Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

QUOTE(qqte @ 2023 01 06, 09:55)
<p>labas rytas smile.gif</p><p>Niuma kažkaip tas juodųjų pipirų ekstraktas sudėty sujuokino biggrin.gif čia kad skaniau būtų ar jis kažką gero daro?</p>

QUOTE(katuks @ 2023 01 06, 11:02)
<p>Niuma, neatsakei į klausimą: kiek turėčiau vartoti Bioperino mirksiukas.gif
</p><p>Kartais ar svarbus klausimas, ir kaip. </p>

tongue.gif Į klausimą atsakiau, nes buvo - ką jis gero daro, o ne kiek vartot biggrin.gif

Į jo kiekį nekreipiau dėmesio, nes žiūrėjau dėl savęs: Kalogeną, gliukozaminą, hialuroną, Vit C, B6, B12, manganą, Vit E, Vit D. Va šitų reikalų atskirai neperku dabar, čia yra dienos normos sudėtos, dėl to ir skaičiuoju, kad šitą reikalą sugeriu imuniteto stiprinimui, o ne vien kaip Kalogeną.

Aga, kad ginčytis mėgsti- žinom biggrin.gif Bo nes šimtą kartų būtų numirus tema be tavęs. Aš čia rimtai smile.gif Nes dažnai išsikvepia tie mūsų pašnekesiai, kai mažai kas rodomės mezginius
Atsakyti

Oi pas mane Facebook'e tik kologeną reklamuoja :lol:

Atsakyti

Katukas savo prieštaravimų stichijoje :D. Nepristok prie Niumos -ar tu kiekvieno savo geriamo dalyko sudėtį išsamiai išsistudijuoji, išsigooglini :), apie juos mokslinius tyrimus paskaitai, o jeigu neašku, ar tiksli ta dozė, tai imi kitą studijuot? :D

Faktas - svarbu tikėti, jeigu kažką geri ir turėti sau argumentus. Bet jeigu netiki ar nenori pinigų leisti, tai nieko labai ir neprarasi :).

Turėjau išvažiuoti į ofisą, bet durelės neužsidaro mašinos :), net kol atgremžiau mašiną (o buvo ką veikt net išsišiepus) neatšilo, neturėjau laiko laukt. Eisiu bandyt iš naujo, meetą pasidariau namie, bet reikia šį tą darbe atsispausdint, dar į Ulonų turgelį užsukt :).

Atsakyti

oj reik gal mašiną pravarinėt vakare, jei pajudėsiuu iš vietos nes ant rankinio palikau, nu nes pasirodė kad ant bėgio biški rieda atgal  :hmm:  gal neteisingai kažkaip aš ten tą bėgį palieku

aš tai pagal nuotaiką irgi mėgstu prisiknist, kol kas geriu tik vit d ir askorutiną nes mėlynių iš niekur vėl atsirado

reikėtų gal dar akim kažko bet bijau kad nelabai ką padės  vitaminai kai negrįžtami procesai vyksta

Bet šitų kolageninių pašnekesių nauda-taip užsinorėjau stipraus gero sultinio, reiks eit kaulų pirkt matyt :D

Atsakyti

Ai, jokių papildų praktiškai negeriu, tai neturiu dėl ko ginčytis. Sugėriau va rudenį vitamino D pakuotę, nes tas gimtadienio tyrimas nustatė aiškų trūkumą, O šiuo metu kankinuosi su geležimi, kurią ligoninėj išrašė. Nes tai pykina, tai vidurius paleidžia. Bet jau trečdalis liko, gal įveiksiu. Aišku pabaigus reikia eiti pas šeimos gydytoją ir tikrintis, kraują. Bet pas šeimos gydytoją, tada kai pasakė, kad po mėnesio užsirašyt, pavyko rasti laiką tik po pusantro mėnesio, tai dar tik sausio gale pakliūsiu.:)

Pačiu laiku prieš pat Naujuosius nusipirkau  su didele nuolaida žieminius crocsus, tai vakar ryte buvo tikras išsigelbėjimas toje vandeningo sniego košėje.

Šiandien pro langą gražu, bet lauke dar nebuvau, nes iš namų dirbu.

Ai dar nusipirkau beveik svajonių kuprinę. Tokių, kokios man reikia, nesiuva niekas. O šitai jau prisikarpiau papildomų kišenių, teks rankoms įsisiūti. Ir tada turėtų būti visai gera variantas. Tikiuosi, kad laikys  bent kurį laiką.

Atsakyti
Patikslinimas- mes nesiginčijam. Mes diskutuojam smile.gif

O, vyras atidarė mano mašinos dureles ir atvarė mašiną į darbą smile.gif Galėsiu grįžt šiltai
Atsakyti

Aš savo geležies kiekį kraujyje greitai ir nemokamai pasitikrinu Kraujo centre. Aišku, visada jis geras. Ir kraujo duodu.

Atsakyti

Mano mašinos šiandien ryte nei vienos durelės neatsidarė, o vairuotojo tai net tas mygtukas atrakinimo duryse užšalo.

