Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, tavo aprašymą reiktų į pirmą postą įkelt :wub: 

Naujokei labas :4u: Taip faina po tiek laiko naujas žmogus :)​ 

Atsakyti

Dar atskirai reiktų paminėt kantrybę su SM postinimo "ypatybėm"...

Atsakyti
QUOTE(Restar @ 2023 01 24, 14:11)
<p>Priimsim  4u.gif . Plepam mes čia jau -niolika metų, apie viską, ne tik apie mezginius, kartais net nemegzdamos plepam, susitinkam sykiais gyvai, kartą metuose net su pirtim smile.gif. Yra čia mūsų iš įvairių kraštų, nemaža dalis tapę "partizanėmis", t.y. prisijungia retokai, bet nedidelė saujelė paplepam pastoviai smile.gif, kartais pasiginčijam, ups, padiskutuojam biggrin.gif, pasidalinam patirtimi ir pan.
</p><p></p><p> Tai prašom jungtis, biškį papasakok apie save - iš kokio krašto esi, ar turi vaikų ir kitų augintinių, be vyro smile.gif. Na, o jeigu dar ir parodytum ką nors iš savo mezginių - būtų išvis faina  4u.gif .</p><p>Ai, turim savo žargoną, vadinam save sekta ir didžioji dauguma turim po tokį skirtingo dydžio ir plauko mmistinį gyvūną - drakiųsmile.gif, kuris mėgsta kartais mums net nežinant (ar bent jau sąžinei nepritariant) kaupti siūlus - po laiptais, spintose, stalčiuose, dėžėse, balkonuose ir pan. kartais, kai siūlus pirkti būna uždrausta - ima kaupti aprašymus... Būdingas elgesys - nutrūkimas nuo grandinės  cool.gif .</p>

As gyvenu anglijoje, mezgimas sudomino mane pries keleta metu. Pradzia buvo nuo nerimo zaisliuku kai pastebejau graziu aprasymu ir pasibandziau. Veliau pradejau megzti ir kazkaip visas tas mezgimas mane begalo itrauke ir jau kelinti metai nepaleidzia. Labai patinka man ranku dazymo siulai wub.gif wub.gif

Savo darbeliu galeciau parodyt bet nelabai as cia supranru kaip tas nuotraukas ikelti? unsure.gif

Gyvenam su vyru, turim 4 metu katina spynxa ir nesenai seima papilde auksaspalvis retriveris kuriam dabar 7 menesiai. Tai visi siulai ir mezginiai igauna papildoma pasildyma biggrin.gif biggrin.gif

O drakius tai tikriausiai ir pas mane gyvena, dar labai megejas kolekcionuoti virbalu rinkinius biggrin.gif
Atsakyti

Jei iš telefono, tai eini į "išsamus atsakymas", ir ten gali pasirinkti failus iš telefono. Visa esmė,kad jie turi būt "lengvi". Visokios fotkės "pasilengvina" keliais būdais, pvz, *)padarius ekrano fotkę, *) atsusiuntus sau į kokį nors mesengerį ir išsaugojus vėl. Yra matyt ir daugiaiu būdų, bet man šių užtenka :D 

Kaip sutaria šuo su kate?  :D 

Kokio firmos ar formos virbalai tave valdo? :D​ 

Atsakyti

Dalinuosi keletu savo darbeliu :4u: Priedas  6ED3EB07-423E-4063-84EA-842800DDE789.jpeg   1,16MB   0 Parsiųsta kartųPriedas  26AF1DA3-C8F1-44DC-8A6F-3AA921CFA43E.jpeg   1,7MB   0 Parsiųsta kartųPriedas  61D5F112-218A-45E4-8A89-839A8A6565D0.jpeg   1,53MB   0 Parsiųsta kartų Priedas  50245677-3FB2-4092-8ACF-D4A3AB4956EF.jpeg   125,88KB   0 Parsiųsta kartų siuo metu virbalai kurie labiausiai patinka yra hiya hoya sharps, tuomet jau chiaogoo, seeknit bambukiniai tada knitpro mindful kolekcija ir dar turiu lykke blush (sie tik del savo rozines spalvos pas mane atsidure :D )

Atsakyti

Dalinuosi keletu savo darbeliu :4u: Priedas  6ED3EB07-423E-4063-84EA-842800DDE789.jpeg   1,16MB   0 Parsiųsta kartųPriedas  26AF1DA3-C8F1-44DC-8A6F-3AA921CFA43E.jpeg   1,7MB   0 Parsiųsta kartųPriedas  61D5F112-218A-45E4-8A89-839A8A6565D0.jpeg   1,53MB   0 Parsiųsta kartų Priedas  50245677-3FB2-4092-8ACF-D4A3AB4956EF.jpeg   125,88KB   0 Parsiųsta kartų siuo metu virbalai kurie labiausiai patinka yra hiya hoya sharps, tuomet jau chiaogoo, seeknit bambukiniai tada knitpro mindful kolekcija ir dar turiu lykke blush (sie tik del savo rozines spalvos pas mane atsidure :D )

Atsakyti

Netycia kazkaip du kartus ikele  :unsure:

Vakar susipykau su savo mezginiu. Per savaitgali neblogai pamezgiau, tik ten vienoj eilej kazkaip akys nesuejo, tai padariau kad sueitu ir ziuriu vakar gavau atnaujinima aprasymo su pataisymais. Tai pasirodo klaida buvo ivelta teko ardyt, sonai tada nusiarde ir as vel i pacia pradzia gryzau  :huh2: tai siandien vel is naujo mezgu…

Atsakyti

Super! Kojinės išvis aukštasis pilotažas

Kaip matau, lengvų kelių mezgime neieškai :mirksiukas:  pagal aprašus mezgi, ar kažką ir prikuri?

Postinimo vingrybes SM jau minėjau :D  teks priprast prie errorų ir ignoruot juos :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Merginasumezginiu labas

O kartais youtube kanalp neturi?  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Aha jau pastebejau, kad nuotraukas ikelt cia siek tiek sunkesnis varijantas  :D dar pas mane kazkaip pries tai sena versija buvo isijungus  :hmm: 

Man patinka pagal aprasymus megzti labai, tada siek tiek smegenys pailsi kai zinau kad toliau bus parasyta ka daryt  :D 

Merginasumezginiu labas

O kartais youtube kanalp neturi?  :rolleyes:​ 

Sveika  :4u:  :4u:  turiu  :) 

Atsakyti

Fainas kanalas, galėtų daugiau tokių lietuviškų būt. Visus vlogmas sužiūrėjau  :wub:​ 

Atsakyti

Fainas kanalas, galėtų daugiau tokių lietuviškų būt. Visus vlogmas sužiūrėjau  :wub:​ 

Aciu  :wub:  lietuvaites kazkaip drovesnes gal, uzsienieciu tai pilna ten, o pas mus kazkaip mazuma  :unsure: galetu tikrai daugiau atsirast  :) 

Atsakyti