Su Katuku išssiaiškinom, kad mezgu kažką tokio:
https://www.instagra...id=YmMyMTA2M2Y=
Ar darysiu aukštą kaklą- priklausys, ar liks siūlo.
Su Katuku išssiaiškinom, kad mezgu kažką tokio:
https://www.instagra...id=YmMyMTA2M2Y=
Ar darysiu aukštą kaklą- priklausys, ar liks siūlo.
322605951_1224361604954948_6987073652003020958_n.jpg 221,96KB
0 Parsiųsta kartų
Pirštinės vyrui. Mielai nusisavinčiau . Greitas, smagus ir tikrai bus nešiojamas mezginys. Dabar bandysiu duoklę dukrai atiduot, naudosiu vienus senus ir vienus naujus siūlus
.
Netyčia bus kaip Katukas liepė - žalias . Nors, kai rinkausi, tai apie save galvojau, iš kitų siūlų.
IMG_20230115_125116 (1).jpg 199,48KB
0 Parsiųsta kartų
Neliepiau tik pasiūliau
Labas, vėl grįžau į rutiną. Nu ryt grįšiu. Arba ne ketvirtadienį. Nes grįžau už, bet iki trečiadienio reik iškept du tortus/pyragus. Biškį extrym sąlygom, ne viską susipirkau, tai reiks ieškot čia. Nu ir kombaino neguriu, tik tokį pavargusį plaktuviuką. Nieko-įveiksim.
Tradiciškai apie dalies LT orus Nuobodžiai pilka visur, tarpais lijo, tarpais ne, vėjas baisiulinis.
Atsivežiau nebaigtą mezginį, ir siūlų trims
Į lauką netraukia visai. O kai saulė šviečia, tai namie baisu, nėra akių kur padėt, labai jau apšviečia visą žiemos apmūsijimą...
Qqutės žalia labai graži, va . Pradėjau megzt ir net gaila pasidarė, visai gražų megztuką sau įsivaizdavau. Ale jau po laiko. Ir negi man trūksta siūlų
. Bet va - kažkas pakuždėjo šeštadienį, kad kažkur parduotuvė užsidaro ir nuvedė man pagunda klystkeliais, siaubaz
.
Sau pirštinių aš turiu (kas kad ne tokių gražių), o vyras - ne, tai nebūsiu godišė. Reikia gi pamaloninti, kad neburbėtų, kad sau perkuosi nenormaliais kiekiais siūlus...
Kacumota, apie ką tu?
Aš tai apie tai, jog reik šį bei tą nusipirkt tortų gamybai. Vyro gimtadienis. Reik į darbą. Tai pirkau dėžučių, ir šio bei to dekorui. Ir jokių slaptų pinigų, jais algą moka, jei ką
Arba aš kažką ne taip supratau
Tai va, lauke buvau. Smagu. Yr lengvo šaltuko, bet gaivu ir šviesu. Net nuotaika kilstelėjo kokį cm.
Apie spalvas. Dabartinis mano mezginys tokio žalio š spalvos