Merginos, o kaip planai naujų metų antradienį Planuoju pora dienų imt atostogų, gal visai prisijungčiau sriubai, jeigu antradienis daugumai tiktų?
Sveikos,
Aš tokius lašinau, kaip visai suprastėjo https://camelia.lt/m...9036660156.html
labas rytas
visos akim skundžiatės tai ir aš paburbėsiu
negana to kad be akinių jau visai skaityt ir megzt nematau tai dar matau ko nėr-nu ta prasme drumzlės plaukioja kaip ir žinau čia nieko nepadarysi, reik susitaikyt, nu bet nervuoja
A beje aną dieną per kalėdas vieną kašmyrinį megztinį išardžiau
per mažas (siūlų pritrūkau kai mezgiau) o siūlų gaila išmest
plius pasiburbuliavęs kiek tai nei parduosi nei padovanosi kam...
Aš akim šiuos naudoju. Mano lqbai išsausėję. Tikrai padeda.
Antradienis tai mano vaikų gimtadienis. Nežinau, ką jie planuoja, bet tortus tai man teks kepti ir tą dieną kažkada valgysim.
Oho, kaip čia tomis akimis rūpinatės. Aš kūno pojūčiams ne itin jautri, viską priimu natūraliai, net nesugalvojus buvau, kad kažką reikia į jas lašinti dėl sausumo ar jautrumo. Matyt, nėra taip baisiai, kad susirūpinčiau. Na, bet ir galvai skaudant tik po savaitės sugalvojau, kad gal būna kokių vaistų nuo to .
Man tinka antradienis ir kitos dienos aplink.
Bet jei pažiūrėsim tų lašų sudėtį, tai praktiškai visuose tas pats
Vat gelis sudomino. Gal jis kažkaip ilgesnio ir lėtesnio poveikio.
Liniuka, aš kažkada reabilitologei pasiskundžiau apie tirpstančias galūnes, tai sakė, kraujotakos čia reikalai. Man irgi horizontalioj padėty,lovoj, bet labiau kojos, ypač kai kas nors jas užspaudžia, pvz viena koja ant kitos. Kol kas nieko nedarau su tuo, tik pozas pasiderinu bet kažkodėl spėju, kad koks nors tirštokas kraujas, kemšasi.
Antradienį turiu planų, bet dieną. Tai po piet gal ir tiktų.
Katuk, jei kraujyje įtarimas, tai jį lengva pasitikrint.
O šiaip tai paveldimi širie reikalai. Vakar apie išsiplėtusius kapiliarus veide kaip tik šnekėjom su kosmetologe. Pas mamą buvo visi žandai raudoni ir pas mane jau randasi. Liepė vitamino C serumą naudot ir gert. Tipo stiprina sieneles.
Nuo tirpimų dar B grupės bent mano trenerė minėjo, kad reikia. Man vis trpdavo naktį, dabar jau ne.
Vengiu B grupės vitaminų, beria mane nuo jų.
Ryt Viliui kraują tikrinu. Vėl į vakarą tempa pakilo, o dieną nebuvo.