Cha, mano auto garaže
buvau biškį iškišus nosį, vėl reklamos auka, prisiprkau puodų
kitchenaido, už lipdukus. Žopoj čiuju, kad per brangiai, bet ai, kas va papildam leidžia, kas kitokius š perka. O kadangi akcija baigias po trijų dienų, nu tai radau priežastį iki miesto palėkt. Bet kažkaip jokio malonumo, pavargau iškart užėjus į prekybcentrį. Tai viens du ir namo.
Dar tik noriu patikslinti, kad prie nieko nesikabinėjau. Kaip tik kelis kart paminėjau, kad ką norit, tą perkat ir vartojat. Nežinau, kokiu tikslu Niuma išvis tą sudėtį parodė
ryškiai, kad turėčiau prie ko prikibt. Bet kokiu atveju, tokios sudėties produktas man atrodo yra per brangus. Nes tie papildomi priedai išvis ar veikia, o jeigu jų reik, tai geriau įsigyt tikrai veiksmingą dozę.
Aiškumo dėlei, mano vartojamas kalogenas irgi turi papildomų priedų, kurių man nereik. Ir tas užkelia kainą. Be akcijos nepirkčiau, ieškočiau pigesnio varianto. Nes mano tikslas-kalogenas, ir tik jis.
Papildų nepamiršimo vartojimui esu užsidėjus priminimus
Ką vartoju?
Magnį, nes man jo nuolat trūksta. Tyrimų nedarau, raumenų mėšlungis ir nuovargio jausmas išduoda, kai jau reik. Skaitau, kokia magnio dozė papilde, nes per tiek metų jau esu pasidarius išvadą, kuri manęs neveikia. Ir dažniausiai ieškau vien tik magnio, be jokių priedų.
Vit D. Jau minėjau, imu maksimalią dozę, kitaip jokio rezultato tiems, kam yra trūkumas. Kartą metuose pasidarau tyrimą. Visada yra nepakankamumas.
Kažkada vartojau seleną. Kažkaip nepajutau kažko verto dėmesio, tai nebevartoju.
Dar turiu nakvišų ir agurklių aliejaus, čia tokiom klimaksinėm, kaip aš
bet kadangi šiuo metu biškį hormonų geriu, tai juos atidėjau. Irgi biškį tyrinėjausi, kokios dozės reiktų poveikiui.
Ir kalogenas. Apie jį jau daug papasakojau. Doze ir sudėtim domėjausi.
Dar kartais pavartoju ir kitiems patariu žuvų taukus. Irgi pasižiūriu, kokia maždaug dozė vertinga ir iš kokio gyvio jie.
Visokiais multivitaminais netikiu. Ten greičiau sąžinei nuramint