Atsakyti

Net pažiūrėjau senas fotkes, tai panašiai buvo 2021 sausį/vasarį.

Kai grįžau į LT, nebuvo kur auto pastatyt, nes dukros buvo išsikasę tik tunelį iki garažo :D o klngrd neturėjau mašinos šepečio normalaus, bet buvau nusipirkus naują grindų šepwčio galvą :D  tai ta galva iki šiol voliojas mašinoj. Nors įsigijau daugiafunkcinį auto valymo įrenginį: teleskopinis kotas, vienoj pusės gremžtukas, kitoj šepetys, abu gali nuimt, lieka su trumpom rankenom, šepetį dar gali įvairiais  kampais pasukti. Pravertė šiandien :rolleyes:  nors gremžtuką superinį yra parvežus kažkur iš suomių viena giminaitė. Atrodo paprastas plastiko gabalas, bet tvirtas ir labai gerai suformuotais kraštais, gerai užkabina ledo gabalus, bet nebraižo stiklo, kapoto. Ir nesilanksto.

panašu, kad dar šiom dienom ir pašals gerai, ėjau dabar, tai gerai kabina žandus ir nosį.

Atsakyti

Mano bernai pašalę, nežinau, kas bus, kai panos grįš, nes pastoviai rankom sušalusiom grįžta, vienai išvis pirštines ne fasonas nešiot, tik bepirštes, kitai buvo uždrausta su telefonu lauke vaikščiot, bet, tipo, rankos šąla ir pirštinėse. Sunkiai tikiu  :B .

Atsakyti

Aš gi kadangi keliauju su visais savo turtais, t.y. ką atsivežu, tą išsivežu :D  tai atvažiavau tik su odinėm pirštinėm. Mašinos nekasiu gi visai be prištinių... sušlapo jos aišku nuo tų 30 cm sluoksnio, eit iki pardės jau nieko gero. Nu sukišus rankas į kišenes  tiesiu taikymu į pirštinių kioskelį :D  

Tai ką norėjau pasakyt-šiais laikais pilna pirštinių pritaikytų scrolinimui, va. Nusipirkau visiškai paprastas, bet rodomasis pirštukas paturbintas, ir nebereik jų nusiimt, kai nori ką su telefu paveikt :rolleyes: 

Tai gal ir tavo vaikams tokios būt neblogai :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Jau turiu ir aš tokias nupirkus ir HM. Bet abejoju ar duot :). Nes nestoros, pirštuotos, nevilnonės. Tai jeigu su vilnonėm sušąla... Ar tu mačius ir šiltesnių, tinkamų scrolinimui?

Atsakyti

Aš vyrui pernai pirkau. Pirštuotos,bet tikrai nešala, su kažkokiais ten pamušaliukais. Scrolinimui įsiutas kažkoks kitos medžiagos gabaliukas.

Sau pirkau kažkokias sintetines aišku, bet jos tokios tankiai suaustos ir toks a la pūkelis vidui. Ne megztos, ne trikotažas, o kažkoks tamprus audinys. Nu ką žinau, mano striukės rankovės dar tokios netrumpos, pusę plaštakos dengia, tai tikrai visai nešalta buvo.

Bet ar nemanai, kad geriau jau plonesnės, nei visai jokių? :D 

Ir kažkada jau aptarėm, tie visokie dirbtiniai pluoštai oj, kaip šildo :D  nu nes nepraleidžia nieko nei pirmyn nei atgal

Pvz man akrilinės kojinės (kur pirty demonstravau) daug labiau šildo, nei mano megztos vilnonės, kurios visai nestoros.

Atsakyti