Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Su Katuku išssiaiškinom, kad mezgu kažką tokio: 

https://www.instagra...id=YmMyMTA2M2Y=

Ar darysiu aukštą kaklą- priklausys, ar liks siūlo.

Atsakyti

Priedas  322605951_1224361604954948_6987073652003020958_n.jpg   221,96KB   0 Parsiųsta kartų

Pirštinės vyrui. Mielai nusisavinčiau :). Greitas, smagus ir tikrai bus nešiojamas mezginys. Dabar bandysiu duoklę dukrai atiduot, naudosiu vienus senus ir vienus naujus siūlus :).

Netyčia bus kaip Katukas liepė - žalias :). Nors, kai rinkausi, tai apie save galvojau, iš kitų siūlų.

Priedas  IMG_20230115_125116 (1).jpg   199,48KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Neliepiau :P  tik pasiūliau :D 

Labas, vėl grįžau į rutiną. Nu ryt grįšiu. Arba ne :D  ketvirtadienį. Nes grįžau už, bet iki trečiadienio reik iškept du tortus/pyragus. Biškį extrym sąlygom, ne viską susipirkau, tai reiks ieškot čia. Nu ir kombaino neguriu, tik tokį pavargusį plaktuviuką. Nieko-įveiksim.

Tradiciškai apie dalies LT orus  :D  Nuobodžiai pilka visur, tarpais lijo, tarpais ne, vėjas baisiulinis.

Atsivežiau nebaigtą mezginį, ir siūlų trims :D​ 

Atsakyti

Ai plę, pirštinės. Žiauriai fainos. Kažkaip net per gražios vyrui :D 

Žalią man rodo tokią šiek tiek į elwktrinę :hmm:  aš įsivaizdavau tokią labiau eglės žalumo

Atsakyti

Pirštines čiupinėjom, tikrai labai fainos :wub:  Restar, gal visgi sau pasilik :) 

Ta žalia tai tokia pobaisė spalva :D O dar apdulkėjus :D 

Megztiniui liko apykaklė. Bet jau ne šiandien. 

Atsakyti

ta žalia tai nerealiai graži spalva, nepaisant kad apdulkėjus :D

Atsakyti

Labas rytas

Gražuma už lango, saulė.

Kažin kaip bus  kol i lauka išeisim.

Nakti atvežė Katukas slaptu pinigų - leist gali, bet kad niekas nesuprastų ir nerastų.Ir dar surask kur paslėpt. :D​ 

Atsakyti

Į lauką netraukia visai. O kai saulė šviečia, tai namie baisu, nėra akių kur padėt, labai jau apšviečia visą žiemos apmūsijimą...

Qqutės žalia labai graži, va :). Pradėjau megzt ir net gaila pasidarė, visai gražų megztuką sau įsivaizdavau. Ale jau po laiko. Ir negi man trūksta siūlų  :B . Bet va - kažkas pakuždėjo šeštadienį, kad kažkur parduotuvė užsidaro ir nuvedė man pagunda klystkeliais, siaubaz  :B .

Sau pirštinių aš turiu (kas kad ne tokių gražių), o vyras - ne, tai nebūsiu godišė. Reikia gi pamaloninti, kad neburbėtų, kad sau perkuosi nenormaliais kiekiais siūlus...

Atsakyti

Kacumota, apie ką tu? 

Aš tai apie tai, jog reik šį bei tą nusipirkt tortų gamybai. Vyro gimtadienis. Reik į darbą. Tai pirkau dėžučių, ir šio bei to dekorui. Ir jokių slaptų pinigų, jais algą moka, jei ką

Arba aš kažką ne taip supratau :hmm: 

Tai va, lauke buvau. Smagu. Yr lengvo šaltuko, bet gaivu ir šviesu. Net nuotaika kilstelėjo kokį cm.

Apie spalvas. Dabartinis mano mezginys tokio žalio š spalvos :D​ 

Atsakyti

katuk aš tai supratau kad kacumota sapnavo tiuos tavo pinigus :D

Atsakyti

Plę :D​ 

Atsakyti

Bandau įsivaizduot žalio š spalvą :D​ 

Atsakyti