Kerpena, ką dukrai pirkai?
Restar, ar pirkai kokį tą daiktą plaukams savaiškei? Jei jau rodei, tai praleidau.
Nežinau kaip dabar ten tos gripo atmainos, bet anksčiau pagrindinis gripo "testas" - staigiai pakilusi temperatūra. Tamiflu -jo, bet jį reik pradėt gert pirmą parą atsiradus simptomams, kitu atveju nelabai bus naudos.
Aš galiu pavardint, kokios dovanos pas mane.... vyrui-pora treningų, per tuos anuos išpardavimus radau jo norimos spalvos. Treningai skirti kasdienai, baisiai virkavo, kad neturi kuo rengtis dar tipo jam, bet turbūt abiems-moka kavinukas, elektrinis, su kažkokiais paturbinimais, užsakinėjo dukros, gauta jau seniai. Vienai dukrai-pižama+flokati tapkės, išpildyti konkretūs norai. Antroji niekaip nežinojo, ko norėt, tai gaus irgi pižamą
plius storą šaliką. Seneliai gaus individualiai gamintą sieninį kalendorių su šeimos fotkėm, jie mėgsta tokius kalendorius, o gal prieš kokius 6-7metus dovanotas vis dar kabo ant sienos, jau visaip kaip pasenęs.
visi kiti kokių nors maistinių smulkmenų, jeigu tektų susitikt, kuo labai abejoju. Pernai praktikavom siuntinius į namus, šįmet nebenoriu tuo užsiimt, per mažai laisvų dienų
Aš užsiprašiau Laimingos knygos ir nano šluosčių namams visiškai užinfluencinta
Restar, ar pirkai kokį tą daiktą plaukams savaiškei? Jei jau rodei, tai praleidau.
Dar ne, bet jai ne kalėdoms, o gimtadieniui ir reikia. Pirksiu žnyples, kurios ir tiesina ir pasukti gali. Tiksliau, laukiu, kol nupirks pažįstama kirpėja iš specializuotos pardės, už jai taikomą kainą, sakės, kad labai geros už 60 eur +. CUPe prisižiūrėjau tokių už 139 eur. Sutaupysiu.
O Kalėdoms jau bus džempas, pižama ( prašė) auskariukai, veido prausiklis. Mažei sesei didelis ilgas katinas vietoj pagalvėlės, juoda beretė - šitų norėjo, aš dar parsiunčiau knygą kaip piešti mangas ir blonknotą joms piešti iš amazon.de.
Jurgitak, tame ir esmė, kad tavo vaikas gali turėti kitų problemų, trukdžių mokymuisi. Pvz motyvacijos trūkumas, dėmesio nesukaupimas, dar kažkas. Šitoj vietoj tai ir reikėtų pagelbėt.
Na, ir žinoma
mokytojai irgi žmonės. Ir kaip bet kuris kitos profesijos atstovas gali būt niekam tikęs
nesi sutikus netikusių buhalterių?
Katuk, taip, jei mokykloje mokytojas niekam tikęs, tada samdai korepetitorių, bet ne pats mokai. Arba nesamdai, bet tada iš vaiko nereikalauji labai gerų pažymių.
Ne viskas taip vienareikšmiška, deja. Toj švietimo sistemoj. Kas nusprendžia, kad mokytojas niekam tikęs? Jei visa klasė eina pas korepetitorius, ar tai jau reiškia, kad niekam tikęs? Ir ar kaip mokytojas, ar kaip auklėtojas, t.y. tiesiog negali suvaldyt pamokos proceso, dėl ko, aišku, nukenčia žinios?
Ir kai išmesim netikusį mokytoją, ar jis netaps korepetitorium?
Plę, gal ir neblogi tie laikai buvo, kai vsiokie ten dvarininkai asmeniškai samdė mokytojus
Prikepiau kūčiukų sakyčiau tik pirma partija, dar reiks kartot
Buvus bendradarbė užsiprašė numegzt megztinį. Ai galvoju kodėl gi ne. Sutarem modelį, spalvą. Pradėjau ieškoti siūlų, pasiūliau vienus merino, kitus merino su 20 proc. kašmyro. Apie 40 eur. Tai pasirodo jai čia kosminė kaina, sako norėčiau akrilo, nes nešioju 100 proc. akrilo megztukus pirktinius ir man gerai Nu sakau sorry, bet iš akrilo tai jau nemegsiu.
