Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ai, konkrečiai B6 minėjo, prisiminiau. Aš pageriu kokio Neurorubino, kai jaučiu, jog nervai visai nelaiko... Arba Magne B6. 

Mezgu ir 3 serialus žiūriu pakaitom :),  per Lrt "Ist Endo seserys" netyčia užmačiau (Call the minwife). Buvau pradėjus rusiškai žiūrėt, bet kažkodėl užkniso įgarsinimas, tai mečiau. Mediatekoje, jeigu kam įdomu.

Atsakyti

Nu ne kraujyje problema, o kraujotakoj. Nežinau, kokius čia rodiklius reik ištirt. Krešumą :hmm: 

Restar, suskaičiuoju du pavadinimus serialų :D 

Atvariau. Nu šiandien nebuvo blogai, tik Vilnius kaip visad apsimyžęs. Visą kelią buvo ramu, o 40 km iki Vilniaus purškė, o po to ir visas lietus prasidėjo. Vistiek drybsau, ilsiuos.

Atsakyti

Pagaliau užsirašiau sportuot :B Dar reikėtų kaip nors nustoti ėst :B​ 

Atsakyti

Liniuka kur?

aš kaupiuoos kaupiuos.

Nežinau ar susikaupsiu

ir kada

bent vaikščiot reiktų pradėt

apie ėdimą iš vis tyliu

Atsakyti

Į šitą eisiu. Renka naują grupę vakarais.

https://m.facebook.c...100045538398712

Atsakyti
Sveikos, kas sveikos.
Viliui gripas. šokinėja temperatūra.
Pakolkas laikausi pati. Dar klausimas, o gal tada sausio 1 d patogesnė, negu antra? Jeigu sveika būsiu. Nebent visai nevažiuot pagal taą teoriją, kad galiu būt nešiotoja, bet pati nesigrt?
Atsakyti

Restar, suskaičiuoju du pavadinimus serialų :D

Kad ji pasirodo iš vis tik vieną serialą paminėjo. Net nebūčiau pagalvojus, kad čia tas pats serialas iš pavadinimo. Reikia gal pažiūrėti kelias serijas, kaip lietuviškais skamba. Nes aš visą esu peržiūrėjus ir didžioji dalis man labai patiko.

Atsakyti

Vieną paminėjau, tik naują. O kiti - tebežiūriu Ponių rojų per Lrt ir Gera kova pradėjusi, kai neturiu ką kito žiūrėt.

Nusipjoviau kairės rankos nykščio galiuką su nauju geru peiliu, kur vyrui dovanojau :). Pirma mintis - ar galėsiu megzt, o ne kaip baigt valgyt gamint :D. Su gumyte užsivyniojau popierinio rankšluosčio gabalą, kai sušlampa - keičiu, ir va, prikepiau kotletų su bulvių koše ir salotom.

Atsakyti

Oi Restar kaip skaudžiai :4u: 

Aš šiandien irgi biškutį pakentėjau, dariausi veido valymą. Bet labai fainą kosmetologę susiradau.

O jau ta begalybinė rankovė...

Atsakyti

Mano storos rankovės tai greit mezgasi, vakar pradėjau, visai nebaisu :). Nr 5 virbalais :). Bet dabar dar nebandau. Skaudėt gerokai vėliau pradėjo po nusipojovimo.

Gal kas galit mergičkai kosmetelogę parekomenduot? Net nežinau kol kas kokiai procedūrai, tiesiog nuo konsultacijos pradėti norėtume. Kakta/nosis/smakras  vis spuoguojasi, net randukai šiokie tokie susidaro... O mama pati pas kosmetelogę gal 1 sykį gyvenime buvus, prieš vestuves (ar po :D), nu gal max 2, tai ką  aš ten žinau...

Atsakyti

Restar, turbūt svarbiausia paaugliukėms palaikyti švarią odą, tai procedūra pagrindinė būtų veido valymas, na ir visokie prausikliai, kremukai. Bet su tuo valymu sunkiai paeina. Maniškė vieną kartą nuėjo ir pareiškė, kad jau daugiau tai tikrai nebeis. Skauda nevaikiškai, kai rakinėja juodulius porose :B​ 

Atsakyti

Mano Justele irgi buvo viena karta.

Tsi dabar turiu kuo gazdint. :rolleyes:​ 

Atsakyti