Galiausiai vienos šiek tiek pasidavė, tai reikėjo matyt, kaip aš ten kabarojausi  :oh:  Yapč  kai prie darbo reikėjo išlipt užtvarą nuleist, paskui vėl įsisėst. Ir  neatšilo nei vienos kitos durys kol iki darbo atvažiavau. O pastačius mašiną, tai ir tos pačios niekaip neužsirakino, tai palikau nerakintą :D

Papildų turiu visai visokių prisipirkus, bet juos dar ir gert reikia... Va čia ir yra didžiausia problema. Dar turbūt nesu nei vienų iki galo baigus.

Atsakyti

Oi, Limit :D. Aš tai kabarojausi šepečio į galą pasiimt per priekį, nes bijojau dar kurias dureles judint, kad neturėčiau ne vienų, o dviejų neužsidarančių :D. Bet atėjau popiet, tai paliktos atidarytos durys ant saulutės atšilo ir iškart užsidarė, atvariau į darbą. Tylu, ramu, švaru, vienutėlė, nenoriu išeit :). Kad tik vii sveiki būtų, tai jau kitą savaitę pradėsiu lengviau kvėpuot bent dienom ir namie  :B .

Reikia sugalvot, kokią schemą atsispausdint, nes baigsiu greit savo megztuką. Nors, aišku, turiu ir atspausdintų namie. Bet gal ko naujo norėt :).

Atsakyti

Limit, tu mano draugė dėl papildų vartojimo :D​ Ir dėl durelių beveik, nes atsidarė tik 2/4. Ir dar veidrodžius drebėdama mechaniškai atlenkiau.

Atsakyti

Cha, mano auto garaže :B buvau biškį iškišus nosį, vėl reklamos auka, prisiprkau puodų :D kitchenaido, už lipdukus. Žopoj čiuju, kad per brangiai, bet ai, kas va papildam leidžia, kas kitokius š perka. O kadangi akcija baigias po trijų dienų, nu tai radau priežastį iki miesto palėkt. Bet kažkaip jokio malonumo, pavargau iškart užėjus į prekybcentrį. Tai viens du ir namo.

Dar tik noriu patikslinti, kad prie nieko nesikabinėjau. Kaip tik kelis kart paminėjau, kad ką norit, tą perkat ir vartojat. Nežinau, kokiu tikslu Niuma išvis tą sudėtį parodė :hihihi:  ryškiai, kad turėčiau prie ko prikibt. Bet kokiu atveju, tokios sudėties produktas man atrodo yra per brangus. Nes tie papildomi priedai išvis ar veikia, o jeigu jų reik, tai geriau įsigyt tikrai veiksmingą dozę.

Aiškumo dėlei, mano vartojamas kalogenas irgi turi papildomų priedų, kurių man nereik. Ir tas užkelia kainą. Be akcijos nepirkčiau, ieškočiau pigesnio varianto. Nes mano tikslas-kalogenas, ir tik jis.

Papildų nepamiršimo vartojimui esu užsidėjus priminimus :rolleyes: 

Ką vartoju?

Magnį, nes man jo nuolat trūksta. Tyrimų nedarau, raumenų mėšlungis ir nuovargio jausmas išduoda, kai jau reik. Skaitau, kokia magnio dozė papilde, nes per tiek metų jau esu pasidarius išvadą, kuri manęs neveikia. Ir dažniausiai ieškau vien tik magnio, be jokių priedų.

Vit D. Jau minėjau, imu maksimalią dozę, kitaip jokio rezultato tiems, kam yra trūkumas. Kartą metuose pasidarau tyrimą. Visada yra nepakankamumas.

Kažkada vartojau seleną. Kažkaip nepajutau kažko verto dėmesio, tai nebevartoju.

Dar turiu nakvišų ir agurklių aliejaus, čia tokiom klimaksinėm, kaip aš :D  bet kadangi šiuo metu biškį hormonų geriu, tai juos atidėjau. Irgi biškį tyrinėjausi, kokios dozės reiktų poveikiui.

Ir kalogenas. Apie jį jau daug papasakojau. Doze ir sudėtim domėjausi.

Dar kartais pavartoju ir kitiems patariu žuvų taukus. Irgi pasižiūriu, kokia maždaug dozė vertinga ir iš kokio gyvio jie.

Visokiais multivitaminais netikiu. Ten greičiau sąžinei nuramint :D​ 

Atsakyti

Beje, B12 retkarčiais irgi tyrimą pasidarau. Nu nes pagrindinio šaltinio-mėsos nevartoju. Bet net keista, nes per tiek metų dar niekada nerodė trūkumo. Tai nematau reikalo papildomai vartot. Nors sako, vyresnio amžiaus sunkiau ir iš mėsos įsisavinamas tas B12, bet matyt dar nepasiekiau :D  iš kur gauna organizmas to B12 :hmm:  nežinau, gal baisiai nešvariai valgau :D  nes sako, jo dirvožemy nemažai yr.

Čia tokį vieną keistą vertinimą neseniai išgirdau. Iš anytos :B  kad mano dukros dantys geltoni, dėl to, kad mėsos kažkiek laiko nevartojo. Tipo, kažko pritrūko :hmm:  tai net teko pasigooglint nuo ko geltonuoja dantys. Ir dar tipo, va tvarkėt tvarkėt, tiek pinigų sukišot, o kokie negražūs dantys.... jopštvai rogės, buvau šoke, kaip galėtų būt susijęs dantų tiesinimas breketais ir dantų spalva....

Atsakyti