Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuka nu tai pirma gimnazijon papult reikia :) 

su dabartiniais rezultatais sunkiai

bet man vis daug kas suteikia vilčių, sako bernai kažkur 8 kl mokytis pradeda :D nu tai laukiu, gal stuktels kas galvon :D

Atsakyti

O aš po Prūsaičio koncerto su kolegom. Faina 🥰

Apie mokslus skaitau,  bet vis dar tyliu 🤣 

Arba galiu pasakyt balus vieno dalyko - pvz: 2; 2; 5; 8. .Manęs neprisileidžia- nei gražiuoju, nei piktuoju... Pats kažkaip pasimokina. 

Atsakyti

Geriau apie pasiją buklė siūlams. Kątik woolyje pamačiau megztuko foto iš buklė. Nu viskas! Tokio būtinai reikia! Net pasiryžysi kašmyrą nuo rankų atitraukti.

Kaip jūs tvarkotės ar nesitvarkot su reikia čia ir dabar?

Atsakyti

Aš esu bais pasiilgus to jausmo čia ir dabar..... kažkur pasimetė jau seniai..

Ai nors ne. Reikėjo gi kažko camel spalvos :D  radau, nusipirkau. Guli. Laukia. 

taip ir tvarkomės :hihihi: 

Atsakyti

Aš irgi jau senokai to mirtino reikėjimo nejaučiau. O norėčiau :) Mano akrilinė kolegė laimei nusprendė pati nusimegzt, nes šaliką jau yra mezgus :D Dar pasiskaitys ir pavyks. Nusiunčiau siūlų į Midarą.

Mezgu savo navy spalvą ir džiaugiuosi, kad be rašto, nes sunkiai matosi prie žieminio apšvietimo.

Vakar pagaliau pasipuošėm eglę. Katinas per naktį nenupuošė :D Jau gerai :D​ 

Atsakyti

Nors va šitų gal ir norėčiau :D Jei tieeeeek nekainuotų.

Priedas  Screenshot_20221222_063600_com.android.chrome.jpg   82,44KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ohoo kai išbrango baby kašmyras. Skaityk gerai painvestavus esu :)

Atsakyti

Kai tuo pat metu pamatai įgyvendintą panašią idėją :D 

Priedas  Screenshot_20221222-071447_Samsung Internet.jpg   188,67KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  Screenshot_20221222-071457_Samsung Internet.jpg   499,63KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Niuma, tokį mezgi dabar?

Aš gal norėčiau pakartot avantiūrinį megztinį. Iš tokių pat siūlų. Loropiana Tristano 75 merinas,  15 šilko, 10 kašmyro.  Nešiojamas beveik kasdien, praktiškai nė vieno gumuliuko. Švelnumas...

Gal matėt kur tokį? Siūlą. Aplankytų tas noras  :D  iškart

Jurgitak, parodyk megztinį gi :P​ 

Atsakyti
Oj nea, aš čia Kerpenos megztuką atiminiau šitą pamačius smile.gif
Atsakyti

Rytas.

Antras.

Namu palata pilnėja.Panelė atsikėlė karšta.Vaikis toks tik ant garbės žodžio.

Kai nesveika tai nei mezgasi nei skaitosi.netgi " nesikepa" .

Liniuka,  suprantu tave del tamsaus mezginio.As dabar pasidejau tamsiai melyna mochera su żibukais, tai vakare net nepavyko meginuko akiu paskaiciuot.

Kazin kaip pavyks megzt

Atsakyti

Sveikos, kas sveikos, o kitoms - sveikatos :4u:  :4u:  :4u: .

Kacumota - tu ir pati sergi?

Norėjimas siūlų kaip š ištinka itin retai, ištiktų gal dažniau, jeigu pavyktų sumegzti tuos, kurie yra :). Tai perku arba jeigu itin gera kaina, arba trūksta prie konkretaus projekto, arba mirtinai kojinėms reikia kažko, ko neturiu. O šiaip - susidedu į krepšelį ir lankau jį kelias dienas medituodama :). Kol nusimedituoju į vieną arba kitą pusę :D. Tai tokių gana apgalvotų sprendimų nelaikau kaip š..

Vakar mezginio net nepaliečiau, ryte radau katiną ant jo miegantį:). Parsinešiau vakare knygą iš bibliotekos ir po vakarienės priguliau nugarą pailsint. Mieliausiai būčiau migus, kur esu, bet sveikas protas nugalėjo - nušliaužiau iki lovos. Jausmas toks, kad viena visą naktį pramiegojau - nes vyras meduolius kepė, o ryte pabudus 7 jo jau neradau. Po wc numigau dar 2 val - iš viso 11  :rolleyes: .

Vakar buvo tokia savotiška patirtis muzikos mokyklos koncerte - vaikams dainuojant pro stogą vienoj vietoj, visai šalia mūsų ( aptverta buvo ta vieta) pliaupė vanduo, net nukrito gabalas permirkusios plokštės. Crazy jausmas, kažkokia apokaliptiška nuotaika buvo.

Atsakyti