Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Šitas irgi gražus

Priedas  Screenshot_20230106_094436_Pinterest.jpg   276,08KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

labas rytas :)

Niuma kažkaip tas juodųjų pipirų ekstraktas sudėty sujuokino :D čia kad skaniau būtų ar jis kažką gero daro?

Atsakyti

Įdėjau kalną nuorodų ir paspaudus mygtuką dingo internetas.... tai dabar papyksiu ir nekartosiu kol kas  :B​ .

Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2023 01 06, 09:55)
<p>labas rytas smile.gif</p><p>Niuma kažkaip tas juodųjų pipirų ekstraktas sudėty sujuokino biggrin.gif čia kad skaniau būtų ar jis kažką gero daro?</p>

biggrin.gif ale ot panos - pasidarysiu medikė, besiaišindama visokias sudėtines dalis:

Kas yra Bioperinas?
Bioperinas yra išgaunamas iš juodųjų pipirų augalo ir dažniausiai žinomas dėl savo savybės padidinti tam tikrų maistinių junginių biologinį prieinamumą. Ši maistinė medžiaga buvo naudojama tradicinėje medicinoje ir pirmą kartą atrasta 1819 m.

Kodėl turėčiau vartoti Bioperiną?
Teigiama, kad Bioperinas padidina maistinių medžiagų absorbciją gerindamas termogenezę. Padidėjęs serotonino ir dopamino kiekis yra dar vienas teigiamas Bioperino bruožas. Taip pat vartojant šį papildą pagerėja miegokokybė, protinės galimybės
Atsakyti

Vaa tai reik daug pipirų valgyt  :bigsmile: 

gerai kad mėgstu aštriai 

Atsakyti

qqte yra net juodųjų pipirų eterinis aliejus

juodųjų pipirų eterinis aliejus mažina raumenų nuovargį ir skausmą, gerina kraujotaką ir tonizuoja tiek fiziškai, tiek emociškai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriga: 06 sausio 2023 - 11:01

Niuma, neatsakei į klausimą: kiek turėčiau vartoti Bioperino :mirksiukas:

Kartais ar svarbus klausimas, ir kaip. 

Atsakyti

Kiek žinau, tai juodiji pipirai labai pagerina curcumino (iš ciberžolės) pasisavinimą, dėl to norint pajusti jos gerąsias savybes, reikia vartoti kartu (ką ir darau - ir jaučiu) :).

Atsakyti

Aš dabar ciberžolės kapsules vartoju :ax:

Atsakyti

Sveikos!

Žiema sugrįžo.

Užsegami megztukai dailūs!

Kolageną esu gėrusi, poveikio nepajutau.

Atsakyti

Jei gerai suprantu iš googlo :D  tai vienintelis tyrimais patvirtintas juodųjų pipirų ekstrakto poveikis ir yra kurkumino įsisavinimas. 20 mg paros dozė.

Visi kiti poveikiai yra gamintojų bandymų ir klaidų metodu nustatyti. Su žmonėm tyrimai nedaryti, tik su gyvūnais ir ląstelėm. Dozės neoficialios. Poveikis spėjamas. Ramina tai, kad jei vartosite, nieko blogo neįvyks. Ir man patinka tas žodis :D GALIMAI įvyks kažkas teigiamo.

Bet nesakau, kad aš bais protinga, viską ištyrinėju, ir darau tik teisingai. Ne, visai ne. Aš tik mėgstu ginčytis ir prieštarauti.

O šiaip pilnatis :D​ 

Atsakyti

Aš tai irgi visada su lengva ironija žiūriu į tuos lakštingalų ekstraktus :) Marketingo triukai išsiskirti tarp masės analogiškų produktų. Gal ir yra tas aprašomas poveikis, bet vartoti reikėtų ryškiai ne tokiais kiekiais. 

Koks fainas oras :wub: Kai šviesu ir nuotaika iškart kita. Ryte taip smagiai patapiau, gaila teko važiuot į kirpyklą. O jau mašina kokia prišalus :blink: Bet vis tiek faina :D​ 

Atsakyti