Aha, mano tėvo draugė irgi paprastą gerdavo. nu manyčiau vis geriau, negu nieko. Tik klausimas, ar pigiau gaunas, jei kasdien gersi. Nes norint tą normalią dozę išgaut, kažin ar užtenka vieno pakelio. Ir tada turbūt skaniau jau šaltienos pasigamint
ar kokį desertuką
bet tai aš galvoju jei valgysim kitų baltymų-nu nebūtinai šaltienos ar žele, tai ar organizmas nepasigamoins to kolageno pats iš jų?
mėsa, kiaušiniai, žuvis, pieno produktai? šeip įdomu
Niuma kraujagyslėm tai neužtenka vien vitamino c, geriau su rutinu-askorutinas ar rutinoskorbinas
Qqte, pasigamins. Ir pasigamina. Bet per mažai. Arba daug reik suėst
Maiste yra daug visko, ne vien tik baltymų. Riebalų, angliavandenių. Mūsų organizmas tą viską išskaido, susmulkina, išdalina, išnešioja... kažkokios dalies nepajėgia apdirbt, paverčia visai ne tuo, ko reik, vat ir turim per mažai baltymo, o pvz per daug riebalo.
Be to, per daug baltymų maiste irgi gali būt žalinga. Ypač kurie turi kitų sveikatos problemų.
Kolagenas yra tik vienas iš daugybės rūšių baltymų, iš kurių pastatytos ląstelės. Kaip ir nukleino rūgščių irgi yra visokiausių. Ir visos tam tikras funkcijas atlieka.
Baigiau ryžą pyniuotį. Atsipyniavau keliems metams į priekį Nors baltą kašmyrą irgi galvoju būt faina papyniuot bent truputį. Gal kol baigsiu mėlyną pailsėsiu nuo pyniavimo ir vėl galėsiu.
nu bet jei pakankamai baltymų valgyt ir organizmas juos normaliai įsisavintų?
gerti kolageną mano suopračiu yra visai lygiai tas pats kas vartoti daaug baltymų-aš vartoju pakankamai- dar plius kaip juos įsisavina
tai negalima sakyt kad vartoti daug baltymų yra žalinga-nes tada ir kolageną gerti žalinga, nes koks skirtumas ar tu tuos baltymus su maistu suvartosi ar sugersi su kolagenu
Nu aš tai nevartoju pakankamai.
Žalinga yra ne šiaip vartoti baltymus, o per didelis jų kiekis. Apkrova sistemai. Nes turi daug darbo perdirbimui. Kol susitvarko-ok. Kai kas nors sustreikuos-tada ne ok. O su amžium visos sistemos pradeda buksuot. Ir baltymų perdirbimas taip pat. Pvz inkstai. Čia tik mano nuomonė, neparemta jokiais moksliniais tyrimais nors manau, kad jų yra ir ne vienas.
Aišku, per mažas kiekis irgi nieko gero.
Taip pat aš manau, kad maistą vartojant sunku nustatyt tas dozes.
Ar galima papildų perdozuot. Galima. Tik gal ne 10g per dieną reiktų.
Labas rytas
Grizo ziema.Bet graziai-saltukas sutrauke visa bjauru slapuma,sausa.Nu bet gelia
Noriu prasyt sektos pagalbos.Šove galvon mintis, kad paskutiniu metu retai akis uzkliuva uz kokiu graziu sagstomu megztiniu.Ar cia jau nebemadinga ? Ne kokio palaido yipo kardifano virsutinio, o dailus tvarkingas po striukem ir kailiais.
Parodykit, kad dar yra vilties
Sveikos
Jūsų prisiskaičius, nuėjau pasityrinėt sudėtis, aprašymus, ką geriu Pasitikslinau, kad man tinka, nes kitų papildų dabar ir negeriu.
Naudoti 30 dienų. Galima 2-3 kartus per metus. Max 90 d, bet su 30 dienų pertrauka. Tai ir bus- lapkritį gėriau ir dabar.
Kolagenas- iš žuvų. [color=#707070][font=Roboto][size=4]Padeda palaikyti kaulų būklę ir raumenų funkciją. [/size][/font][/color][color=#707070][font=Roboto][size=4]Vitaminas C padeda palaikyti normalų kolageno, kuris reikalingas normaliai kremzlių funkcijai, susidarymą. Vitaminas D padeda palaikyti normalią kaulų būklę ir raumenų funkciją. Vitaminas D padeda palaikyti normalią kalcio ir fosforo absorbciją ir (arba) įsisavinimą. [/size][/font][/color][color=#707070][font=Roboto][size=4]Jungiamojo audinio ir kolageno formavimuisi. [/size][/font][/color][color=#707070][font=Roboto][size=4]Vitaminas C padeda palaikyti normalų kolageno, kuris reikalingas normaliai odos ir kaulų funkcijai, susidarymą. Manganas padeda palaikyti normalią kaulų būklę bei normalų jungiamojo audinio formavimąsi. [/size][/font][/color][color=#707070][font=Roboto][size=4]Nuovargio ir pavargimo jausmo mažinimui. [/size][/font][/color][color=#707070][font=Roboto][size=4]Vitaminai B6, B12, C padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį. Vitaminas B1 bei manganas padeda palaikyti normalią energijos apykaitą. Peruvinių pipirnių (Lepidium meyenii Walp.) šaknų sausasis ekstraktas padeda palaikyti fizinę ir psichinę sveikatą. [/size][/font][/color][color=#707070][font=Roboto][size=4]Imuninei sistemai ir grožiui. [/size][/font][/color][color=#707070][font=Roboto][size=4]Vitaminai B6, B12, C, D, imbierų bei juodųjų pipirų ekstraktai bei padeda palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą.[/size][/font][/color] [color=#707070][font=Roboto][size=4][/size][/font][/color]
Sudėty- L-askorbo rūgštis (vit C)
Screenshot_20230106-065217_Gallery.jpg 141,99KB
0 Parsiųsta kartų
Kolegė dukrai studentei ką tik numezgė tokį. Aprašymas yr.
received_660164062423362.jpeg 374,49KB
0 Parsiųsta kartų
Aš sau kaip idėjoms esu užsisaugojus:
https://www.instagram.com/p/Cll1tKVIyUK/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
https://www.instagram.com/p/ClAqUjJI5M6/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
https://www.instagram.com/p/Ck5TUiaoKIf/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
https://www.instagram.com/p/CkTRT-Ascmo/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
https://www.instagram.com/p/Chj2i7Iq4Er/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Nu net Brunello Cucinelli visai padorus
Screenshot_20230106_084618_Pinterest.jpg 276,81KB
0 Parsiųsta kartų
Niuma, neprarandi vilties dar kažką įkalbėt pirkt kartu Viskas gerai, geri, jauti poveikį ir super. Bet mano akimis, šitas variantas, jei tikslas yra būtent kalogeno vartojimas, yra tiesiog per brangus. Nes apie kitų vitaminų kiekį nesiplėsiu. Ypač tos dvi žvaigždutės iškalbingos. Palyginimui-vit D aš geriu 4000 TV. Kas yra 100 mikrogr.
Screenshot_20230106_092102.jpg 769,41KB
0 Parsiųsta kartų
Screenshot_20230106_091941.jpg 1MB
0 Parsiųsta kartų
Screenshot_20230106_091837.jpg 613,75KB
0 Parsiųsta kartų