Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Jurgitak, tame ir esmė, kad tavo vaikas gali turėti kitų problemų, trukdžių mokymuisi. Pvz motyvacijos trūkumas, dėmesio nesukaupimas, dar kažkas. Šitoj vietoj tai ir reikėtų pagelbėt. 

Na, ir žinoma :D  mokytojai irgi žmonės. Ir kaip bet kuris kitos profesijos atstovas gali būt niekam tikęs :oh:  nesi sutikus netikusių buhalterių?

Plę, bandau kažką sugalvot Kalėdoms, turiu momeny maistą. Neviltis ima, nes laiko turėsiu minimaliai, įtikti visiems su skoniais be šansų, noriu kuo mažiau likučių, o dar ir keletą pavairavimų tolimų ten reik įterpt. Bet vistiek norisi skaniai ir gražiai. Žodžiu, kaip visad-noriu kad tos šventės jau būt seniai praėję...nors ir visai smagu surinkti išsibarsčiusią šeimyną...

Atsakyti

Katuk, tai koks svečių asortimentas per Kalėdas bus? Po praeitų jau galvojau ilgai nenorėsi būt švenčių šeimininke :D​ 

Atsakyti

Laba diena, 

Aš jau šiandien jaučiu, kad gyvensiu :D

Jurgitak geras pastebėjimas turbūt. Tik nežinau, kiek tikrai veikia. Man tėvai niekad nepadėjo, net nelabai domėjosi, kas ten mokykloj vyksta. Mamai tik pažymiai įdomūs buvo, o tėčiui aš ir šiaip tobula buvau  :nail:  :lol:  :lol: 

O buvusi bendradarbė buvo begalinėj tėčio kontrolėj, lygiai taip pat ir pati elgiasi su savo dukrom. Bet daugiau su kuo palygint tai neturiu.

Apie maistus dar negalvojau, dar ne visas dovanas turiu.. Turbūt bus paskutinės minutės reikalai šiemet... Nors ne kitaip ir ankstesniais metais būdavo  :oh:​  :D

Atsakyti

Svečių asortimentas vietinis :D  kol kas tik dukra su  :hmm: draugu (sugyventiniu). Ji pati grįš tą dieną iš jo giminių, tai tikėtis, jog kažką pagaminto atsiveš, neverta. Dėl kitos dukros draugo dar nežinau. Na ir svarstau, ar kviestis senelius...(aišku, kad nenoriu, bet taip pat nenoriu būt ir zanūda :D ) kažkur dar kitur važiuot-ačiū, ne, per tą savaitgalį užteks man važinėjimo ir taip.

Tikrai neplanuoju kažko grandiozinio, kukliai, bet tame ir esmė, kad visi išrankūs, tik labiau žino, ko nenori, o ne ko nori...

Dar esmė tame, kad produktus susipirkt nelabai bus kada, 24 diena kely....

Žodžiu, kažkaip bus. Reik eit planą susidaryt :oh:​ 

Atsakyti

Aha o kaip pagelbėt vaikui jei jis nesukaupia dėmesio per pamokas? Namie kažkiek gali padėt visokiais žaidimais o mokykloj gi neisi sėdėt pamokose. O nesukaupia nes "neįdomu". Nu ir ką daryt.

Arba pvz parsineša matematikos darbą-10 uždavinių beveik visuose klaidos. Ir praktiškai visos žioplumo. Nes liepi išspręst žodžiu-viskas gerai, matai kad supranta. Nu bet pažymys tai vistiek neigiamas. Tai jam trukdo kažkas kažkas klasėj nes šneka, tai sunku susikaupt nes per tylu. Ommmm. Man jau jokių nervų neužtenka

Žodžiu skaudi tema čia man. 

Atsakyti

Dar esmė tame, kad produktus susipirkt nelabai bus kada, 24 diena kely....

