Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu aš nei vieną..nei vienuką kartą nebuvau ant veido valymo per savo 43 metus, ir purvinumu nesiskundžiu. Mano supratimu viskas ten turi išsivalyt savaime, oda tokis įdomus organas :)

Bet aš aišku neturiu kuo labai skųstis ir labai neturėjau tai gal ir be reikalo kvaksiu

Atsakyti

Qqte, dermatologė taip ir sakė, kad pas kosmetologę reikia eiti tada, kai yra tam priežastis. Jei jokių ypatingų spuogų, tai ir naminių priemonių pakanka. Geriau už tą sumą kobido masažą pasidaryti.

Atsakyti

Viliui padeda molio kaukė ir šveitiklis. Labiausiai- cukraus nevalgymas. Bet čia su jo gyvenimo būdu- misija neįmanoma. Čipsai+cola. Turi, ką turi. Ką būbinu, vienodai rodo. Vaikšto į sporto klubą, o valgo nesąmones. 

Atsakyti

Pas M tai akivaizdžiai nosies srity matosi juodi taškeliai, kurių jokie prausikliai neima, ten jau reikia mechaniškai iškrapštyt. 

Man šiandien virš valandos "valė". Tai į tai įėjo ir kaukė, ir drėkinimas, ir lazeris, kuriuo healuroną bei vitaminą c įterpė į gilesnius sluoksnius. Sakė labai plona oda, labai sausa, net su įtrūkimais, ir kapiliarai išsiplėtę. Nu žodžiu yra reikalų. Dar eisiu pasidaryti radioliftingą ir mezoterapiją. 

Niuma, o kaip tu po hifu? Sakei su laiku dar ryškės rezultatai?

Atsakyti

Liniuka o tom limpančiom juostelėm nebandėt M nosies pavalyt?

Atsakyti

Kosmetologių neparekomenduosiu, gyvenime nesu buvus pati, ir dukrų nesu nukreipusi.

Pritarčiau qqtei, kuo mažiau invazijų ir chemijos. Dukra, kuri ne namie gyvena, darbe negali naudoti jokios dekoratyvinės kosmetikos. Tai sakė, labai susitvarkė veido oda. Aišku, turbūt paaugliams dar ir hormonai visokie išderina riebalų balansą.

Jeigu radus kosmetologę, kuri pasigilinus į paauglių reikalus odos klausimais, tai gal ir verta būtų pasikonsultuot. 

Pati sau esu pastebėjus jog spuogus augina cukrus, pienas ir ciklas :rolleyes:​ 

Už pirštuką :4u:  pamenu dar tą jausmą,kai į pirtį važiuojant nusirėžiau rodomajį. Ir kraujai tyško ilgai, ir skaudėjo, bet megzt netrukdė, nors tokia paguoda :D 

Atsakyti

Man per karantiną kai nereikėjp dažytis irgi paskutiniai spuogų likučiai išgaravo. Net tie kur hormoniniai prieš mm ant barzdos dygdavo. Dabar pasidažau kartais bet spuogai neatsinaujino. Nu o gal paauglystė pagaliau baigėsi :)

Atsakyti

Liniuka,- gerai tikrai. Kosmetologė džiūgauja. Ji dar labiau mato. Aš kai kasdien save matau, tai tiek neatkreipiu dėmesio. Bet ji pagal mano dedamas foto vis pakomentuoja. Iš tikro apačios ovalas visas pakilęs. Nu čia ankstesnės foto, rudenį, prieš gimtadienį:

Priedas  received_6178933898786491.gif   1,06MB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  received_1232929970908873.jpeg   109,5KB   0 Parsiųsta kartų

O čia paskutinė:

Priedas  received_1130244207673226.jpeg   139,38KB   0 Parsiųsta kartų

Pridėta:

Atsakyti

Liniuka o tom limpančiom juostelėm nebandėt M nosies pavalyt?

Kas per juostelės?

Atsakyti

nu aš va tokias turiu

https://www.drogas.l...vnt/p/BP_102450

kokius du kart naudojau, bet efektas visai buvo

Atsakyti

O reiks išbandyt.

Atsakyti

Mano šios savaitės atradimas - ličiai :wub:​  Nebuvau ragavus, o dabar visuose PC jie labai gera kaina. Skanu.

Atsakyti