Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš vakar irgi pavargus buvau, sudėtingas pasirengimas renginiui ir kiti dalykai, kai apsižiūrėjau, kad jau laikas lėkt į mankštą, o dar vakarienė suplanuota, bet nepašauta orkaitėn, tai sąmoningai pasirinkau likt namie. Liežuvis neapsiverčia sakyt " patingėt", kur jau ta tinginystė, kai 2 zuikiai milžinai orkaitėn įšoko, didelis puodas bulvių priskustas, salotų bliūdas.... O tada jau tik "tingėjau" - mezgiau iki nulūžimo apie vidurnaktį. Labai smagu tą žolytę megzt, bet ne taip greit einasi, kaip norėtųsi. 2 vakarai, o dar rankovės neatskirtos. Aišku, mano  11 m " mažylė" jau didesnė už daugumą sektančių - virš 170...

Šiandien ekskursiją po URM turėjom ( šalia dalykinės dalies), labai įdomu, ministro kabinete apsilankėm, kol anas Davose :).

Atsakyti

Restar-įtariu, kad vistik slaptų koridorių neteko pamatyt :D 

Aš vakar jau apsidžiaugiau, kad baigiu liemenę, tai šiandie teko paardyt :oh:  biškį apsiskaičiavau siaurinimuose.

Atsakyti

Slaptų kambariukų irgi :). Nežinau, kiek ten ko turi, apskritai ten nepamaklinėsi net iki tūliko, visos durys uždarytos, ale va turėjom garbės būti apvedžioti bent ten, kur galima. Kur ministrai spaudžia rankas, fotkinasi ir pan. Organizuodama jau buvau prakeikusi tą dieną, kai sutikau ten daryti renginį (kanclerė pasiūlė), bet po viskam - patenkinta, nes viskas pavyko beveik 100 proc. sklandžiai.

Atsakyti

niuma, kaip tavo vyras?

Restar pirštinės tai man wow!!!😍😍

Pavėluotai reaguoju, bet iš galvos neišeina🥰

Atsakyti

Sveikos. Grįžau iš sportų. Pasirodo, ir vakare pilna salė.

Nieko nesakė...: 'sveikas'. Pakartojo kraujus. Hemoglobinas ir eritrocitai palei viršutinę ribą vis tiek. Kepenų fermentai geri. Už mėnesio vėl pas šeimos gyd. Už dviejų- pas kardiologą. Dabar daugiau skysčių ir kas antrą dieną kardio aspiriną. Pas jį rytais aukštesnis būna (144/105), o vakarais normalėja (130/85). 

Mano 100/70. Vis patikrinam ar normaliai veikia aparatas. 

Atsakyti

Niuma, o savijauta jo bent kiek pagerėjo?

Limit, pirštinės elementarios, siūlai visą vow padaro :).

Mano vyras tom retom progom, kai eina į Mezgimo zoną ( dažniausiai žiemą) arba yra ėjęs net pas Sonatą prie namų, kai kursuose buvau savo pirkinius palikusi :), tai yra atpažįstamas iš savo kepurės :). Sakau, dabar galės ir iš pirštinių būti atpažįstamas :). Man dar jo baktuso spalvų derinys labai patinka. Nu faina man į savo vyrą pažiūrėt, kai eina gražiai apmegztas  :lol: .

Numigau šiandien ilgėliau, išsekino vakardiena. Kokia laimė, kai gali laisviau savo laiką planuot.

Atsakyti

Sveikos. Šnd darbas iš namų, nes mamai antrą akį operuos.

Savijauta, tai 'miegantis gražuolis'. Kavos negeria. Jėgų nėra. Bet gal ne nuo kavos trūkumo. Galvoj lyg cypia. Gerai, kad darbas nuo pietų, tai iki 10-11 miega. O 14-15 val jau vėl pavargęs. Kai savaitgalį, tai eina atgal miegot.

Kiek žiūrėjau, kraujo tyrimai visi geri. Bet gal kokių kompleksinių vitaminų dar nupirksiu. Nebežinau. Va, gal nusiųsiu VitD pasidaryti. Man atrodo senai daręs. 

Atsakyti

Yra, matyt, vis tiek kokia priežastis, jeigu taip jaučiasi... Kaip būtų gerai, kad ne patiems spėlioti reikėtų, o jau visus reikiamus tyrimus padarytų, jei žmogus negerai jaučiasi.

Jei mieguistas, pavargęs, gal ir D trūksta, būtų daug ramiau, jeigu tik tai...

Atsakyti

Labas!

Niuma, nu jo, liūdesėlis. Kai jauties ne itin, o gydytojai sako, kad sveikas. Nuovargio būsena man pažįstama, aišku, negaliu lygintis, nes visiem individualiai ir priežastys ir jausenos, bet kažkaip nemanau, kad vien tik vitaminų trūkumas staiga netikėtai iššauktų tokias bėdas. Nors prisiminiau vieną tolimą giminaitę ir jos istoriją. Žinau tik apie didelį nuovargį iki alpimo, tai pasirodo kažkas sutriko su B12 įsisavinimu, tenka dabar visą gyvenimą laiks nuo laiko ampules susileisti. Ėjo pas hematologą, kad išsiaiškint.

Apie linksmesnius dalykus. Dirbau dirbau vakar visą dieną, va ką pridirbau :P

Priedas  received_694480148897501.jpeg   177,68KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  received_5712961018752350.jpeg   161,57KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Bet toks ir jausmas, kad ieškom, ko nepametę pagal gyd komentarus verysad.gif Ryte vėl 150/101 p. 77. Radau, kad turiu aliejaus pagrindu lašiukais vitD. Girdysiu.
Atsakyti

niuma, o nenorit į privačią kliniką kreiptis visiems tyrimams? Jie gi ten programų visokių turi. Pasiūlytų kažką konkrečiai, ko dar nedarėt ir būtų greit.

Nes savijauta tai skamba nekažką.. Nebent jau jaučia gerėjimą po truputį. 

O feritiną atkirai irgi darė? Nes man pvz Hb geras buvo, o feritino beveik nerasta. Tik spėlionė tai. Nes tiek daug neaiškumų :unsure: 

Atsakyti

Katuk, sorry bet tavo antras tortas atrodo kaip manų košė su uogiene :D 

Niuma, o gal kovidu neseniai sirgo ir čia tas liekamasis nuovargis?

Atsakyti