Žodžiu, kažkaip bus. Reik eit planą susidaryt :oh:​ 

Bus bus, kaip nebus :). Jeigu pernai susitvarkei su mandriausiais svečiais, tai jau su dukrom ir žentais kaip nors. Tu mėgsti sunkius uždavinius visame kame na, ir gebi juos spręsti, kad ir pasidejuodama truputį iš anksto :).

Aš apie maistus dar negalvojau, tik apie pyragus :). Kurie bus tradiciniai, vieną kartą metuose kepami, tai ką čia galvot :). Kūčių pas anytą važiuosim, reikės pyragėlių su grybais privirt, kokios nors silkės sumakalot, dar žuvies nusipirkt. Kalėdoms kokį nors mėsos šmotą iškepsiu orkaitėj, mišrainės. Ką čia daug beprigalvot. Pas mane nėra užkandukų kultūros, tai galvoju tika pie rimtus maistus. Pavalgo normaliai - ir marš nuo stalo :), nėra ko slampinėt ir kramsnot. Tam bus sausainių, mandarinų.

Qqute, suprantu, kad apmaudu dėl klaidų, kai moka. Bet aš sau kalu, kad svarbiausia visgi, kad moka,o jau pažymiai, et...

Reikia eit ruoštis į miestą - su kolegėm turėsim atrakcijų dieną: ekskursiją Istorijų namuose, tada eisim kartu pietauti.

Vakar naktį beveik miegodama pribaigiau kojines užsakymines, šiandien jokio mezginio nebeturiu. gal mėginuką to storulio kreidinio megztinio prasimegsiu. Nes artėja prošvaistė nuo kojinių, galėsiu per Kalėdas megztis megztinį sau brangiausiai :).

Atsakyti

Suprantu tave  :4u: 

bet turbūt su šita problema mokytojas klasėj tuo labiau nesusitvarkys. Ir dar su ne viena dešimtim tokių.

Kartais svarbu tiesiog palaikymas ir pasitikėjimas. Nu ir biškį kontrolės :D​ 

Atsakyti

Qqte, nesijausk vieniša.

Maniškiai ir dvejetų prisineša toj vietoj, kur gali gaut 10tukus. Piktumas ima, raginu mokytis, bet šalia nesėdžiu. 

Šventės apsivertė- Gyčiui virš 38,5. Vadinasi būsim namie. O planavau tik panevežio file, saldžių grybukų ir mandarinų nusipirkt pas mamas. Teks abi dienas maistus ruošt. To mano dienotvarkėj numatyta nebuvo. Dabar jau yra. Kažkaip išgyvensiu. Iš kitos pusės, gal ir norėjau namie, o ne lakstyt. 

Atsakyti

numa, o gal dar spės pasveikti? Ne visada gi rimtai įsiserga.

Aš per savo visokius negalavimus, galvojau jau nebepasieksiu didesnių parduotuvių iki Kalėdų. Bet šiandie per pietus labai sėkmingai sugebėjau nupirkti dovanas dukroms ir vyrui.  :karsta: Čia buvo didžiausias  nepadarytas darbas

Atsakyti

Miegojo iki pietų. Atsikėlė nesenai- 39. Tarpe buvo tempa nukritus. Stipriai galvą skauda, silpna,  daugiau nieko.

Nevešiu virusų, nes vienur daug žmonių rinktumėmės (mama, sesuo-6, mes-5), kitur- uošvis labai silpnas. Gal dviese du vyru per Kalėdas tėvus aplsnkysim. 

Aš vakar praktiškai viską supirkau. Pagulės spintoj iki kažkada. 

Atsakyti

niuma, padarykit gripo testą, jei gripas - Tamiflu, ant kojų tiesiog akyse pastato. Tik reik recepto. Ir testai lyg pigiau, jei gyd. skiria.

Atsakyti

Mano brolis vakar net ligoninėj atsidūręs buvo- aukšta tempa ir niekaip nekrito. Atlašino ir paleido nes labai skysčių trūkumas buvo. Bjaurus tas gripas ar kas toks bebūtų

Atsakyti