Labai darbinga savaitė. Viską reikia užsibaigt iki atostogų, dar iš kolegės darbus periminėju, dar rytoj kiniečių auditas Nu bet liko 3 dienos
Aš buvau ir esu tos nuomonės, kad pažymys ne tiek ir svarbu. Svarbiau ar vaikas gavo kokių tai žinių ir įgūdžių ir žino, ką su jais daryt. Kartais galima padėt net ne sėdint ir kalant su vaiku formules ar taisykles, o tiesiog pabendraujant, ar kažkur organizaciniuose reikaluose.
Aš atrodo ir neteigiau priešingai Pažymys tikrai nėra tiek ir svarbu... daugeliu atvejų, t.y., kai jis realiai pagal labai konkretų skaičiavimą nelemia, kur vaikas atsidurs kitais metais, arba kai to pažymio (nesvarbu ar gero, ar prasto) apskritai netrūksta tiek, kad klausimas ar bus iš ko išvesti semestro įvertinimą.
Katuk, taip, jei mokykloje mokytojas niekam tikęs, tada samdai korepetitorių, bet ne pats mokai. Arba nesamdai, bet tada iš vaiko nereikalauji labai gerų pažymių.
O aš nuoširdžiai nesuprantu kam gaišti laiką ieškant gero korepetitoriaus, paskui dar mokėti tam korepetitoriui (nebūtinai padarysiančiam stebuklą) pinigus, užuot skyrus šiek tiek laiko pabendravimui su savo vaiku apie mokslus, patikrinant vieną kitą namų darbą, paaiškinant kažką, ko tuokart nesuprato mokykloje. Jei toks pasidomėjimas vaiko mokslais įvyksta kartą per pusę metų, tai žinoma gali belikti tik griebtis už galvos ir ieškoti gelbėjimosi rato – korepetitoriaus, bet kai bėda įsisenėjusi, spragas užkamšyti nebūtinai pavyksta ir jam.
pas mane tai kai apie mokslus visai ne kokybiškas laikas gaunasi trūksta kantrybė ir pradedu staugt, nes gi ponas tai prie žodžio prisiknisa tai iš vis sienai aiškinu tai dar kas
nu nors būna kad susišnekam, tada sako aiškiau negu mokytoja pvz istoriją išaiškinu
va su matematika taip nesigauna nes man jau pačiai ten mokytis reik, kažkaip nu visai ne taip ir visai ne apie tą mano laikais mokėmės
esu išpirkusi digiklasės pamokėlių-nauda tokia kad ten viskas jam aišku, paprasta ir suprantama, nu tik nueina į mokyklą ir vėl rezultatai nekažką
ir pasitikėjimas savim ties riba visai sako man toks jausmas kad aš vienas nesuprantu
pikta, kad matematikos mokytoja neleidžia taisytis-nu tegu ne pažymį bet tegu atiduoda namo tuos darbus ir perspręsim, išsiaiškinsim jei žmogui klasėj neaišku
dabar gi sako tai mes klasėj klaidas aptarėm nu toks jausmas, kad suinteresuota ne išmokyt vaikus bet išdėstyt medžiagą ir surašyt pažymius ir dzin kaip ten toliau
Oho, Liniuka, kaip čia taip praleidai retą progą pamegzt iš akrilo . O kokią numezgimo kainą ji įsivaizdavo? iš akrilo jau geriau tegu ir toliau perka...
Aš tai kojines šiandien vienas padovanojau, kitas pardaviau, paprašiau 15 eur, gavau 20. Kitas dar kolegė paims. Bus uždarbio man . Occitane didelį rankų kremą su daug sviestmedžio gausiu
. Ale kaimynė pamiršo ryte užsukt paaimt, o dabar jau aš pamiršau jai nunešt.
Matematikos mokytoja grynai kaip dvynio buvusioji. Kiek klausdavau, niekada nesuprasdavau jos atsakymo, kaip mes galim padėt. Digiklasę pernai 3 mėn buvom išpirkę, jam patiko, vis gal kiek daugiau pasimokydamo, besiruošdamas stojamiesiems.
Biškį pateisinant mokytojus - gali jie būti ir neblogi, bet ne visiems tinka/patinka jų stilius. Broliui vokiečių mokytoja - viena blogiausių VJG, sesei - ta pati viena geriausių. Dičkė sesė istorijos mokytoją apibūdindavo kaip siaubūnę . Nuėjau pas ją vienintelę netyčia, susipažinau. Visai man ji patiko, sukalbama. Po mano vizito dukra nesupranta, kas pasidarė - sako, tapo mokytojos mėgstamiausia. Aš tik pasakiau, kad ji baisiai jos bijo. Vaiko gyvenimas nušvito spalvom
.