Jei rasčiau savo vyrą kepantį meduolius turbūt pagalvočiau, kad pasaulio pabaiga atėjo
Liniuka
Čia toks eksperimentas su sutuoktiniu galvon atėjo padaryk tai, ko niekada nedarytum, ko iš tavęs nesitiki antra pusė ir žiūrėk, kokia bus reakcija
Net susimąsčiau... plikom rankom vorą pagauti? Nu dar reik pamąstyt
Tas apokaliptinis koncertas muzika į temą buvo?
Na, man vyras sausainių ir pyragų iškepdavo dar kai draugavom, tai viskas normaliai. Ir dekoruoja jis dailiausiai. Kur reikia adyt ar ką kruopščiai susiūt ar mano siūlus atpainiot ar šiaip, kur daug kantrybės reikia - jo darbai. Nes mano nervai nelaiko . Su kitu vyru neturėčiau ir tiek vaikų
.
Katuk, pas mus po kažkurio vakarėlio liko frazė "nustebink mane" Tai gal ir įmanoma su tais meduoliais
Nu vorą plikom rankom pagauti būtų lengviausia užduotis . Ar varlę, ar slieką. Taip dar vaikystėje save bandžiau. Nieko baisaus
. Su žalčiu kokiu būtų sudėtingiau. Maniškis tai net angiai į akis žiūrėjo, fotkino, kad man parodytų. Jam daug sunkiau kam nors paskambinti su reikalais
. Nėra tobulų žmonių, faina, kai šeimoje galim vienas kitą papildyti. O šiaip mes abu jaunėliai, tai sunkiausias atvejis būna su sprendimų priėmimu. Nei vienas nenori to daryti
. Kai kiti šeimoje nesutaria, kieno žodis bus paskutinis kokiu nors klausimu, pvz. kokios spalvos turi būti sienos ar baldai, tai pas mus būna - "tu nuspręsk", "kaip pasakysi, taip ir bus" ir pan. Ir nei vienas nežinom, ko norim
. Dabar, tiesa, gal jau kiek lengviau, o ir stiliai panašūs patinka. Nieko ryškaus, drastiško, ekscentriško.
Koncerto metu buvo pora derančių su apokalipse dainų , dėl to tokia ir nuotaika pasijautė. Kitos labiau kalėdinės.
Aha, pažįstama frazė maniškis ją vartoja, kai tingi ką nors nuspręst, ir nori, kad aš tą padaryčiau.
Restar-mintis tokia, kad padaryti kažką, ko niekada šiaip nedarytum, nebūtinai iš namų ūkio ir kasdienių reikalų. Pvz aš eidama sugalvojau, kad turbūt baisiai nustebinčiau saviškį nusipirkus kokią kelionę į kalnus, tarkim slidinėt. Arba parsivežčiau namo šunį. Su katinu nenustebinčiau, nes visi žino, kad aš jo norėčiau. Vyras mane tikrai nustebintų iki atvipusio žandikaulio, jei mestų darbą. Arba užsirašytų į vairavimo kursus.
Svarbu nenustebint iki skyrybų
Oj, tikrai baisiai nustebtų, jei atsikratyčiau visais siūlais ir mezgimo reikmenim
katuks, 22 Gru 2022 - 08:11, parašė: Jurgitak, parodyk megztinį giToks va kutulas. Nieko madro nereikia. Reglanas su dideliu kaklu.
74B25F0E-3677-43C6-838A-AF3F13E2B65C.jpeg 845,99KB
0 Parsiųsta kartų
Oho, koks karakulis tokį tik be striukės ir nešiot
Taip tik atrodo. Nėra labai storas siūlas.
Man tai kaip Restar vyrui baisiai sunku kur nors skambinti ar eiti su reikalais. Dar ne taip seniai iš vis labai to bijodavau, dabar esu kiek suvaldžiusi tą baimę., bet vis tiek nemalonus reikalas. O ten varlės ar vorai, tai tikrai nieko baisaus. Nors meduolių nekepu ir iš vis su maistu terliotis nemėgstu, tik iš būtinybės, kiek būtiniausiai reikia. Matyt todėl ir sukūsti nepavyksta, nes bet koks būdas reikalauja daugybės gaminimo sau ir dar tokio maisto, kurio artimieji nenori. Todėl po kurio laiko baisiai pavargstu. Praeitą žiemą buvau užsirašiusi į Kurpienės lieknėjimo kursą, o po to dar ir planą nusipirkau. Ir ką jūs manot - atsidarau tą planą ir ten iš karto užkliuvau, kad pirmos savaitės pirkinių sąrašiuke buvo kažkokių produktų, kur šiaip nenusipirksi maximoje ar pan. Galvoju gal šiaip bent kokį vieną kitą patiekalą pasigaminsiu - bet tai vėl kažkokie neįprasti produktai, dar kažkas naujo, o dar daug įsiginti reiki, kai pirmą kartą gamini - neturėjau jėgų net pradėti. Matyt per daug staigiai po savo pralaimėjimo su keto ėmiausi kažko naujo, tiesiog milžiniškas pasipriešinimas viduj.
Paklausiau savo vyro kuo jį nustebinčiau labai . Tai teko pasukti jam galvą, ale paskui atsiminė vieną mano silpną vietą
. Jeigu kur nors kelionėje raginčiau eiti kur nors, kur aukštai/permatoma/baisu
, jeigu nuspręsčiau šokti su parašiutu ar su guma ar oro balionu paskraidyt. Ir dar - jeigu į medžiotojų būrelį užsirašyčiau
. Jeigu važiuočiau žvejoti kur, tai nenustebinčiau
.
O jis mane jau nerealiai nustebinęs yra - kai pradėjo planuoti ir organizuoti keliones. Dar nustebintų, jeigu skirtis užsimanytų turbūt...
Skambinti man irgi baisiai sunku... nors darbas privertė tą daryt. Bet vistiek atidėlioju kiek galiu, arba deleguoju kažkam kitam, jei galiu
Kažkoks ar tai kaltės jausmas, ar baimė nusišnekėt, pasirodyt kažkaip blogai... nežinau. Dažnai pagelbsti repeticija, teksto ar jo plano susidarymas.
Šiaip keista, nes iš tikro tai aš galiu plepėt nesustodama na, kai esu atsipalaidavusi.
nu bet vėlgi-kažkokiu skambučiu reikalingu sutuoktinio tikrai nenustebinčiau. Net pagyrimo nesulaukčiau