Tik vegetaras gali įsivaizduot
Oi, negaliu - ar tai karvaš...io spalva?
Katuk, kokius tortus/pyragus kepsi? Reikėtų ir man kažką pasiplanuot sau, kas man būtų skanu . Vakar tai iškepiau grikių keksą, dičkis kažkada nostalgiškai užsiminęs buvo. Grikių nemėgsta, o tą keksą - labai. Keistas fruktas
. Daug skanesnių būna, sausokas toks, sprangokas.
Prisiviriau pupelių sriubos su mėsos kukuliais, skanu. Tik dabar ir papietavau.
Kepsiu paprastus, kuriuos geriausia moku, t.y. jokių šansų, kad nepavyks
Morkų ir sūrio. Aišku, u kombainu tai išvis nėr ką veikt, teks padirbėt dabat, bet bent jau žinau, kad su skoniu bus ok
Aha, karvės bandelės spalvos
Jeigu inteligentiškai, tai chaki
Morkų - tai tą Nidos? Aš irgi jį kepiau sausio pradžiai, dukra neatsivalgo, bet aš jau nebepajaučiau to ypatingo skonio, reiškia - atsibodo. O kokį sūrio - gal gali pasidalinti receptu išbandytu? Nes dičkis savo gimtadieniui balandžiui užsisakė. O aš sau noriu sodraus šokoladinio, kad būtų viduje ir trašku, ir švelnu, ir rūgštelėtų... Esu kažką kombinavusi iš kelių tortų ir savo galvos dičkio 10-am gimtadieniui - buvo ten ir morengo su riešutais, ir natūralių aviečių želė, ir karamelinio kremo tarp šokolado biskvitų. Buvo nerealus, bet, deja, nepakartojamas . Tiek cackintis jau nebenorėčiau.
Morkų tai Nidos. Tik kažkoks įvyko neaiškus reikalas-dingo jis iš jos puslapio. Radau kitur, atrodo lyg ir tas pats receptas, bandysim. Gal turi kur išsisaugojus Nidos receptą? Pas ją biškį buvo modifikuotas.
Sūrio, arba chescacke'ą kepu pagal žiauriai seną receptą, dar gal 2008 metais kažkokiam ru saite vyro užrodytą. Visur jie panašūs tie tradiciniai.
Foto iš mano receptų knygelės, su visais naudojimo požymiais
received_694772502346889.jpeg 159,78KB
0 Parsiųsta kartų
received_1888202041522439.jpeg 102,79KB
0 Parsiųsta kartų
Kelis kartus vyras į pagrindą įkomponavo karamelinių drožlių (ledinukus ištirpino orkaitėj ir sumalė).
Apie tą vyniojimą folija. Paskutinius kartus neberadau tinkamo indo įstatyti, tai tiesiog įpyliau vandens į kitą skardą ir dėjau apačioj. Kaip suprantu, vandens garai neleidžia masei džiūti, ji lieka tokia kreminės tekstūros.
Man skaniau su a la Philadelphia, maskarponė per saldžiai. Esu darius ir su tuo lenkišku kremu kibiriukuose, skanu, nors irgi saldoka, reikia tada mažiau cukraus.
Kai gaminu su kombainu, tai realiai tereikia stovėt ir atitinkamu laiku sukraut ingredientus, vat ir visa gamyba. Ai, dar papuošimas, tai kelis šaukštus sūrio masės atidedu, sumaišau su kakava, pritaškuoju ant torto viršaus ir su šakutės dantukais "nupiešiu" ratus, gaunasi tokie ala šalčio raštai šįkart bandysiu kokių.l nors uogų sultim tą padaryt, ir uogų padėliot.
Aha, aš irgi baisiausiai nustebau ir negalėjau patikėti, kad nėra to torto bloge. Nes pasidėt telefoną šalia gamybos proceso man patogiau. Spėju, dingo dėl to, kad išleido knygą, ir į ją įdėjo. kaip tik pirkau brokuotą pigiau . Tai galiu foto pasidalinti.
Sūrio pyragas ♥, seilių priiskaupė. kepdavau ir aš kažkokių skirtingų. galvoju, kaip čia man išsisaugoti, ką čia prifotkinai . rašyt tai aš tingiu
.
Sapne, Katuk, sapne .
Restar, imesk fotke.Kazkoki turiu uzsirasius, bet siaip tsi jo, bardakas-viska tikiesi rast telefone
https://nidosrecepta...-morku-pyragas/
Ne šito ieškot?
Ne, Niuma, ne šito
Buvo toks ypatingas morkų tortas, skirtas 10 metų blog'o gimtadieniui. Truputį kitoks biskvitas, tiksliau visai kitoks
Aš jau visokiais pjūviais, per visokius kanalus ieškojau. Net pradėjau laišką autorei rašyt, ir tada Restar man atsiuntė knygos fotkę...
Nekepus morkų gal niekad. Ar 1 kartą
Vakar visiškai pavargus buvau ir tinginystės vakarą pasidariau. Vonia, popietuko, tiksliau- labai vėlaus vakaro miegelis, pamezgimas lovoj.
Šiandien jau gyva, bet važiuosiu neužilgo pas klientus, tai vakare vėl bus matyt ar sporto salę pasieksiu